Upozorneni - nova ver.Traktoru2(2.1.1) je znacne nestabilni

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: Upozorneni - nova ver.Traktoru2(2.1.1) je znacne nestabi

Příspěvek od stereoman » 06 pro 2011 22:26

Uz by mohl prijit ten novej VDJ krizenej DjDecksem aby to donutilo lidi v NI trosku pracovat :))

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Upozorneni - nova ver.Traktoru2(2.1.1) je znacne nestabi

Příspěvek od Azu » 06 pro 2011 22:53

spíš by mohlo dostat rozum serato a konečně udělat něco kde nebude potřeba ta jejich zvukovka
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

honcka
Příspěvky: 1910
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Upozorneni - nova ver.Traktoru2(2.1.1) je znacne nestabi

Příspěvek od honcka » 06 pro 2011 23:00

Azu píše:spíš by mohlo dostat rozum serato a konečně udělat něco kde nebude potřeba ta jejich zvukovka
Nevim jestli dostane rozum, ona je to celkem dokonala protipiratska ochrana
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Upozorneni - nova ver.Traktoru2(2.1.1) je znacne nestabi

Příspěvek od Azu » 06 pro 2011 23:20

Ale zároveň velice otravná, není nic horšího než používat k hraní třeba dvě CDJ900 a přitom muset mít připojen zbytečně ještě SL2. Stejně tak bych ke kontroléru raději používat Serato ITCH, ale co dělat když jej podporuje jen Serato DJ Intro a není možné ani za peníze koupit možnost použití vybavenějšího software.
Uvítal bych klidně jen HW klíč do USB na místo té zvukové karty :(
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: Upozorneni - nova ver.Traktoru2(2.1.1) je znacne nestabi

Příspěvek od stereoman » 06 pro 2011 23:54

USB klic vyuzival treba Digiscratch. Vzhledem k velikosti neni problem jej ztratit :( .

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Upozorneni - nova ver.Traktoru2(2.1.1) je znacne nestabi

Příspěvek od Azu » 07 pro 2011 00:04

:)) tak to mně připomnělo situaci z minulého víkendu kdy sem při odjezdu nemohl za boha najít HW klíč k programu na ovládání laserů
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

honcka
Příspěvky: 1910
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Upozorneni - nova ver.Traktoru2(2.1.1) je znacne nestabi

Příspěvek od honcka » 07 pro 2011 00:38

Azu píše: Uvítal bych klidně jen HW klíč do USB na místo té zvukové karty :(
cracknout hardlock nebude zas az tak velkej problem, driv s tim byly chraneny drahy CAD programy, ale uz se to nepouziva, ze to bylo brzo prolomeny a v pripade poruchy to otravovalo akorat platici zakazniky
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: Upozorneni - nova ver.Traktoru2(2.1.1) je znacne nestabi

Příspěvek od stereoman » 07 pro 2011 17:20

Azu píše:měla by snad být jen změna ve verzích 2.0.3 a 2.1.1 v mapování jog kol, jinak pak už to zůstává stejné i v 2.1.2
Tobe jde scratch normalne (se setrvacnosti)? Zkousel jsem to premapovat na ty novy commandy a furt to stoji za prd.

Odpovědět