Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Traktor pro..

Traktor pro..

Příspěvekod jalcin » 30 lis 2012 11:13

Prosim o pomoc s traktorem pro ..vse mam nakonfigurovane ale blbne mi zvuk kdyz mam savly naplno a stahnu vsechny potaky basy,visky ,stredy tak mi porad hraje do ven do repraku i ve sluchatkach to hraje nevite co stim??ouput mam phone 3/4 a master..1/2
jalcin
 
Příspěvky: 42
Registrován: 25. 11. 2012

Re: Traktor pro..

Příspěvekod atlon » 30 lis 2012 11:16

a s cim to pouzivas? s nejakou konzolou, ci len na pc bez pripojenia na konzolu ......aky mix mas nastaveny -interny ci externy , je tam toho dost co by si mal popisat aby ti niekto vedel poradit
Uživatelský avatar
atlon
 
Příspěvky: 827
Registrován: 4. 3. 2008
Bydliště: Levice,SVK

Re: Traktor pro..

Příspěvekod jalcin » 30 lis 2012 11:36

Reloop mixage inference..a nastaveny interny i mapping jsem stahl a vse o.k akorad nevim co stim?,
jalcin
 
Příspěvky: 42
Registrován: 25. 11. 2012


Re: Traktor pro..

Příspěvekod jalcin » 30 lis 2012 12:01

2.0.1
jalcin
 
Příspěvky: 42
Registrován: 25. 11. 2012

Re: Traktor pro..

Příspěvekod atlon » 30 lis 2012 12:07

ak sa nemylim, tak starsie traktory mali problem s kill efectom na externom zariadeni, to iste som mal aj na traktor kontrol s4 ( stiahol som na nom vsetky korekcie a stale to hralo von) pokial nevysla nova verzia, kde sa toto uz doriesilo s equalizerom Z ISO.
daj si najnovsiu verziu traktoru a malo by to byt v pohode.
Přílohy
nastavenie.jpg
nastavenie.jpg (88.77 KiB) Zobrazeno 410 krát
Uživatelský avatar
atlon
 
Příspěvky: 827
Registrován: 4. 3. 2008
Bydliště: Levice,SVK

Re: Traktor pro..

Příspěvekod jalcin » 30 lis 2012 12:13

jj diky ..zkusim ale problem mam ze mam notebook cpu 2.6 ghz a ram 1 gb system xp sp2 a nevim ci se to nebude sekat a jakou verzi doporucujes??
jalcin
 
Příspěvky: 42
Registrován: 25. 11. 2012

Re: Traktor pro..

Příspěvekod atlon » 30 lis 2012 12:16

urcite najnovsiu, poslednu verziu, a doporucil by som zmenit aj notebook ;-)
Uživatelský avatar
atlon
 
Příspěvky: 827
Registrován: 4. 3. 2008
Bydliště: Levice,SVK

Re: Traktor pro..

Příspěvekod atlon » 30 lis 2012 12:21

alebo jednoducho si namapovat KILL na nejake klavesy , to je asi najjednoduchsie riesenie
Uživatelský avatar
atlon
 
Příspěvky: 827
Registrován: 4. 3. 2008
Bydliště: Levice,SVK

Re: Traktor pro..

Příspěvekod jalcin » 30 lis 2012 12:54

no to je takove vewim ..ale mel jsem na zkousku i vdj 7.0.5 a ten byl o.k akorad mi blbla odesza kdyz jsem na mixu dal track a musel jsem pokazde upravoval gain vzdy mi na softveru to spadlo na polovicku a kdzy jsem zahybal na konzole s gain tak se to spravilo ..ale dela to pri kazdym tracku kdyz si ho chystam ...taky nechapu
jalcin
 
Příspěvky: 42
Registrován: 25. 11. 2012


Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], MSNbot Media

reklama
Facebook  Twitter  Google+