Traktor pro..

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
jalcin
Příspěvky: 42
Registrován: 25 lis 2012 10:05

Traktor pro..

Příspěvek od jalcin » 30 lis 2012 11:13

Prosim o pomoc s traktorem pro ..vse mam nakonfigurovane ale blbne mi zvuk kdyz mam savly naplno a stahnu vsechny potaky basy,visky ,stredy tak mi porad hraje do ven do repraku i ve sluchatkach to hraje nevite co stim??ouput mam phone 3/4 a master..1/2

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 841
Registrován: 04 bře 2008 14:30

Re: Traktor pro..

Příspěvek od atlon » 30 lis 2012 11:16

a s cim to pouzivas? s nejakou konzolou, ci len na pc bez pripojenia na konzolu ......aky mix mas nastaveny -interny ci externy , je tam toho dost co by si mal popisat aby ti niekto vedel poradit

jalcin
Příspěvky: 42
Registrován: 25 lis 2012 10:05

Re: Traktor pro..

Příspěvek od jalcin » 30 lis 2012 11:36

Reloop mixage inference..a nastaveny interny i mapping jsem stahl a vse o.k akorad nevim co stim?,


jalcin
Příspěvky: 42
Registrován: 25 lis 2012 10:05

Re: Traktor pro..

Příspěvek od jalcin » 30 lis 2012 12:01

2.0.1

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 841
Registrován: 04 bře 2008 14:30

Re: Traktor pro..

Příspěvek od atlon » 30 lis 2012 12:07

ak sa nemylim, tak starsie traktory mali problem s kill efectom na externom zariadeni, to iste som mal aj na traktor kontrol s4 ( stiahol som na nom vsetky korekcie a stale to hralo von) pokial nevysla nova verzia, kde sa toto uz doriesilo s equalizerom Z ISO.
daj si najnovsiu verziu traktoru a malo by to byt v pohode.
Přílohy
nastavenie.jpg
nastavenie.jpg (88.77 KiB) Zobrazeno 521 x

jalcin
Příspěvky: 42
Registrován: 25 lis 2012 10:05

Re: Traktor pro..

Příspěvek od jalcin » 30 lis 2012 12:13

jj diky ..zkusim ale problem mam ze mam notebook cpu 2.6 ghz a ram 1 gb system xp sp2 a nevim ci se to nebude sekat a jakou verzi doporucujes??

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 841
Registrován: 04 bře 2008 14:30

Re: Traktor pro..

Příspěvek od atlon » 30 lis 2012 12:16

urcite najnovsiu, poslednu verziu, a doporucil by som zmenit aj notebook ;-)

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 841
Registrován: 04 bře 2008 14:30

Re: Traktor pro..

Příspěvek od atlon » 30 lis 2012 12:21

alebo jednoducho si namapovat KILL na nejake klavesy , to je asi najjednoduchsie riesenie

jalcin
Příspěvky: 42
Registrován: 25 lis 2012 10:05

Re: Traktor pro..

Příspěvek od jalcin » 30 lis 2012 12:54

no to je takove vewim ..ale mel jsem na zkousku i vdj 7.0.5 a ten byl o.k akorad mi blbla odesza kdyz jsem na mixu dal track a musel jsem pokazde upravoval gain vzdy mi na softveru to spadlo na polovicku a kdzy jsem zahybal na konzole s gain tak se to spravilo ..ale dela to pri kazdym tracku kdyz si ho chystam ...taky nechapu

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti