Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Traktor Scratch pro si sam dorovnava rychlost (pri timecode)

Traktor Scratch pro si sam dorovnava rychlost (pri timecode)

Příspěvekod mrhicash » 04 led 2013 14:16

Ahoj,
nevite cim to muze byt? deje se to kdyz hraji z timevynilu, nezavisle na tom, zda hraje jeden nebo dva decky. Proste na zvuku je slyset jak si traktor sam doladuje rychlost - najednou preskoci treba o 2 mm na ukazateli... (Synch zaple samozrejme nemam)
Kalibraci mam OK a jine moznosti nastaveni jsem nenasel.

Setkal se s tim nekdo?

dix
Traktor scratch A6, 2* Technics SL-1210 MK2, Mixtrack pro, Behringer MS40, Axiom 61, Audio 2 DJ
mrhicash
 
Příspěvky: 45
Registrován: 8. 12. 2010

Re: Traktor Scratch pro si sam dorovnava rychlost (pri timec

Příspěvekod marks » 04 led 2013 15:04

Ahoj, s něčím podobným jsem se ještě nesetkal. Kde přesně se ti co hýbe? Na Pitchi na obrazovce u decku? nebo který ukazatel máš na mysli?
NI TRAKTOR SCRATCH PRO 2 / NI TRAKTOR KONTROL X1 / NI TRAKTOR PRO 2.6
marks
 
Příspěvky: 76
Registrován: 3. 11. 2012

Re: Traktor Scratch pro si sam dorovnava rychlost (pri timec

Příspěvekod mrhicash » 04 led 2013 15:59

na obrazovce (ukazatel srovnani, nebo jak to pojmenovat) u decku. Problem se objevuje sporadicky, ted uz hraju 4 track a nezreplikovano...Snad se to uz neobjevi. Uvidime :)
Traktor scratch A6, 2* Technics SL-1210 MK2, Mixtrack pro, Behringer MS40, Axiom 61, Audio 2 DJ
mrhicash
 
Příspěvky: 45
Registrován: 8. 12. 2010

Re: Traktor Scratch pro si sam dorovnava rychlost (pri timec

Příspěvekod konszpic » 04 led 2013 17:07

nemáš na mysli ten pitch bend ukazatel, který má ukazovat "jak daleko jsou beaty od sebe co se týče srovnání" ?? pokud ano tak t ti skáče u tracků, kde nemáš pevný BEAT GRID bod na prvním beatu - tím pádem při změně rytmu snaru, kicků apod to ukazuje že to skáče, ale rychlost zostává a pozice také

mrhicash - nemáš na mysli tento problém?
konszpic
 
Příspěvky: 450
Registrován: 28. 11. 2010
Bydliště: Kostelec u Kyjova

Re: Traktor Scratch pro si sam dorovnava rychlost (pri timec

Příspěvekod mrhicash » 04 led 2013 20:18

no to je asi ono, pojmenoval si to presne :)

Nasel jsem nejakej navod jak to nastavit, ale je to asi na nejakou archaickou verzi traktora. Hraju prevazne DNB. Chapu to spravne, ze musim nastavit beat grid na prvnim beatu a on si to pak rozkouskuje...?

Rychlost se ale malinko meni, pac je to slyset v mixu...tak nevim zda to je tim
Traktor scratch A6, 2* Technics SL-1210 MK2, Mixtrack pro, Behringer MS40, Axiom 61, Audio 2 DJ
mrhicash
 
Příspěvky: 45
Registrován: 8. 12. 2010

Re: Traktor Scratch pro si sam dorovnava rychlost (pri timec

Příspěvekod johney » 04 led 2013 21:58

Drzia ti gramce dobre rychloat?
Uživatelský avatar
johney
 
Příspěvky: 170
Registrován: 29. 11. 2012
Bydliště: PD - SVK

Re: Traktor Scratch pro si sam dorovnava rychlost (pri timec

Příspěvekod mrhicash » 05 led 2013 11:53

ano, to by mely. Jsou zanovni a objevovalo se to na obouch...
Traktor scratch A6, 2* Technics SL-1210 MK2, Mixtrack pro, Behringer MS40, Axiom 61, Audio 2 DJ
mrhicash
 
Příspěvky: 45
Registrován: 8. 12. 2010

Re: Traktor Scratch pro si sam dorovnava rychlost (pri timec

Příspěvekod konszpic » 06 led 2013 12:24

mrhicash píše:no to je asi ono, pojmenoval si to presne :)

Chapu to spravne, ze musim nastavit beat grid na prvnim beatu a on si to pak rozkouskuje...?

Rychlost se ale malinko meni, pac je to slyset v mixu...tak nevim zda to je tim



U DnB je to někdy složitější, jelikož ty tracky nemají naprosto pevnou strukturu mnohdy. Dej beat grid vždy na první beat, nastav správné tempo a NEBO vypni ukazatel toho pitch bendu (řádek s ukazováním jak je to od sebe) - to vyřeší problém.
K problému se změnou rychlosti - kalibrovat, uzemnit a pokud máš origo vše, tak to drží i na řemenech a samo o sobě to nerozjede.
Ještě si možná zapni KEY LOCK na obou trackách - to ti pak při spomalování a zrychlování nebude zvyšovat / snižovat tónina.
konszpic
 
Příspěvky: 450
Registrován: 28. 11. 2010
Bydliště: Kostelec u Kyjova

Re: Traktor Scratch pro si sam dorovnava rychlost (pri timec

Příspěvekod diego » 10 led 2014 15:55

mám traktor scratch pro .dá sa nastavit pitch .ked má gramafon reloop rp6000 +-10 %.?chcem aby fungovalo ako beby mal +-8 %
diego
 
Příspěvky: 2
Registrován: 10. 1. 2014


Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+