Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvekod knoflikos » 12 kvě 2014 08:54

Zdravim tunajsiu komunitu. Chcel by som poradit ohladom rucneho upravenia velkosti cue bodu. Ak vie niekto ako na to prosim o radu. Ani za božicka neviem ako to treba urobit.
knoflikos
 
Příspěvky: 49
Registrován: 2. 7. 2013

Re: TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvekod nema.dj » 12 kvě 2014 09:38

Cue point je bod ..... aku velkost mas na mysli? .... nemylis si to s loop-om?
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
Uživatelský avatar
nema.dj
 
Příspěvky: 600
Registrován: 20. 6. 2010
Bydliště: SVK

Re: TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvekod knoflikos » 12 kvě 2014 10:33

a vies, ze to moze by loop. ja tym vyrazom velmi nerozumiem. napr: velkost loopu ma 4 on sa mi urcuje automaticky, ale ja by som ho chcel rucne zmenit tu jeho velkost, aby zacinal presne odkial chcem ja aj koncil. neviem ci si rozumieme.
knoflikos
 
Příspěvky: 49
Registrován: 2. 7. 2013

Re: TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvekod nema.dj » 12 kvě 2014 21:31

velkost loopu si vies navolit od 1/32 beatu až po 32 beatov .... a cely ten loop si vies posuvat potom tam kde pasuje .... ti su tie cisielka pod priebehom tracku :) .... popripade ak prezradis, ci frcis na mysi alebo nejakej konzole, tak sa moze debata rozvinut dalej
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
Uživatelský avatar
nema.dj
 
Příspěvky: 600
Registrován: 20. 6. 2010
Bydliště: SVK

Re: TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvekod knoflikos » 13 kvě 2014 16:07

Ahoj, som rad, ze si sa ozval. Hrajem doma Traktor s4 mkII. Tak ako pises, mam napr 4 beat, ale ten uryvok napr nepredstavuje ideal a potreboval by som zaciatok posunut o par milisekund dopredu a koniec trebars trocha o nejaku milisekundu skratit. Aby ten vyrez bol idealny. Myslim, ze sa to da rucne, ale neviem na to prist.
knoflikos
 
Příspěvky: 49
Registrován: 2. 7. 2013

Re: TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvekod nema.dj » 15 kvě 2014 12:35

mas tam tlacitka na loop, in a out .... zaciatok a koniec ..... tu ti asi fundovanejsie napovie ten, co tu konzolu ma
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
Uživatelský avatar
nema.dj
 
Příspěvky: 600
Registrován: 20. 6. 2010
Bydliště: SVK

Re: TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvekod knoflikos » 16 kvě 2014 20:42

OK, dakujem za odpoved, ochotu.
knoflikos
 
Příspěvky: 49
Registrován: 2. 7. 2013

Re: TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvekod nema.dj » 16 kvě 2014 21:21

:) ... presnost loopu ti velmi zavisi aj od vyladenia mriezky .... pokial ti nesedi, vies si ju doladit .... loop si vies potom posuvat cez shift+knob na velkost loopu .... aspon tak to je na X1mk2 a aj na Denon SC2000 .... treba len poskusat :)
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
Uživatelský avatar
nema.dj
 
Příspěvky: 600
Registrován: 20. 6. 2010
Bydliště: SVK

Re: TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvekod knoflikos » 17 kvě 2014 15:01

super diky moc :)
knoflikos
 
Příspěvky: 49
Registrován: 2. 7. 2013

Re: TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvekod knoflikos » 19 kvě 2014 17:18

Ahoj, este ma na teba jednu otazku. Mam taky problem, mam tracky hausove ale traktor mi neulozi key ani BPM. Ked track presuniem do deku analizuje mi ho, urci BPM aj key, ale pro opätovnom zapnuti traktoru mi tie decky neulozi a BPM mam 0.000 a nema ani key. A to som tracky zamkol. co s tym??? nevies nahodou?
knoflikos
 
Příspěvky: 49
Registrován: 2. 7. 2013


Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Bobo69, Google [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+