Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Traktor Pro + přetahování muziky z průzkumníka

Traktor Pro + přetahování muziky z průzkumníka

Příspěvekod lukasbv » 09 čer 2012 14:41

Proč nejde přetáhnout z průzkumníka muzika do traktoru. Před přeinstalací win mi to šlo a teď ani boha.
Když přetahuji skladbu,tak mi nad traktorem ukáže piktogram"zákaz stání :-D"
Vím, že toto dělá, pokud jsem u traktora dal kompatibilitou s win Xp. Vyřešil to už někdo?
lukasbv
 
Příspěvky: 32
Registrován: 13. 5. 2008

Re: Traktor Pro + přetahování muziky z průzkumníka

Příspěvekod stereoman » 09 čer 2012 23:09

OS?
Verze Traktora?

U 2.5 jsem to nezkousel, ale u 2.0.3 mi to fungovalo. Zkus jit o nejakou tu verzi zpet. Kdyz to bude stejne, tak je pricina v oknech a pokud ne, tak je v Traktoru...
Uživatelský avatar
stereoman
 
Příspěvky: 1082
Registrován: 8. 3. 2007
Bydliště: Germany

Re: Traktor Pro + přetahování muziky z průzkumníka

Příspěvekod lukasbv » 10 čer 2012 11:52

stereoman píše:OS?
Verze Traktora?

U 2.5 jsem to nezkousel, ale u 2.0.3 mi to fungovalo. Zkus jit o nejakou tu verzi zpet. Kdyz to bude stejne, tak je pricina v oknech a pokud ne, tak je v Traktoru...


win7
Traktor Dj studioPro 1.2.6 - kvůli sekání zvuku nemůžu mít jinou verzi)
u 1.2.6 to vždy fungovalo. Jen po přeinstalaci win 7 to začalo dělat. Tak jsem to pro jistotu ještě jednou z formátoval a opět new win a problém stejný.
Jediné co jsem neudělal je updat win, ale to pochybuji, že má na to vliv
lukasbv
 
Příspěvky: 32
Registrován: 13. 5. 2008

Re: Traktor Pro + přetahování muziky z průzkumníka

Příspěvekod lukasbv » 12 čer 2012 20:35

lukasbv píše:
stereoman píše:OS?
Verze Traktora?

U 2.5 jsem to nezkousel, ale u 2.0.3 mi to fungovalo. Zkus jit o nejakou tu verzi zpet. Kdyz to bude stejne, tak je pricina v oknech a pokud ne, tak je v Traktoru...


win7
Traktor Dj studioPro 1.2.6 - kvůli sekání zvuku nemůžu mít jinou verzi)
u 1.2.6 to vždy fungovalo. Jen po přeinstalaci win 7 to začalo dělat. Tak jsem to pro jistotu ještě jednou z formátoval a opět new win a problém stejný.
Jediné co jsem neudělal je updat win, ale to pochybuji, že má na to vliv



nikdo kdo poradí?
lukasbv
 
Příspěvky: 32
Registrován: 13. 5. 2008

Re: Traktor Pro + přetahování muziky z průzkumníka

Příspěvekod stereoman » 12 čer 2012 20:40

Rad bych poradil a predpokladam, ze i jini, ale predesleho Traktora jiz moc lidi nepouziva :( .
Uživatelský avatar
stereoman
 
Příspěvky: 1082
Registrován: 8. 3. 2007
Bydliště: Germany

Re: Traktor Pro + přetahování muziky z průzkumníka

Příspěvekod lukasbv » 13 čer 2012 19:15

stereoman píše:Rad bych poradil a predpokladam, ze i jini, ale predesleho Traktora jiz moc lidi nepouziva :( .


Já bych klidně přešel na novější,ale on mi dělal problémy. Je pravda, že tento co tam mám mi dělá taky problémy.

Dokážete doporučit jakou verzi máte osvědčenou.
Mám win 7 x64
audio 4 DJ
traktor pro full

začínám být zoufalej
lukasbv
 
Příspěvky: 32
Registrován: 13. 5. 2008


Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+