Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Virtual DJ & Win8

Virtual DJ & Win8

Příspěvekod Seraf » 05 zář 2014 16:24

Ahoj pánové,
Předem se omlouvám, jestli se zde již podobné vlákno nachází. Chtěl bych Vás požádat o radu. Jde Virtual DJ8 nastavit tak, aby mi jeden deck hrál z repráků a druhý ze sluchátek? Jediné co mne napadá je, pohrát se s směšovačem zvuku, ale opravdu nevím jak :) Driver mam klasický Realtek HD a mašina je Lenovo T430.
Napadlo mne ještě jedno ekvivalentní řešení a tím je externí zvukovka. Sice plánuji koupit Numark NV, který zvukovku má, ale již v této chvíli si rád hraji se zvukem :)

Díky za podporu a přeji hezký den...
Seraf
 
Příspěvky: 18
Registrován: 27. 6. 2014

Re: Virtual DJ & Win8

Příspěvekod Avender » 05 zář 2014 19:03

Nastavit sa to da len v pripade, ze ten notebook ma zvukovku s dvoma vystupmi (line out). Co dost pochybujem, notebooky maju najcastejsie 1x line out a 1 vstup pre mikrofon. Tie male repraciky na notebooku su vlastne na jednom kanaly spolu s vystupom pre suchatka (vezu, zosilovac,...) -takze to softwerovo neporiesis, pokial nemas 2x line out. Vacsina PC ma integrovane 5.1 zvukovky, kde jeden (line out) kanal je pre predne repro a druhy pre zadne. V tomto pripade by sa to malo dat ale odozva a kvalita by nebola idealna. Tak ci tak by si tym vela neziskal, iba si predpocujes dalsiu skladbu. Na samotne mixovanie medzi kanalmy by to nebolo. Nato treba este mixpult alebo ten kontroler + zvukovka.

Jediným riesenim je prave ta externa zvukovka s minimalne 2x line out alebo aj viac, zisiel by sa aj nejaky ten vstup (line in) - ak by si chcel svoje sety zaroven aj nahravat, zalezi na tebe...
A kontroler s vlastnou zvukovku je tiez riesenie, len treba poscitat s tym ze pokial ta omrzi alebo sa pokazi tak musis zase zhanat zvukovku alebo kontroler, ktory ju ma.

Skor ti odporucam nejaku schopnejsiu externu zvukovku, kludne nech ma aj viac kanalov nez momentalne vyuzijes - zeby si si neskor nemusel kupovat neico lepsie, pretoze ti casom ta "dvojakanalova" uz nebude stacit -to musis posudit sam. + Nejaky kontroler k tomu bez zvukovky (pokial si rozhodnuty ist tymto smerom).
A Win 8icke by som sa vyhol veeeelkym oblukom, Win 7 64bit by bol urcite vhodnejsi. Virtual DJa som uz dlho nevidel ale Traktor mi vzdy pripadal "namakanejsi" -sice kazdemu vyhovuje nieco ine ale vyskusat ho mozes...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Uživatelský avatar
Avender
 
Příspěvky: 387
Registrován: 20. 11. 2009
Bydliště: SVK/KS

Re: Virtual DJ & Win8

Příspěvekod Seraf » 07 zář 2014 05:21

Sevas Avender :)
Som SlovakoCech zijuci aktualne v Cechach :D som starsi, za sociku odchovani rocker (Iron Maiden, Arakain, Metallica, atd...), ale na stare kolena ma chytila elektronicka hudba aj ked era Kraftwerku, front242, atdd je uz davno za nami :) No chcem tym povedat, ze nie som profi DJ, ale mam doma malu 3rocnu princeznu a fungujeme na hudbe takym zposobom, ze nas chce z bytu vystahovat aj nas mamina :D :D No a ked sledujem dnesnych mladych ludi, tak si myslim, ze ako stary foter musim svojej malej od malicka dat nejake zaklady :) Mam doma elektroakustiku gitaru, midi klavesy a praveze som sa softwerovo vybavil, ale zistil som ze mysou nedokazem tak rychlo pracovat ako s HW, to jest controller :) No proste na stare kolena ma to fakt bavi :)

Kazdopadne co som chcel povedat. Velice pekne Ti dakujem za radu a za pomoc :) malokedy sa v dnesnej dobe najde forum, kde dokazu ludia inteligetne a s rozumom odpovedat. Velice si toho Vazim.

Dakujem, Seraf
Seraf
 
Příspěvky: 18
Registrován: 27. 6. 2014

Re: Virtual DJ & Win8

Příspěvekod Avender » 07 zář 2014 12:54

Neni zac... :wink:
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Uživatelský avatar
Avender
 
Příspěvky: 387
Registrován: 20. 11. 2009
Bydliště: SVK/KS

Re: Virtual DJ & Win8

Příspěvekod Misha » 15 říj 2015 05:19

zdravím,
chtěla jsem se zeptat zda by mi někdo z Vás neporadil.
Dostala jsem k narozkám reloop terminal mix 8 a v manuálu je psané že to vyžaduje win 7 a já mám v notebooku win 8 je nutná přeinstalace? bude to vůbec fungovat? Díky za každou vzácnou radu :D
Misha
 
Příspěvky: 6
Registrován: 14. 10. 2015

Re: Virtual DJ & Win8

Příspěvekod razor15 » 15 říj 2015 10:53

Misha - není to náhodou pouze mininální systémový požadavek ? Mělo by to jet bez problémů.
Všechny DJ kontroléry jsou kompatibilní s Windows 8 - hlasí asi 3 odkaz na googlu (http://www.reloopdj.cz/terminal-mix-8/)
Uživatelský avatar
razor15
 
Příspěvky: 66
Registrován: 27. 12. 2013

Re: Virtual DJ & Win8

Příspěvekod Misha » 15 říj 2015 11:17

razor15
děkuji :D
Misha
 
Příspěvky: 6
Registrován: 14. 10. 2015

Re: Virtual DJ & Win8

Příspěvekod Misha » 14 led 2016 12:13

Zdravím všechny a prosím o radu.... stáhla jsem si virtual dj 8 vše funguje jak má ale po chvílí se mi kontroler stane neovladatelným lze ovládat jen přes pc ví někdo co s tím?? kde mám chybu?díky za rady
Misha
 
Příspěvky: 6
Registrován: 14. 10. 2015

Re: Virtual DJ & Win8

Příspěvekod Misha » 14 led 2016 12:41

netuším čím by to mohlo být právě že to jede a asi za deset patnáct minut na kontroleru vše bliká jak má a když chci pustit písničku nereaguje....ovšem přes pc ve virtualu to funguje jen kontroler nereaguje
Misha
 
Příspěvky: 6
Registrován: 14. 10. 2015


Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+