Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Traktor..Srovnani tracku..

Re: Traktor..Srovnani tracku..

Příspěvekod DJWojcek » 20 říj 2013 00:37

To asi nepude.Dá se nastavit v mapách stoupání/citlivost faderu ale jak sem už psal u pincku sem to nastavil na maximální citlivost a stejně to nestačilo .Ten fader má malou dráhu a není schopen rozlišit pohyb o 1 procento.Ty fadery jsou na těch konzolích uplně na chuja.Namapuj si to na klávesnici a máš klid.Tam to de krásně po jednom procentu ale pomocí tlačítek a ne faderem
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800
Uživatelský avatar
DJWojcek
 
Příspěvky: 84
Registrován: 7. 11. 2012

Re: Traktor..Srovnani tracku..

Příspěvekod tommy007 » 20 říj 2013 00:44

Tak to je blby no. Tím pádem sou ty tlačítka na konzoli uplně k ničemu... fakt, jakmile člověk nepořídí věc za desetitisíce tak to stojí za ho*no. a to není jen u DJingu ale u veškeré techniky v dnešní době.

I tak díky za odpovědi a za vysvětlení :) teď už jen zjistit, jak to na te klavesnici namapovat :D
tommy007
 
Příspěvky: 18
Registrován: 3. 7. 2011

Re: Traktor..Srovnani tracku..

Příspěvekod DJWojcek » 20 říj 2013 00:52

já ti ho pošlu .Máš nějakou síť nebo něco na chat?
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800
Uživatelský avatar
DJWojcek
 
Příspěvky: 84
Registrován: 7. 11. 2012

Re: Traktor..Srovnani tracku..

Příspěvekod konszpic » 20 říj 2013 13:38

tommy007 píše:Tak to je blby no. Tím pádem sou ty tlačítka na konzoli uplně k ničemu... fakt, jakmile člověk nepořídí věc za desetitisíce tak to stojí za ho*no. a to není jen u DJingu ale u veškeré techniky v dnešní době.


djtechtools.com - sekce mappingy a odzkoušej povíc mappingu pro reloopa (je jich tam mraky)
traktorbible.com - mappingy pro reloopa

V nastavení / mapování traktora -> add in-tempo-pitch bend (pokud nenajdeš pitch bend tak "JOG TURN") +"learn" -> potoč jogem abys tam měl formát zprávy "CC xxx" -> nastave na encoder (vpravo jeden z těch druhů 3f nebo 7f - odzkoušíš) a nastavíš si jen citlivost jakou to bude brát

To stejné u pitch faderu :) Možnosti mappingu jsou dost velké a můžu ti říct, že ten Reloop není nahovno, jen nesmíš mít omezené funkce díky tomu jejich mapingu co k tomu dávají.

Doporučuji metodu POKUS-OMYL a dojdeš ke svému cíli, pokud budeš chtít :) good luck
konszpic
 
Příspěvky: 450
Registrován: 28. 11. 2010
Bydliště: Kostelec u Kyjova

Re: Traktor..Srovnani tracku..

Příspěvekod tommy007 » 22 říj 2013 21:27

No, mapping jsem nenašel, a co jsem zkoušel namapovat já, tak to nedopadlo :D takže na to kašlu, a počkám si až budu mít třeba lepší techniku. Tímto mě ale Reloop zklamal, že když už je to ta konzole all-in-one, pro začátečníky, tak by snad mělo všechno fungovat tak jak má a v originálním mappingu, a né aby si s tím člověk dvě hodiny hrál a hovno z toho. Kór když mapovat v dodávané LE verzi ani nejde (tam snad nejde nastavit nic).

Další otázka: Až budu třeba nakupovat lepší techniku, nepočítám s tím, že vytahnu z kapsy 25 litrů najednou a du si koupit celou aparaturu ;) tím pádem se ptám: Když si koupim třeba jako první věc playery, měly by mě fungovat zároveň s touto konzolí (konzole jako mixák) ? pokud teda bude mít ten player podporu MIDI a Traktor :) samozřejmě bych to měl na přechodnou dobu, než budou love na normální mix...
tommy007
 
Příspěvky: 18
Registrován: 3. 7. 2011

Re: Traktor..Srovnani tracku..

Příspěvekod konszpic » 24 říj 2013 00:16

K prvnímu odstavci - lína huba/hlava/ruky - holé neštěstí, tak asi vše :) Mappingů je tolik a nemusíš nadávat na reloopa, že jsi ty promiň "nemehlo" že nezprovozníš mapping přes vše co tu na foru je :) poslal jsem odkazy na dost rozsáhlé servery s mappingama a jen já jsem kamošům dával na jejich reloopy 2 různé mappingy -> FUNGUJE JAKO ALL IN ONE ... jen to prostě nehraje "samo" - snad si poradíš, když si to pročteč a bude se ti chtít, tak to rozchodíš i ty :-)
konszpic
 
Příspěvky: 450
Registrován: 28. 11. 2010
Bydliště: Kostelec u Kyjova

Re: Traktor..Srovnani tracku..

Příspěvekod tommy007 » 24 říj 2013 22:04

No něco podobnýho jsem čekal :D svým způsobem máš pravdu ... já to ještě zkusim jinak, on ten kontroler neni uplně nejnovější výroby, zkusím tam hodit starší traktor, třeba to na starším pojede. když ne, tak se budu muset rozčilovat nad mappingem :) jinak díky za rady.
tommy007
 
Příspěvky: 18
Registrován: 3. 7. 2011

Předchozí

Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+
cron