Traktor Scratch Duo

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
lepe
Příspěvky: 114
Registrován: 31 led 2008 16:04

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvek od lepe » 06 lis 2009 14:32

ty vole.. dobry:D kam se na to hrabe moje IBM T400 :D
2x Technics SL-1200Mk2
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II

DJ Patrix
Příspěvky: 228
Registrován: 26 bře 2008 16:35

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvek od DJ Patrix » 24 zář 2010 01:07

Mal by som jednu takú primitívnu otázku: dá sa v Traktore Duo modulovať efekt reverb tak isto ako v Traktore 3 (low, high, size) alebo je táto možnosť k dispozícii iba v Traktore Pro? Nemám si to zatiaľ ako overiť, nemám zvukovku NI Audio.
Traktor 3
Obrázek

Obrázek

Traktor Pro
Obrázek

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvek od crewy » 26 zář 2010 14:20

settings->effects->FX mode ->advanced na prvnim slotu, jinak tam najdeš vsechno

DJ Patrix
Příspěvky: 228
Registrován: 26 bře 2008 16:35

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvek od DJ Patrix » 27 zář 2010 02:18

No asi sme sa neporozumeli, ale nevadí. Nakoniec som si odpoveď konečne našiel na fóre NI.
"I have a question about the effects in traktor scratch duo. Can you use the advanced mode for the effects?"
"Nope, Duo does not have advanced effect mode...only chained effect mode!"
http://www.native-instruments.com/forum ... hp?t=99766

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 11:38

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvek od Avender » 27 zář 2010 14:31

electroSHOCK píše:tento tyzden ho idem objednavat,len dufam ze nebudu problemy s Vistou SP 2,kedze vsade pisu len o SP1...
Vista je najhorsi operacny system. Co sa tyka SP2, tak ten v podstate obsahuje aj SP1. Byt tebou tak si tam dam racej XP profesional SP3.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 842
Registrován: 04 bře 2008 14:30

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvek od atlon » 27 zář 2010 21:55

jedna otazocka. da sa zrusit zobrazenie FX efektov v Traktor scratch duo? viem ze v PRO to ide. diky :wink:

honcka
Příspěvky: 1910
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvek od honcka » 27 říj 2010 12:23

http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

EVO
Příspěvky: 555
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvek od EVO » 27 říj 2010 12:53

[quote="honcka"]Nasel jsem tuhle akci TS DUO a TS PRO za imho bezkonkurencni ceny
http://www.laconic-records.de/dj-equipm ... h-duo.html
http://www.laconic-records.de/dj-equipm ... h-pro.html[/quote]
Traktor prej teď zlevňuje, prej až o padesát procent... :wink2:

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 02:50

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvek od DjMatisS » 27 říj 2010 20:44

zlevňili všechny 4 traktor systémy (duo, pro, scratch duo a pro) o 50%
prý jako oslavu vítězství TSPro na DJ MAG Tech-Awards...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvek od hoolifan » 28 říj 2010 08:34

spis vyprodavaji sklady..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 02:50

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvek od DjMatisS » 28 říj 2010 12:19

to všichni víme... ale k tomu ještě přeci musej slavit :D
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

DJ Patrix
Příspěvky: 228
Registrován: 26 bře 2008 16:35

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvek od DJ Patrix » 02 lis 2010 00:16

Chalani, oplatí sa kúpiť teraz Traktor 1.2 alebo radšej počkať na verziu 2.0? 99 eur je super cena, tak by ma zaujímalo, čo nové by mala 2.0 okrem samplera priniesť?

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvek od Azu » 02 lis 2010 01:39

Když nic jinýho, tak budeš pak moct koupit upgrade, což určitě vyjde levněji než to kupovat nové
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

electroSHOCK
Příspěvky: 90
Registrován: 03 úno 2009 20:53

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvek od electroSHOCK » 03 lis 2010 13:28

neviete ci to bude fungovat,ked budem mat doma scratch duo,pridem hrat len s notebookom do klubu kde maju scratch pro,ze mi to bez problemov pojde,alebo musim mat tiez verziu pro?moc sa mi nechce priplacat za verziu pro,ked funkcie ktore ma naviac momentalne nevyuzijem.
Numark NS6+Acer Aspire 6920G+Sennheiser Adidas HD 25-1-II

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 842
Registrován: 04 bře 2008 14:30

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvek od atlon » 03 lis 2010 21:45

fungovat to bude, jedine ked tam budu mat audio8 dj, si budes musiet nastavit tuto zvukovku vo svojom traktore, ale najlepsie je si zobrat notebook a svoju kartu, prepojit to zabere par sekund ;-)

Odpovědět