Traktor Pro + přetahování muziky z průzkumníka

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
lukasbv
Příspěvky: 32
Registrován: 13 kvě 2008 15:06

Traktor Pro + přetahování muziky z průzkumníka

Příspěvek od lukasbv » 09 čer 2012 14:41

Proč nejde přetáhnout z průzkumníka muzika do traktoru. Před přeinstalací win mi to šlo a teď ani boha.
Když přetahuji skladbu,tak mi nad traktorem ukáže piktogram"zákaz stání :-D"
Vím, že toto dělá, pokud jsem u traktora dal kompatibilitou s win Xp. Vyřešil to už někdo?

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: Traktor Pro + přetahování muziky z průzkumníka

Příspěvek od stereoman » 09 čer 2012 23:09

OS?
Verze Traktora?

U 2.5 jsem to nezkousel, ale u 2.0.3 mi to fungovalo. Zkus jit o nejakou tu verzi zpet. Kdyz to bude stejne, tak je pricina v oknech a pokud ne, tak je v Traktoru...

lukasbv
Příspěvky: 32
Registrován: 13 kvě 2008 15:06

Re: Traktor Pro + přetahování muziky z průzkumníka

Příspěvek od lukasbv » 10 čer 2012 11:52

stereoman píše:OS?
Verze Traktora?

U 2.5 jsem to nezkousel, ale u 2.0.3 mi to fungovalo. Zkus jit o nejakou tu verzi zpet. Kdyz to bude stejne, tak je pricina v oknech a pokud ne, tak je v Traktoru...
win7
Traktor Dj studioPro 1.2.6 - kvůli sekání zvuku nemůžu mít jinou verzi)
u 1.2.6 to vždy fungovalo. Jen po přeinstalaci win 7 to začalo dělat. Tak jsem to pro jistotu ještě jednou z formátoval a opět new win a problém stejný.
Jediné co jsem neudělal je updat win, ale to pochybuji, že má na to vliv

lukasbv
Příspěvky: 32
Registrován: 13 kvě 2008 15:06

Re: Traktor Pro + přetahování muziky z průzkumníka

Příspěvek od lukasbv » 12 čer 2012 20:35

lukasbv píše:
stereoman píše:OS?
Verze Traktora?

U 2.5 jsem to nezkousel, ale u 2.0.3 mi to fungovalo. Zkus jit o nejakou tu verzi zpet. Kdyz to bude stejne, tak je pricina v oknech a pokud ne, tak je v Traktoru...
win7
Traktor Dj studioPro 1.2.6 - kvůli sekání zvuku nemůžu mít jinou verzi)
u 1.2.6 to vždy fungovalo. Jen po přeinstalaci win 7 to začalo dělat. Tak jsem to pro jistotu ještě jednou z formátoval a opět new win a problém stejný.
Jediné co jsem neudělal je updat win, ale to pochybuji, že má na to vliv

nikdo kdo poradí?

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: Traktor Pro + přetahování muziky z průzkumníka

Příspěvek od stereoman » 12 čer 2012 20:40

Rad bych poradil a predpokladam, ze i jini, ale predesleho Traktora jiz moc lidi nepouziva :( .

lukasbv
Příspěvky: 32
Registrován: 13 kvě 2008 15:06

Re: Traktor Pro + přetahování muziky z průzkumníka

Příspěvek od lukasbv » 13 čer 2012 19:15

stereoman píše:Rad bych poradil a predpokladam, ze i jini, ale predesleho Traktora jiz moc lidi nepouziva :( .
Já bych klidně přešel na novější,ale on mi dělal problémy. Je pravda, že tento co tam mám mi dělá taky problémy.

Dokážete doporučit jakou verzi máte osvědčenou.
Mám win 7 x64
audio 4 DJ
traktor pro full

začínám být zoufalej

Odpovědět