Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Virtual DJ 7

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod hoolifan » 24 říj 2010 10:21

ona je kazda verze vdjje vazana na konkretni email..kdyz se ti zapina tak je v levem dolnim rohu email toho ci serual kod jsi tam zadal..tudiz kdyz mas cizi tak se to pozna hned pri spusteni ale na fukncnost to nema vliv..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
hoolifan
 
Příspěvky: 761
Registrován: 5. 6. 2007
Bydliště: Okres Uherské Hradiště

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod Ludek » 25 říj 2010 01:32

Každý instalační soubor plné verze má v sobě zakodóvaný jak e-mail registrovaného uživatele, tak i jeho jedinečné registrační číslo a jenom s tímto číslem jde nainstalovat. Z tohoto důvodu ani nemůžou fungovat žádné keygeny ani jinak vygenerované registrační čísla. A pokud se někde na internetu potuluje plná verze s registračním číslem, tak není žádný problém dohledat původního registrovaného uživatele, který poskytl jak svůj instalační soubor, tak i odpovídající číslo. A podle mě musí být takovýto člověk pěkný vůl. Nejenom že se tím připraví o všechny budoucí free aktualizace a bude mu zablokován na VDJ účet, ale pravděpodobně bude mít problémy i s firmou Atomix, která má tohoto uživatele ve své databázi platících zákazníků.
Takže takováto stažená verze sice fungovat může, ale jenom do první aktualizace, protože žádná další aktualizace pro toto sériové číslo prostě už nikdy nevyjde. Stejně bych to ale neriskoval, stačí se připojit na internet a kdo ví, co to pak udělá...
Ludek
 
Příspěvky: 368
Registrován: 10. 9. 2007
Bydliště: Jižní Morava.

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod dj.Jericho » 04 lis 2010 08:54

Je hodně věcí jak tohle obejít (nastavím ať se to nikdy nepřipojuje na net atd.), ale kdo chce mít půjčené tak si nějakou cestu najde, kromě těch aktualizací...ty nejdou
dj.Jericho
 
Příspěvky: 13
Registrován: 11. 10. 2010
Bydliště: Praha

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod dj-johny4 » 16 lis 2010 19:13

nejde mi nastavit, respektive aplikovat midi mapování pomocí vložení souboru .xml respektive jsem v záložce mappers nikde nezjistil jak to tam přidat, ve starších verzích mi to šlo.... poradíte někdo?

dříve:
Obrázek
config -> remote control -> pravym tlačítkem myši General Midi -> config -> load..
a člověk si vybral vlastní .xml soubor s nastaveným midi


ale ted? nevim, je tam akorát záložka mappers a tam jsou již připravená nastavení pro většinu midikontrolerů... ovšem jak nahraju vlastní mi je záhadou, zkoušel jsem hledat tu složku v počítači se složkou virtual dj, ale nenašel jsem...
dj-johny4
 
Příspěvky: 308
Registrován: 28. 11. 2007
Bydliště: Choceň, Vých.čechy

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod hoolifan » 17 lis 2010 11:15

zkus zajít do dokumentů tam je složka vdj a v ní je složka mappers
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
hoolifan
 
Příspěvky: 761
Registrován: 5. 6. 2007
Bydliště: Okres Uherské Hradiště

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod dj-johny4 » 17 lis 2010 12:21

našel jsem, ale nejsou v ní žádné soubory a i když jsem tak zkopíroval ten svůj požadovaný xml soubor, tak se v nabídce vdj mappers neobjevil..
dj-johny4
 
Příspěvky: 308
Registrován: 28. 11. 2007
Bydliště: Choceň, Vých.čechy

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod Ludek » 18 lis 2010 01:18

Nová verze Virtual DJ 7.0.1 - nějaké drobné opravy a vylepšení:

fixed left/right for dual-deck controllers on multidecks skins
fix on mac for MIDI controllers with several virtual "ports" (xponent, uc33e, ...)
fixed 4-deck controllers in 2-deck skins
fixed mismatched dual MIDI controllers if VID/PID reported in wrong orders by windows
new registry hack: DisableBuiltinDevices, ScanMIDInoPID
fixed crash if apply-to-all in fileinfo included the separator
fixed VDJScript "page 'effect' ? effect activate" (and other similar scripts) keeps the skin button lit
new VDJScript action "param_cast"
new VDJScript action "get time [elapsed|remain|total|loopin|loopout|cueX] [absolute] [{resolution}]"
new VDJSCript action "deck X get controller_name"
fixed MIDI LED <bar cc="" full="true"> first led was always lit
new MIDI xml <text sysex="" offset="" size=""> will "insert" the text at offset if offset+size>sizeof(sysex)
MIDI xml <text> can use encoding="ascii" to ensure 7-bit midi compatibility.
fixed <text sysex=""> with insert
new controllers DJ2GO, GEMINI16.
modified controllers FFKTLR, MC6000, SC2000, SPIN, DJCMK2, DJCMK4, DJCRMX, VCI300
Ludek
 
Příspěvky: 368
Registrován: 10. 9. 2007
Bydliště: Jižní Morava.

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod Roman1993 » 20 lis 2010 12:45

Zdravím mám Behringer BCD 3000 + staženej virtual dj 7 ale mam problem stim že behringer jsem stím v pohodě sehrál ale zhruba po 20-30minutách se mi beringer jak kdyby sekne po té musím najet do nastavení a kliknout aplikovat a opět mi to jede ale je to velmi nepřijemne a nevím co stím udělat nemůžete mi nějak poradit? moc díky.
Roman1993
 
Příspěvky: 6
Registrován: 20. 11. 2010

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod Avender » 20 lis 2010 17:12

Zrejme mas zlu medicinku pre virtual dj 7.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Uživatelský avatar
Avender
 
Příspěvky: 387
Registrován: 20. 11. 2009
Bydliště: SVK/KS

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod Roman1993 » 20 lis 2010 23:35

Avender píše:Zrejme mas zlu medicinku pre virtual dj 7.

a nějaká rada jak to vyřešit ? díky moc
Roman1993
 
Příspěvky: 6
Registrován: 20. 11. 2010

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod Avender » 20 lis 2010 23:54

..stiahnut inu verziu (z lepsim crackom)...a ked ani to nepomoze, tak to mozno vyriesi upgrade, ale ktomu sa zrejme nedostanes. Casto sa stava, ze pri verziach programu X.0.0, nefungje takmer polovicka programu...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Uživatelský avatar
Avender
 
Příspěvky: 387
Registrován: 20. 11. 2009
Bydliště: SVK/KS

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod Roman1993 » 21 lis 2010 00:09

Avender píše:..stiahnut inu verziu (z lepsim crackom)...a ked ani to nepomoze, tak to mozno vyriesi upgrade, ale ktomu sa zrejme nedostanes. Casto sa stava, ze pri verziach programu X.0.0, nefungje takmer polovicka programu...

oki díky vyskouším to a uvidime co to bude dělat
Roman1993
 
Příspěvky: 6
Registrován: 20. 11. 2010

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod Roman1993 » 21 lis 2010 14:47

Tak v\skoušel jsem nekolik verzi ktere jsem si stahnul z netu at už s crackem nebo seriovím číslem ale pokaždé mi to delá tu samou chybu že se to prostě sekne po te musím vjet do nastaveni dat apllicovat a opět mi to jede skoušel sem i ntb odpojit od sitě jestli to nemuže byt tim a je to furt stejny,byla by jeste nejaka jina rada? Děkuji
Roman1993
 
Příspěvky: 6
Registrován: 20. 11. 2010

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod Avender » 21 lis 2010 16:45

Takze to bude zrejme koli verzii programu, predpokladam ze mas 7.0.0. Trochu vyzsie je popis k 7.0.1 - pozri sa ci ten update odstrani tvoj problem. Ak nie tak to bude v dalsom update....

A aj keby to riesilo tvoj problem, tak sa k update pravdepodobne nedostanes pokial nemas originalku. Ja by som to riesil prechodom na iny software :P
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Uživatelský avatar
Avender
 
Příspěvky: 387
Registrován: 20. 11. 2009
Bydliště: SVK/KS

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod hoolifan » 21 lis 2010 17:52

nemas nahodou zasvineny notebook ruznym balastem?
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
hoolifan
 
Příspěvky: 761
Registrován: 5. 6. 2007
Bydliště: Okres Uherské Hradiště

PředchozíDalší

Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+