Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Traktor Scratch Duo

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvekod lepe » 06 lis 2009 14:32

ty vole.. dobry:D kam se na to hrabe moje IBM T400 :D
2x Technics SL-1200Mk2
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II
lepe
 
Příspěvky: 114
Registrován: 31. 1. 2008

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvekod DJ Patrix » 24 zář 2010 01:07

Mal by som jednu takú primitívnu otázku: dá sa v Traktore Duo modulovať efekt reverb tak isto ako v Traktore 3 (low, high, size) alebo je táto možnosť k dispozícii iba v Traktore Pro? Nemám si to zatiaľ ako overiť, nemám zvukovku NI Audio.
Traktor 3
Obrázek

Obrázek

Traktor Pro
Obrázek
DJ Patrix
 
Příspěvky: 228
Registrován: 26. 3. 2008

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvekod crewy » 26 zář 2010 14:20

settings->effects->FX mode ->advanced na prvnim slotu, jinak tam najdeš vsechno
crewy
 
Příspěvky: 617
Registrován: 30. 4. 2007
Bydliště: ------

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvekod DJ Patrix » 27 zář 2010 02:18

No asi sme sa neporozumeli, ale nevadí. Nakoniec som si odpoveď konečne našiel na fóre NI.
"I have a question about the effects in traktor scratch duo. Can you use the advanced mode for the effects?"
"Nope, Duo does not have advanced effect mode...only chained effect mode!"
http://www.native-instruments.com/forum ... hp?t=99766
DJ Patrix
 
Příspěvky: 228
Registrován: 26. 3. 2008

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvekod Avender » 27 zář 2010 14:31

electroSHOCK píše:tento tyzden ho idem objednavat,len dufam ze nebudu problemy s Vistou SP 2,kedze vsade pisu len o SP1...

Vista je najhorsi operacny system. Co sa tyka SP2, tak ten v podstate obsahuje aj SP1. Byt tebou tak si tam dam racej XP profesional SP3.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Uživatelský avatar
Avender
 
Příspěvky: 387
Registrován: 20. 11. 2009
Bydliště: SVK/KS

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvekod atlon » 27 zář 2010 21:55

jedna otazocka. da sa zrusit zobrazenie FX efektov v Traktor scratch duo? viem ze v PRO to ide. diky :wink:
Uživatelský avatar
atlon
 
Příspěvky: 827
Registrován: 4. 3. 2008
Bydliště: Levice,SVK

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvekod honcka » 27 říj 2010 12:23

http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1893
Registrován: 9. 4. 2009

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvekod EVO » 27 říj 2010 12:53

honcka píše:Nasel jsem tuhle akci TS DUO a TS PRO za imho bezkonkurencni ceny
http://www.laconic-records.de/dj-equipm ... h-duo.html
http://www.laconic-records.de/dj-equipm ... h-pro.html

Traktor prej teď zlevňuje, prej až o padesát procent... :wink2:
EVO
 
Příspěvky: 547
Registrován: 23. 8. 2007

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvekod DjMatisS » 27 říj 2010 20:44

zlevňili všechny 4 traktor systémy (duo, pro, scratch duo a pro) o 50%
prý jako oslavu vítězství TSPro na DJ MAG Tech-Awards...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
DjMatisS
 
Příspěvky: 530
Registrován: 30. 12. 2008
Bydliště: Liberec

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvekod hoolifan » 28 říj 2010 08:34

spis vyprodavaji sklady..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
hoolifan
 
Příspěvky: 761
Registrován: 5. 6. 2007
Bydliště: Okres Uherské Hradiště

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvekod DjMatisS » 28 říj 2010 12:19

to všichni víme... ale k tomu ještě přeci musej slavit :D
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
DjMatisS
 
Příspěvky: 530
Registrován: 30. 12. 2008
Bydliště: Liberec

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvekod DJ Patrix » 02 lis 2010 00:16

Chalani, oplatí sa kúpiť teraz Traktor 1.2 alebo radšej počkať na verziu 2.0? 99 eur je super cena, tak by ma zaujímalo, čo nové by mala 2.0 okrem samplera priniesť?
DJ Patrix
 
Příspěvky: 228
Registrován: 26. 3. 2008

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvekod Azu » 02 lis 2010 01:39

Když nic jinýho, tak budeš pak moct koupit upgrade, což určitě vyjde levněji než to kupovat nové
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Azu
 
Příspěvky: 2168
Registrován: 29. 3. 2007

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvekod electroSHOCK » 03 lis 2010 13:28

neviete ci to bude fungovat,ked budem mat doma scratch duo,pridem hrat len s notebookom do klubu kde maju scratch pro,ze mi to bez problemov pojde,alebo musim mat tiez verziu pro?moc sa mi nechce priplacat za verziu pro,ked funkcie ktore ma naviac momentalne nevyuzijem.
Numark NS6+Acer Aspire 6920G+Sennheiser Adidas HD 25-1-II
electroSHOCK
 
Příspěvky: 90
Registrován: 3. 2. 2009
Bydliště: Ladce

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvekod atlon » 03 lis 2010 21:45

fungovat to bude, jedine ked tam budu mat audio8 dj, si budes musiet nastavit tuto zvukovku vo svojom traktore, ale najlepsie je si zobrat notebook a svoju kartu, prepojit to zabere par sekund ;-)
Uživatelský avatar
atlon
 
Příspěvky: 827
Registrován: 4. 3. 2008
Bydliště: Levice,SVK

PředchozíDalší

Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+