Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Virtual DJ 7.4

Re: Virtual DJ 7.4

Příspěvekod nema.dj » 27 bře 2013 01:02

páni, kľud a mier ..... už som to písal na FB .....najlepší soft je ten ten, čo vyhovuje mne ale ostatné sú tiež dobré, lebo vyhovujú iným ..... N-Tony, myslím si, že si trochu prepískol, tvoje príspevky sú trošku OT .... chápal by som pripomienku, že toto áno alebo toto nie je dotiahnuté, tú má trošku serato na vrch, toto by som zmenil .... ale hneď sa navážať, že je to shit? .... k čomu to je dobré? .... čítal som mnoho príspevkov od Ludeka a myslim si, že je to chlap so skúsenosťami a aj nejakým skillom s VDJ .... to, že máš pod sebou 7 klubov a v 2och si rezident ťa neoprávňuje na takéto vyjadrenia .... keď ti táto zábavka vydrží tak dlho ako niektorím členom tohto klubu, tak možno budeš mať iný pohľad na svet aj celé toto dianie okolo techniky a veci s tím spojených

a ešte jeden poznatok z okolia .... admini prepáčte za už úplný OT ..... dnes si dnešný DJ´s pokukajú zopár recenzií a už si myslia, že nad nich nie .... náhodou sa im podarilo odohrať 15 akcií za sebou (i keď si možno pamätajú len jednu-dve) a už sú páni, pritom neskutočný problém je pre nich nalomený cinch a už hľadajú na nete topicy na odstránenie nehody miesto toho aby chytili do ruky letovačku a izolačku .... nezišlo by sa trocha pokory?
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
Uživatelský avatar
nema.dj
 
Příspěvky: 600
Registrován: 20. 6. 2010
Bydliště: SVK

Re: Virtual DJ 7.4

Příspěvekod N-Tony » 27 bře 2013 01:26

mam za sebou 340 akcii.. nie 15 ;) skor by som to specifikoval ze mi sadli niektore znacky a su pre mna tie co mi absolutne sadli a su tie s ktorymi mam zle skusenosti. hudbe a technike sa venujem uz 12 rokov.. ale az nedavno som dostal moznost hravat akcie. dajme tomu ze som aj nabral odvahu a podobne. nemam 15 ale 28 r. pokora to hej. ale proste virtual vzdy trhal zvukom pri zmene bpm.. a aj tak obhajovali ludia stale tie stare verzie.. nie je to cudne? pamatam si podla historie hrani kazdu akciu.. mam v tom prehlad zase az takto to neskatulkujte. a neboj. nalomeny cinch nie je pre mna problem.. aj vratene vyroby lastnych kablov ci redukcii. mam za sebou strednu skolu elektriky...
MacBook Pro 13 late 2011, RAM Corsair 8Gb 1600Mhz DDR3, OSX 10.9 (13A303), Traktor 2.5.1 (R13951), Reloop Digital Jockey 2, NI Audio 6, NI X1 MK1, NI F1 MK1, Reloop RMX 40, Shure SRH 750 DJ, KRK Systems ROKIT 8 G2, Belkin F5U237V1 USB Hub 7 port ext.
N-Tony
 
Příspěvky: 95
Registrován: 26. 4. 2012
Bydliště: Bratislava

Re: Virtual DJ 7.4

Příspěvekod Ludek » 27 bře 2013 02:01

Takže to shrnu, před pár lety jsi používal cracknutý VDJ (nedokázal jsi, že ho máš koupený, i když jsem tě k tomu vyzval), zřejmě jsi měl nastavenou blbě latenci a tak ti to nějak "trhalo zvukom pri zmene bpm", jak opakovaně píšeš. To je jediné, co jsi tu zatím dokázal VDJ vytknout, ale na základě toho je to prostě pro tebe navždy shit a budeš ho pomlouvat kde, se dá. :)
Stejně jak tvůj vztah k RCF, zřejmě ti někdy vrčela RCF bedna kvůli zlomenému kabelu nebo tak něco, ale pro tebe je od té doby vše od RCF špatné :)
RCF je přitom taková lepší střední třída a mezi zvukaři u nás vůbec nejpoužívanější a nejprodávanější. A některými svými výroby se blíží top levelu.
Viděl jsi například takovou bednu RCF TTS56-A ? ( http://eshop.prodance.cz/tts56a/d-93885/ ) Nebo znáš řady RCF 4PRO a TT? Asi ne, jinak bys něco takového nemohl vůbec napsat. :roll:
Ludek
 
Příspěvky: 368
Registrován: 10. 9. 2007
Bydliště: Jižní Morava.

Re: Virtual DJ 7.4

Příspěvekod N-Tony » 27 bře 2013 03:04

v zasade zlomene kable vyhadzujem.. kupujem len referencnu seriu od ProCab-u.. mal som u kamosa legalny.. na tom som sa ucil a nebolo to dobre. ako sa da s tym carovat ale celkovo mi to pripada take pre amaterov. ako viem s tym odohrat ale traktor je pre mna traktor. A radsej mam Electro voice... maju podla mna pre mna aktivne bedne prijatelnejsi zvuk. Vsade tie RCF nizka trieda.. skoda ze su neni cluby vybavene standartne LAcustic... :D no hej tie co si sem pridal vyzeraju v pohode.. a nepocul som ich este :) len vsade v cluboch maju tu plastovu lacnu seriu a preto mam averziu uz na tu znacku :D a kedze kable zmotavam len hladko obratko tak mi sa mi nekazia. ;) a na tom VDJ bolo prve co som pozeral latencia... len keby nahodou. kym sa nemenilo BPM isiel ten VDJ cisto.. len pri posunuti to robilo take ze plynuly zvuk ale ked si sa zapocuval nieco v tom nebolo v poriadku s kostolnym poriadkom
MacBook Pro 13 late 2011, RAM Corsair 8Gb 1600Mhz DDR3, OSX 10.9 (13A303), Traktor 2.5.1 (R13951), Reloop Digital Jockey 2, NI Audio 6, NI X1 MK1, NI F1 MK1, Reloop RMX 40, Shure SRH 750 DJ, KRK Systems ROKIT 8 G2, Belkin F5U237V1 USB Hub 7 port ext.
N-Tony
 
Příspěvky: 95
Registrován: 26. 4. 2012
Bydliště: Bratislava

Re: Virtual DJ 7.4

Příspěvekod EVO » 27 bře 2013 12:59

Tak vidíš, napadáš RCF a zároveň vyzdvihuješ EV :-D Nic proti EV co se týče kvality, ale lepší než RCF to rozhodně neni a poměr cena/výkon je u EV obzvláště vtipnej :-D :-D Možná kdyby to stálo 1/3 té ceny :-D A to už vůbec nemluvim o jejich reproduktorech, které se se skutečně špičkovými vytuningovanými RCF nedá vůbec srovnávat!

Co se týče VDJ, tak zase: píšeš že ti připadá jako pre amaterov.. OK, ale ČIM ti to tak připadá? Zase žádný argument, opět jen pomluva.. Chápu že si s ním měl špatné zkušenosti, ale v současné době VDJ (verze 7) spadá svými kvalitami rozhodně do top segmentu dj softů
EVO
 
Příspěvky: 547
Registrován: 23. 8. 2007

Re: Virtual DJ 7.4

Příspěvekod lukoslaf » 27 bře 2013 14:38

EVO píše:Tak vidíš, napadáš RCF a zároveň vyzdvihuješ EV :-D

uz tak je to dost OT, ale som zvedavy ako sa to tu zvrhne ked si to precita honcka :lol:
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300
lukoslaf
 
Příspěvky: 177
Registrován: 22. 11. 2009
Bydliště: IRSKO

Re: Virtual DJ 7.4

Příspěvekod atlon » 27 bře 2013 15:45

Páni dosť

názov topicu je Virtual DJ 7.4 a nie "EV, RCF a čo ja viem čo ešte" !!!!

Poprosím skončite písať mimo témy, lebo budem nútený premazať tému

za pochopenie ďakujem
Uživatelský avatar
atlon
 
Příspěvky: 827
Registrován: 4. 3. 2008
Bydliště: Levice,SVK

Re: Virtual DJ 7.4

Příspěvekod stereoman » 28 bře 2013 10:40

Paradni OT, takhle dobre jsem si dlouho nepocetl ;).

RCF podle me nabizi mezi znackovymi aparaty vyborny pomer vykon(kvalita)/cena. Krome apecu delaji i vyborne repraky. Taky si myslim, ze EV zadnej zazrak neni a na rozdil od RCF osobne neznam ani moc klubu nebo lidi, kde by to pouzivali.

U tematu Traktor vs VDJ musim uznat, ze ve funkcionalite mel VDJ pred Traktorem vzdy navrch. S prichodem nove generace Traktora se zase Traktor posunul dale, hlavne diky remix decku. Jeho obdoda mi u VDJ chybi, porad mi u Traktora ale chybi podpora VST!

VDJ script nebudu komentovat, vim vo co go, ale nemam s tim zadne prakticke zkusenosti. Myslenka je to vsak dobra. Skiny jsou take vyborny napad, ale spolu s predchozim je to tak trochu pro hracicky, co si soft chteji vytunit na maximum. Ja osobne tim neminim ztracet cas, protoze mi staci vychozi design Traktora. Navic v jednote je sila, takze muzu hrat i na cizich notasich s Traktorem. U VDJ, kde ma kazdy jiny skin podle sveho gusta muze chvili trvat orientace. Dale rewire mi prijde taky jako supr napad. Proste kazdy z techto softu ma sva pro a proti. Ale ze bych se nekomu smal, ze on pouziva VDJ a ja Traktora, tak to teda urcite ne. Pokud VDJ casem trumfne Traktora v oblastech, ktere povazuji za dulezite, tak nemam problem konvertovat ;).

Na zaver pridam jednu poznamku. Vsiml jsem si, ze na diskotekach se pouziva predevsim VDJ a Traktor se pouziva na zase parties ...

Jelikoz jsem ted busy, tak bych se rad zeptal nektereho z moderatoru, zda ma cas tento topic rozhazet do 2 temat a to VDJ7.4 a VDJ vs Traktor ?
Naposledy upravil stereoman dne 28 bře 2013 11:02, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
stereoman
 
Příspěvky: 1082
Registrován: 8. 3. 2007
Bydliště: Germany

Re: Virtual DJ 7.4

Příspěvekod stereoman » 28 bře 2013 10:46

Jeste jsem zapomel zminit jednu podstatnou vec, ktera degraduje Traktora. Je to pristup NI k zakaznikum. Sere me toto:
- velmi casto meni mapovaci prikazy , aby znevyhodnili neNI kontrolery (temer po kazdem updatu se musi premapovat!)
- zakodovali mapovaci soubor, takze premapovani zabere zbytecne spoustu casu navic
- umyslne znevyhodnuji neNI kontrolery tim, ze nektere funkce na ne nelze namapovat
- s tim jak roste funkcionalita traktora bych take uvital rust modifikatoru pro mapovani
Uživatelský avatar
stereoman
 
Příspěvky: 1082
Registrován: 8. 3. 2007
Bydliště: Germany

Předchozí

Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+
cron