Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Virtual DJ

Re: Virtual DJ

Příspěvekod dj.sonik » 09 dub 2011 06:01

na ty ultralechky verzi VDJ podrobne nastaveni neni jen vystupy skusim jeste jinou lepsi verzi PS mam obsazene vsechny 5 usb contoler.hdd500g.zvukovka.hdd500.myska
dj.sonik
 
Příspěvky: 12
Registrován: 1. 4. 2011

Re: Virtual DJ

Příspěvekod hoolifan » 09 dub 2011 15:14

problém může dělat to obsazení všech usbček.. co máš za systém? visty? vážně potřebuješ ty 2 500GB disky?
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
hoolifan
 
Příspěvky: 761
Registrován: 5. 6. 2007
Bydliště: Okres Uherské Hradiště

Re: Virtual DJ

Příspěvekod EVO » 09 dub 2011 17:44

Ludek píše:Jenom doplním, že VDJ má zabudovanou podporu a předdefinované nastavení pro více než 100 :!: různých kontrolérů (fakt, před chvilkou jsem si je v configu přepočítal :) ), takže bude spíš problém najít kontrolér, který by tam nebyl. Prostě si nějaký vyber co se ti líbí a hotovo. 8)

Já osobně bych doporučil nějaký, který podporuje HID ( http://www.virtualdj.com/wiki/HIDvsMIDI.html)

hmmm, zato Reloop Contour tam furt neni, jestli se dívám správně...:-/ což mě docela vadí, páč nejsem schopnej to tam zprovoznit, něco si namapovat sám umim, ale nedaří se mi třeba namapovat jogkolo:-/
EVO
 
Příspěvky: 547
Registrován: 23. 8. 2007

Re: Virtual DJ

Příspěvekod dj.sonik » 10 dub 2011 04:35

mam tam visty no skusim to jeste prokombinovat a vypojit vsechny usb dam vedet jak sem pochodil diky
dj.sonik
 
Příspěvky: 12
Registrován: 1. 4. 2011

Re: Virtual DJ

Příspěvekod dj.sonik » 13 dub 2011 08:15

ok je to v kupje problem byly ty obsazene usb je to nejak rozdelene na 3 a 2 prvni 3 sou plny a v dalsich dvou je jen controler reakce je okamzita jeste sem to preinstaloval tet tam sou XP no problemo :lol: visty sou nejhorsi mnely uz 40giga :shock: mam jeste jenu otazecku co sem nepatri hledam nejaky dobry free programek (do druheho notasu) na projekci ktery umi reagovat na line in vstup na zvukovce a bezi tam webkamera diky za kazdou radu :D
dj.sonik
 
Příspěvky: 12
Registrován: 1. 4. 2011

Re: Virtual DJ

Příspěvekod EVO » 14 dub 2011 21:47

Mám problém s mapováním ve VDJ.
V tuhle chvíli řešim např. Vestax VCI-100 s VDJ 7.
Chci si namapovat 3. a 4. otočnej knob, původně přiřazený na parametry efektů tak, aby se jím dal ovládat FILTER. (3.knob na levej deck, 4.knob na pravej deck).
Volím následující postup: (samozřejmě je načtený midikontroler VCI-100)
1. kliknu na KEY-LEARN
2. zakroutím 3. knobem - VDJ zareaguje a napíše název knobu (tj. že ho přečetl)
3. kliknu na ACTION-LEARN - zmizí nastavení a já mohu kliknout v softwaru na funkci, kterou chci ovládat. klikám tedy na ovladač FILTERU. VDJ zareaguje a napíše název akce, kterou chci ovládat, tedy FILTER.
4. dám OK a...... třetí knob NEFUNGUJE, tj. stále neovládá ten filter! :lol: :lol: :lol:

Připadám si jak blbec, ale tohleto prostě nechápu. Dělám něco blbě? :confused2: Totéž se 4.knobem...
EVO
 
Příspěvky: 547
Registrován: 23. 8. 2007

Re: Virtual DJ

Příspěvekod CrissC » 14 dub 2011 22:00

možná na to by chtělo XY Pad na Filter ve VDJei
www.twitter.com/DjCrissC
www.facebook.com/DjCrissC
CrissC
 
Příspěvky: 262
Registrován: 29. 7. 2009
Bydliště: Praha

Re: Virtual DJ

Příspěvekod EVO » 15 dub 2011 10:06

CrissC píše:možná na to by chtělo XY Pad na Filter ve VDJei

nevidím důvod proč. Je to jeden knob, tj. jedná se o jeden parametr! :wink:
EVO
 
Příspěvky: 547
Registrován: 23. 8. 2007

Re: Virtual DJ

Příspěvekod CrissC » 15 dub 2011 11:59

Tak to samozřejmě, myslim to kvůli tomu, že VDJ nemá myslim Filter na knob, ale takovej ten :D jinej než třeba traktor :D nevim jak to popsat :D

Zkoušel si jenej Knob?
www.twitter.com/DjCrissC
www.facebook.com/DjCrissC
CrissC
 
Příspěvky: 262
Registrován: 29. 7. 2009
Bydliště: Praha

Re: Virtual DJ

Příspěvekod EVO » 15 dub 2011 12:31

zatím ne, neměl jsem na to čas. Třeba to u jinýho knobu půjde, ale prostě nechápu, proč to nefunguje tady na tom žeo? Nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat právě :|
Další věc je, že nemůžu nastavit VCI-100 tak, aby jog-kolo fungovalo v pitchbend režimu (tj. jako CD player), protože ať už je zaplný nebo vypnutý vinyl mod, reaguje to stejně a sice scratchingem. Nechápu proč, možná to jen neni nastavený, neměl jsem opravdu čas na to juknout, ale to by mě překvapilo protože se jedná o preset od výrobce žeo :wink:
EVO
 
Příspěvky: 547
Registrován: 23. 8. 2007

Re: Virtual DJ

Příspěvekod CrissC » 15 dub 2011 17:08

vykašlal bych se na VDJe a nainstaloval Traktor :D
www.twitter.com/DjCrissC
www.facebook.com/DjCrissC
CrissC
 
Příspěvky: 262
Registrován: 29. 7. 2009
Bydliště: Praha

Re: Virtual DJ

Příspěvekod hoolifan » 15 dub 2011 22:46

tady je databáze VDJ skriptu.. ty slova používáš při mapování

http://www.virtualdj.com/wiki/VDJscript_verbs.html

tady je základní návod jak se dělá s vdj skriptem

http://www.virtualdj.com/wiki/VDJscript.html

když připojíš kontroler, zapneš vdj, vlezeš do settings, ťukneš na záložku mappers, a tam si vybereš VCI-100 (měl by být vybraný) poté si zvolíš ovládací prvek a přiřadíš k němu VDJ skript, který chceš.. viděl jsem tam i ten filter..

s jogama, jsem měl problém, u XP5ek, že nechtěli dělat co jsem potřeboval, měli nastavený shift, ten jsem zrušil a dělají to co potřebuju.. takže když si s tím trošičku pohraješ tak by neměl být problém..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
hoolifan
 
Příspěvky: 761
Registrován: 5. 6. 2007
Bydliště: Okres Uherské Hradiště

Re: Virtual DJ

Příspěvekod F69 » 10 čer 2011 11:40

mám jeden malý problém.... napojil som prehrávače(Denon DN-S3700) na virtualDJ. Ovládať to ide super reagujú tak ako majú... lenže zvuk mi ide do mixpultu len na jeden kanál súčasne... sk´šal som to nastaviť aj cez DENON ASIO aj ASIO4ALL ale nič mi nepomohlo
F69
 
Příspěvky: 3
Registrován: 10. 6. 2011

Re: Virtual DJ

Příspěvekod hoolifan » 10 čer 2011 12:21

a co to zkusit nastavit primo ve sound setupu ve vdjji? tam by se ti mely zobrazit obe zvukove karty z playeru a ty uz si jen nastavis, ktera bude kanal 1 a ktera kanal 2.. me to tak fungovalo u XP5ek- kdyz jsem mel jeste 2 kusy..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
hoolifan
 
Příspěvky: 761
Registrován: 5. 6. 2007
Bydliště: Okres Uherské Hradiště

Re: Virtual DJ

Příspěvekod dj.sonik » 16 črc 2011 11:06

zdravim mam problem s nastavenim zvukovky 7+1 4 deky jedou + integrovana na sluchatka to nejde rozfungovat chybi my v nastaveni dalsi kanal viz obr http://www.ulozobrazek.cz/view-765_09072011019.jpg lze nastavit dalsi zvukovku ale neni uz dalsi kanal 9,10 nevim jestli mam spatnou verzy VD? nebo to mate taky tak? jeste par fotecek :-)
http://www.ulozobrazek.cz/view-540_09072011018.jpg
http://www.ulozobrazek.cz/view-695_09072011017.jpg
http://www.ulozobrazek.cz/view-179_09072011016.jpg
http://www.ulozobrazek.cz/view-863_09072011014.jpg
dj.sonik
 
Příspěvky: 12
Registrován: 1. 4. 2011

PředchozíDalší

Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+