Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Virtual DJ 7

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod dj-johny4 » 22 říj 2010 16:25

malinko oftopic sorry

chci si koupit virtual dj, ale na stránkách to lze pouze pokud moje karta povoluje internetové platby, ale to bohůžel... Nejradši bych to udělal převodem, ale tu možnost virtual dj nenabízí. Takže nejjednoduší se mi zdá, koupit u nás v ČR krabicovou verzi Numark Cue.
Půjde krabicová verze Numark Cue 6.0 upgradovat bezplatně na verzi 7 ?

Kód: Vybrat vše
http://www.club-music.cz/dj/dj-software/numark-cue-dj-software-6-0.html)
dj-johny4
 
Příspěvky: 308
Registrován: 28. 11. 2007
Bydliště: Choceň, Vých.čechy

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod honcka » 22 říj 2010 16:36

nejjednodussi a nejekonomictejsi je si udelat nekde bezplatnej ucet napr u mbank a tohle pouzivat na internetovy platby + si udelej paypal a plat pres to (platby probihaji okamzite), kdyztak na tom VDJ eshopu maj moznost prepinani ceny, tak zvol dolary - usetris dalsi cca 300
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1892
Registrován: 9. 4. 2009

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod dj-johny4 » 22 říj 2010 16:41

btw nedávej citaci pod post jsem na to alergickej : D

díky, s tím paypalem mě to taky napadlo, ale jsem na to línej. obzvlášť, když nic jinýho takhle nekupuju...

pro začátek by mi stačila odpověď jestli by to šlo vyřešit tou koupí numark cue ?
dj-johny4
 
Příspěvky: 308
Registrován: 28. 11. 2007
Bydliště: Choceň, Vých.čechy

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod honcka » 22 říj 2010 17:24

To bude vedet max nejakej majitel toho Cue, ale pochybuju, ze se najde, nepredpokladam, ze by nekdo chtel platit o nejakejch 1200 vic nez z download storu, spis se zeptej na ofiko foru.

BTW jak kupujes MP3? Ze se mi zda nelogicky, ze by sis kupoval soft, kdyz by si mel hrat z MP3, ktery nemas koupeny.
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1892
Registrován: 9. 4. 2009

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod Majky_mike » 22 říj 2010 18:20

dj-johny4 píše:btw nedávej citaci pod post jsem na to alergickej : D

díky, s tím paypalem mě to taky napadlo, ale jsem na to línej. obzvlášť, když nic jinýho takhle nekupuju...

pro začátek by mi stačila odpověď jestli by to šlo vyřešit tou koupí numark cue ?



Numark CUE lze na Pro 7 upgradovat... ovšem ne zdarma (mezi 50-100 USD, nevím přesně).
Majky_mike
 
Příspěvky: 549
Registrován: 25. 3. 2010

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod dj-johny4 » 22 říj 2010 18:22

honcka:
mp3 nekupuju... hraju především doma, na akcích cca 2x za půl roku, defakto bez honoráře většinou pro známí...
soft mám, ale radši originální je to pak stabilnější a dostupnější updates atd...

majky_mike:
v tom případě, to asi stejně budu muset udělat přes ten paypal...
dj-johny4
 
Příspěvky: 308
Registrován: 28. 11. 2007
Bydliště: Choceň, Vých.čechy

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod Azu » 22 říj 2010 20:05

Asi to bude jako v případě předchozích verzí, kdy update byl zdarma, ale trvalo to několik měsíců než jej Numark vydal ke stažení. Tento přístup se mně dost nelíbí, člověk by čekal že když dostanu třeba ke kontroléru software Numark CUE což je totéž co VirtualDJ jen s jiným skinem a ještě to bylo na stránkách VDJ uváděno že to je v podstatě alternativa pro ty co chtějí krabicovou verzi místo downloadu, tak je to sviňárna dělat pak mrtvýho brouka a tvářit se jako by se jich to netýkalo a byl to zcela jiný program.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Azu
 
Příspěvky: 2168
Registrován: 29. 3. 2007

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod Majky_mike » 22 říj 2010 21:32

Na stránkách VDJ je přímo napsaná informace, že na VDJ 7 lze upgradovat z jiných produktů Atomix (mezi kterejma je napsanej i Numark CUE) a cena je dle konkrétního produktu od 50 USD.

Nedávno jsem to tam četl... takže bych z toho usoudil, že asi zadarmo update nebude ani za několik měsíců :o(.
Majky_mike
 
Příspěvky: 549
Registrován: 25. 3. 2010

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod honcka » 23 říj 2010 00:23

dj-johny4: jinak muzes si VDJ7 vyskouset poradne i v pro verzi, je uz na nej medicina
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1892
Registrován: 9. 4. 2009

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod Ludek » 23 říj 2010 01:04

Update na verzi 7 bude zdarma i pro CUE a VIRTUAL VINYL. Já jsem se kdysi kdesi dočetl, že vydání nových verzí brzdí firma Numark, aby to mohla sama vyzkoušet a pustit ven až otestovanou a spolehlivou verzi. U verzí 5 a 6 bych to chápal, tam to postupně Atomix dolaďoval jako 5.01 5.02 atd.. Ale u verze 7 se zdá, že si dal konečně s testováním záležet a vše funguje jak má už při první verzi 7.00. Procházel jsem fórum na VDJ a všichni bez rozdílu ho chválí, žádné problémy, nic. Jediná známá věc je údajně někdy trochu pomalejší načítaní videa proti VDJ 6, ale to jsem nezkoušel ještě porovnat.
I mně se zdá zvuk oproti verzi 6 ještě lepší, hlavně to master tempo je super. Navíc mi připadá, že verze 7 i při nastavení na advanced stretching bere míň výkonu procesoru, než verze 6 s obyčejným master tempem. Ve verzi 6 jsem při pohybování pitch faderem při malé latenci 5 ms slyšel slabé zkreslení zvuku, kterého jsem se zbavil až vyšší latencí (cca 10ms). Tady to šlape naprosto čistě i při těch 5 ms a zkusím jít ještě níž, abych viděl co to udělá :-)
Když to shrnu, tak verze 7 je po zatím dvou odehraných akcí naprosto bezproblémová a nemám co bych jí vytknul. 8)

Ještě k těm verzím s "medicínou". Je známý fakt, že Virtual DJ dělá nějaké testy na cracky i časem po pár hodinách od spuštění, takže se prostě zakousne zvuk, nebo to hraní DJ-jovi jinak znepříjemní. :) Rozhodně bych to neriskoval někde před lidma. Na vyzkoušení stačí ta free verze, která funguje po spuštění 10 minut jako full.
Naposledy upravil Ludek dne 26 říj 2010 04:01, celkově upraveno 1
Ludek
 
Příspěvky: 368
Registrován: 10. 9. 2007
Bydliště: Jižní Morava.

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod hoolifan » 23 říj 2010 09:48

jj taky sem se spálil ve verzi s medicínou a od té doby sem koupil plnou.. nejlepší jak ji koupit je, zajít do banky a nechat si aktivovat platbu kartou na internetu.. můžeš to pak využít třeba při nákupu na aukru, nebo platbou na student agency.. jde jen o to zajít do banky :wink2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
hoolifan
 
Příspěvky: 761
Registrován: 5. 6. 2007
Bydliště: Okres Uherské Hradiště

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod EVO » 23 říj 2010 11:07

co se týká medicíny, tak je rozdíl mít tenhle program cracklej, nebo ho stáhnout se sériovým číslem :wink2: Pokud ho regneš přiloženým seriallem, nejedná se pak imho o cracklou ale prostě normálně o plnou verzi :wink2:
EVO
 
Příspěvky: 547
Registrován: 23. 8. 2007

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod honcka » 23 říj 2010 14:26

EVO píše:co se týká medicíny, tak je rozdíl mít tenhle program cracklej, nebo ho stáhnout se sériovým číslem :wink2: Pokud ho regneš přiloženým seriallem, nejedná se pak imho o cracklou ale prostě normálně o plnou verzi :wink2:

on VDJ nema online aktivaci?
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1892
Registrován: 9. 4. 2009

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod EVO » 23 říj 2010 18:17

honcka píše:
EVO píše:co se týká medicíny, tak je rozdíl mít tenhle program cracklej, nebo ho stáhnout se sériovým číslem :wink2: Pokud ho regneš přiloženým seriallem, nejedná se pak imho o cracklou ale prostě normálně o plnou verzi :wink2:

on VDJ nema online aktivaci?

no, dá se tam nastavit, že zakážeš připojení na net, disabluješ aut. aktualizace a je to v poho, jediný co se myslim musí udělat je to, že se to nějak nastaví v registru VDJe, aby se nechtěl připojit na net IHNED po 1. spuštění (tj. ještě než to stačíš vypnout v nastavení VDJe), ale většinou je v raru připojenej i návod žeo, jak to udělat, je to primitivnost, žádný zásadní zásahy do registru to nejsou, prostě standartní věc. Samozřejmě podotýkám, mluvim o verzi se seriallem! Pak existují downloady s crackem jako takovym, a tady je to jasný, věřim že to může dělat problémy :smile2:
EVO
 
Příspěvky: 547
Registrován: 23. 8. 2007

Re: Virtual DJ 7

Příspěvekod honcka » 23 říj 2010 18:20

tak to se divim, ze vetsina softwaru to ma tak, ze tam zadas seriak a pak to musis aktivovat, jinak to zustane porad v tom trial modu
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1892
Registrován: 9. 4. 2009

PředchozíDalší

Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+