Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

traktor pro - VDJ 6.1 - omni control

traktor pro - VDJ 6.1 - omni control

Příspěvekod ta55adar » 29 črc 2009 12:58

zdarte lidi, mam relativně nový omni control a snažím se k němu splašit co nejlepší a nejstabilnější software. zkoušel jsem nový VDJ6, jelikož je v něm podpora pro muj omni. ale je to cele divne, jelikož si to neumí pamatovat nastavení pro omni control a jak ho odpojím, začne to blbnout a musím zkoušet ruzne kombinace připojování než zase funguje (pouze midi, zvukovka jede). máte někdo podobnou zkušenost s tímto novým VDJ a midi mapperem? taky když dám ve VDJ (jakekoliv verzi) preview na poslech songu ve sluchátkách a překlikuji se v něm, v masteru se mi ozývají seky jak kdyby to ten kompl snad nestíhal, zkusim sem změnit latence, vykonost apod. nesmysly, ale dělá to stále, čili to asik bude zpusobeno tím slabším PC chápu li dobře?

další problém se týká traktoru pro. na mém PC mi neumí traktor (žádny ani LE ani žádná jiná verze) najít 4 kanály na zvukovce,pouze 2, čili enfachčí odposlechy. a stejně zvuk nějak blbne (zvukovka creative xfi gamer), nějak to brumí,zkresleny zvuk, šíleně moc, prostě je to neposlouchatelné... zkusil jsem teda nainstalovat XPečka, jelikož kamoš s XP a stejnou zvukarnou, vše v pohodě. na XP mi program detekoval kanály dobře (čili kvalitka visty), ale zvuk stál stále za prd, stále to blblo. čili problem bude nejspíše v me zvukovce, driverech nebo nevím. prosím o možné rady. p.s. na čiste instalaci os sem to zkoušel milionkrát

ale to bylo tak bokem, problem na PC mě tak netrápí, jelikož s ním nehraji na akcích. čili dostávám se k notebooku. hral jsem na akci, a asik po 3 hodinách mi začal traktor pro blbnout. načetl sem nový song, dám play, ale hrál pořád ten starý. nakonec se traktor zhroutil, cele to spadlo, minuta ticha, trapas jak cyp... slyšel sem, že to muže byt zpusobenou cracklou verzí, ale nevím. nechci investovat do originálu dokud si nebudu jist 100% funkčností. opět se tedy obracím na Vás, zda má, nebo měl podobný problém a přišel s řešením, děkuji.
ta55adar
 
Příspěvky: 10
Registrován: 29. 7. 2009

Re: traktor pro - VDJ 6.1 - omni control

Příspěvekod DjMatisS » 29 črc 2009 13:46

Traktor PRO je profesionální řešení. Takže investovat do originálu se zde vyplatí. Hlavně když už NI přijde s updatem tak je nutne mit posledni verzi coz s cracklyma verzema nedosahnes. Urcite jsi k necemu dostal traktor LE. Pokud ne, vyjde te na 5k, pokud ano, vyjde te PRO verze na 3k. Což není ani jedno zas tak hooodně xD
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
DjMatisS
 
Příspěvky: 530
Registrován: 30. 12. 2008
Bydliště: Liberec

Re: traktor pro - VDJ 6.1 - omni control

Příspěvekod ta55adar » 29 črc 2009 14:07

jo LEčko sem dostal ke controleru no... čili říkáš že legal verze mi me problemy určitě vyřeší? protože ty pády mě dost serou. ale pokud bych investoval a prd z toho tak by mě asik kleplo...
ta55adar
 
Příspěvky: 10
Registrován: 29. 7. 2009

Re: traktor pro - VDJ 6.1 - omni control

Příspěvekod Azu » 29 črc 2009 14:38

Legální verze ve tvém případě nic nevyřeší.
Zahoď nejdřív oba počítače a nebo je alespoň z gruntu přeinstaluj a nech tam jen skutečně nejpotřebnější věci a povypínat věci jako je bluetooth, wifi, hlavně neinstalovat žádné antiviry a podobné kraviny
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Azu
 
Příspěvky: 2168
Registrován: 29. 3. 2007

Re: traktor pro - VDJ 6.1 - omni control

Příspěvekod ta55adar » 29 črc 2009 14:56

wifi a bluetooth vyple mám, antivir mam anisntalovany, ale envypínám... ten tam jakože chci mít, jelikož ten komp připojuji k netu, ale když se bude hrát, tak jej vypnout mužu to je fakt. no vyzkouším to... díky

jinak na tom VDJ 6 sem přišel že to blne při nastavení asio driveru, když dam cokoliv jineho, jeden vystup, nebo 2 zvukovky tak to i samo ten controler detekuje a hned fachčí, každopádně ten VDJ6 už použitelný je, jen si musím dokoupit par věcí a vklidu. ale i tak ten traktor je dle meho lepší, hlavně ty efekty apod.
ta55adar
 
Příspěvky: 10
Registrován: 29. 7. 2009

Re: traktor pro - VDJ 6.1 - omni control

Příspěvekod hoolifan » 29 črc 2009 18:13

podívej ono je to o tom jak se o ten book i staráš.
jinak vdj je v klidu ale té verzi 6 sem ještě nepřišel na chuť a ohledně traktoru tak mám i verzi 3LE co sem dostal od EKS ke kontrolerům a ta mi po 3 hodinách spadla tak sem na ni trošku zanevřel - teď používám VDJ 5.2.1 hrávám s ním pravidelně a je to bezproblémové a stabilní - dokonce i na minibooku :wink2:
ono by bylo docela dobré uvést parametry notebooku na kterém ti to padá..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
hoolifan
 
Příspěvky: 761
Registrován: 5. 6. 2007
Bydliště: Okres Uherské Hradiště

Re: traktor pro - VDJ 6.1 - omni control

Příspěvekod DjMatisS » 29 črc 2009 21:50

neřekl jsem že to tvé problémy vyřeší stoprocentně. Rady ohledně vypnutí wifi atd. viz Azuuv přispěvek jsou nejlepší odpovědi jaké na toto téma nemůžeš dostat.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
DjMatisS
 
Příspěvky: 530
Registrován: 30. 12. 2008
Bydliště: Liberec

Re: traktor pro - VDJ 6.1 - omni control

Příspěvekod ta55adar » 29 črc 2009 22:30

mužu tě ujistit že o svuj notebook se starám více než pečlivě:) před každým hraním sem nahodil system ze zalohy at je vyčištěný a co 3 měsíce dělám kompletní normální formát, bordel v něm nebude... jinak je to Asus f3k series, 1.6 dual amd, 3GB ram, vykony by měl byt dostatečně. jinak VDJ 5 .2.1 mi jede vklidu, jen ho musím instalovat v nouzovem režimu, něco tomu vadí, ale pak je to vklidu, tak samo 6. ta vypadá že pojede taky v pohodě, ale je tam ještě par much na dořešení.... ten traktor snad vyřeším vypnutím aplikací běžících na pozadí, hlavně ten antivir teda... budu rád když aspon ten VDJ pojede bezproblemově, nejlíp ta 6. třeba mi nedetekuje midi controler pokud nastavím asio drivery, facha to po haluzi, ale to maj chybu v tom softu asik, věřím že to v dalším updatu zpraví
ta55adar
 
Příspěvky: 10
Registrován: 29. 7. 2009

Re: traktor pro - VDJ 6.1 - omni control

Příspěvekod Azu » 29 črc 2009 23:02

Z toho všeho co píšeš je úplně jasný, že chybu by si měl hledat ve svém počítači a systému, protože to vše co popisuješ je úplně nestandardní chování a když se to projevuje u tolika různých programů, tak je ten bordel opravdu jinde než v těch programech. Mně paradoxně funguje třeba všechno líp pod Vistama a nemůžu na ně říct nic špatnýho ba naopak, je to vše spíš věcí ovladačů ve kterých může být problém.
S tím formátování to nemusíš přehánět, na jednom noesu ze kterého sem do nedávna hrál mam winXP již od roku 2002 bez přeinstalace a šlapou jak nový :-)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Azu
 
Příspěvky: 2168
Registrován: 29. 3. 2007

Re: traktor pro - VDJ 6.1 - omni control

Příspěvekod ta55adar » 30 črc 2009 00:02

no ja mam taky visty rád, na kompu to je špatnýma driverama, ale proč to pada na notesu, nevím...
ta55adar
 
Příspěvky: 10
Registrován: 29. 7. 2009

Re: traktor pro - VDJ 6.1 - omni control

Příspěvekod lwq » 05 srp 2009 12:02

Jsou dve moznosti :

PC s WinXP bez zbytenyho balastu - optimalizovane + Traktor Pro

MAC s vypnutou wifi a bt + Traktor Pro

Vyhoda MACku je, ze to proste funguje a ne jak balastni Widle, kde se vlastne v kuse modlis (aby to fungovalo bez problemu), ale za ty leta uz o tom nevis ... :evil: :lol: :lol: :lol:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
lwq
 
Příspěvky: 198
Registrován: 4. 7. 2007
Bydliště: Praha / Nachod

Re: traktor pro - VDJ 6.1 - omni control

Příspěvekod ta55adar » 06 srp 2009 09:51

njn, hold na notes asik neseženu drivery pro XP.. a ja sem už moc zvyklý na visty:)
ta55adar
 
Příspěvky: 10
Registrován: 29. 7. 2009

Re: traktor pro - VDJ 6.1 - omni control

Příspěvekod lwq » 06 srp 2009 09:58

ta55adar píše:njn, hold na notes asik neseženu drivery pro XP.. a ja sem už moc zvyklý na visty:)



Tak vyzkousej Win7 RC2 :wink2:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
lwq
 
Příspěvky: 198
Registrován: 4. 7. 2007
Bydliště: Praha / Nachod

Re: traktor pro - VDJ 6.1 - omni control

Příspěvekod ta55adar » 06 srp 2009 12:09

toto řešení mě už taky napadlo:) neboj se nic;) ale ještě sem se k tomu nedostal:D
ta55adar
 
Příspěvky: 10
Registrován: 29. 7. 2009


Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+