Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Traktor kontrol s2 vs Asio4all 2

Traktor kontrol s2 vs Asio4all 2

Příspěvekod jalcin » 12 zář 2014 11:09

Cauvec mam dotaz vlastnim Traktor s2 a stahl jsem si asio4all protoze u origo driveru je sample rate 44100hz a cpu meter je v cervenem..a u asio4all jde sample rate snizit as na 24000hz sice neni kvalita ale da se hrat ..a problem mam u asio4all ... kdyz mam vse nastavene vystup ven a odposlech ..tak se mi zacne sekat zvuk :( a kdyz jedno s toho vypnu v control panelu asia tak zvuk pak je v poho ale nefunguji zase bud sluchatka ci vystup ..kdyz to zase vse zapnu tak se to seka ..muzete poradit?,nebo S2 nekomunikuje s asio4all????
jalcin
 
Příspěvky: 42
Registrován: 25. 11. 2012

Re: Traktor kontrol s2 vs Asio4all 2

Příspěvekod Stay.ONE » 12 zář 2014 19:47

podle mě máš slabej komp. Mělo by ti to šlapat i s origo driverem. Nemáš náhodou AMD procesor??
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno
Stay.ONE
 
Příspěvky: 187
Registrován: 16. 1. 2012
Bydliště: Prague

Re: Traktor kontrol s2 vs Asio4all 2

Příspěvekod jalcin » 13 zář 2014 15:23

Aha no a da se to nak doresit i jinak ..no nemam amd mam intel.
jalcin
 
Příspěvky: 42
Registrován: 25. 11. 2012

Re: Traktor kontrol s2 vs Asio4all 2

Příspěvekod Avender » 13 zář 2014 20:29

Jak pise Stay.ONE, najskor to bude slabym PC. Novy Traktor je pomerne dost narocny na HW. Pozri si na ich oficialnej stranke ci tvoj PC splna minimalne poziadavky....popripade sem napis co mas za pocitac. -mozno by tvoj problem vyriesil maly upgrade PC.
Ale kludne to moze byt aj zavirenym Windowsom...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Uživatelský avatar
Avender
 
Příspěvky: 387
Registrován: 20. 11. 2009
Bydliště: SVK/KS

Re: Traktor kontrol s2 vs Asio4all 2

Příspěvekod djmario » 14 zář 2014 10:38

napiš sem co máš za configuraci pc nebo notebooku??
Uživatelský avatar
djmario
 
Příspěvky: 160
Registrován: 7. 2. 2011

Re: Traktor kontrol s2 vs Asio4all 2

Příspěvekod jalcin » 15 zář 2014 16:05

Tak mam notas toshiba satellite cpu dual core 1,77,hdd 160gb,ram 2 gb,na xp me to nejde vse jsem nainstaloval ale nemuzu sehnat driver trakor s2 windows xp kdyz stahnu jakejsi tak je nekompatibilni jen win 7 jde..no nevim jak to udelat
jalcin
 
Příspěvky: 42
Registrován: 25. 11. 2012

Re: Traktor kontrol s2 vs Asio4all 2

Příspěvekod djmario » 15 zář 2014 16:12

s tým procesorem jseš na hranici tak tam dej win 7 32 bit notebook tito vezme ovladače podle typu stáhni z netu
Uživatelský avatar
djmario
 
Příspěvky: 160
Registrován: 7. 2. 2011

Re: Traktor kontrol s2 vs Asio4all 2

Příspěvekod jalcin » 15 zář 2014 17:02

mel jsem tam win 7 ale origo driver k s2 mi rapluje v softu traktora pro ten cup meter je v cervenem a kdyz hodim asio4all tak stahnu smple rate na 24000hz a uz je to ok ale zase kdyz nastavim vse i odposlech tak se mi seka zvuk ..a kdyz vypnu bud odposlech tak to zase hraje plynuje ..ci i naopak kdyz vypnu vystup output ven tak mi ve sluchatkach to jede bez sekani ale jak vse zapnu seka seto ..no mazec
jalcin
 
Příspěvky: 42
Registrován: 25. 11. 2012

Re: Traktor kontrol s2 vs Asio4all 2

Příspěvekod EVO » 15 zář 2014 17:07

zkus zvýšit latenci, třeba na 1024 samplerate... na kolik máš nastavenou latenci teď? btw. imho jet na těch 24000 je hloupost, kvalitu zvuku tim degraduješ tak, že na normální použití je to NEPOUŽITELNY! :!: tedy předpokládám, že s tim nechceš vyhrávat jen doma v pokojíčku na hifivěži :wink:
EVO
 
Příspěvky: 547
Registrován: 23. 8. 2007

Re: Traktor kontrol s2 vs Asio4all 2

Příspěvekod jalcin » 15 zář 2014 18:21

To mam uz nastavene na 1024 a usb buffre na 4 sem tam kdyz hledam tracky tak to jde do cervena a i to semtam lupne da se nejak upravit??treba nakej softik ..na usb atd...ci jak ??nebo slabsi straktora treba 2.5 ale zase v nem nejde umrtvit kills...
jalcin
 
Příspěvky: 42
Registrován: 25. 11. 2012

Re: Traktor kontrol s2 vs Asio4all 2

Příspěvekod EVO » 15 zář 2014 22:44

no a zkoušel jsi latenci tedy ještě zvýšit? Co dvoutisícová latence, pomůže tomu? (i když na tom bych už teda hrát asi nechtěl :) ) Jinak i ve starším traktoru musí jít přece namapovat killy na korekce, možná nejsou v nějakém základním nastavení, ale od toho to je traktor, aby se dal uživatelsky namapovat, ta funkce jako taková tam zcela určitě je! :wink:

Ještě si nenapsal víc k tomu compu... Procesor je slabej (taktem) ale neni to náhodou ještě třeba Celeron nebo něco takovýhleho ultrasračkoidního? Hele jestli máš Celerona, k tomu 2GB RAM, tak třeba s Woknama 7 budeš mít problém už v základu, natož tam pouštět něco náročnýho.. :P Zkoušel jsi nějak optimalizovat Wokna? Tim myslim vypnout wifi, antivirák atd, různý "tools" atd.? Co dělá třeba CPU meter, nebo ve správci zařízení vytíženost procesoru a RAMky? Zkoušel jsi třeba jinej software, třeba nějakej míň náročnej, Virtual DJ třeba apod?
EVO
 
Příspěvky: 547
Registrován: 23. 8. 2007

Re: Traktor kontrol s2 vs Asio4all 2

Příspěvekod Avender » 16 zář 2014 02:57

Ani latencia na max tomu nepomoze, pretoze minimalne poziadavky pre Traktor PRO 2 su: Windows 7 or 8 (latest Service Pack, 32/64 Bit), 2.0 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2, 2 GB RAM (4 GB recommended)
Na tom notebooku to proste plynule nerozbehas :!: Jedine riesenie (okrem noveho PC/notebooku) je prejst na starsieho Traktora alebo iny menej narocny soft (Virtual DJ, Mixvibes,...) a to na starom dobrom Win XP.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Uživatelský avatar
Avender
 
Příspěvky: 387
Registrován: 20. 11. 2009
Bydliště: SVK/KS

Re: Traktor kontrol s2 vs Asio4all 2

Příspěvekod djmario » 16 zář 2014 09:02

stou latencí to neni jak jsem psal tam je slabý procík dej tam nišší verzi traktoru nebo virtual dj nebo kup notebook jinej
Uživatelský avatar
djmario
 
Příspěvky: 160
Registrován: 7. 2. 2011

Re: Traktor kontrol s2 vs Asio4all 2

Příspěvekod jalcin » 16 zář 2014 11:23

no o slabsim traktoru jsem uvazoval na woka xp..ale problem ze mi xp nebere driver s2ky vite...pise ze jen kompatilibita na wokna 7 to je take zadrhel tak a jakej starsi by jste mi doporusily traktora?,nakou 2.4,nebo 2.5???a co ten driver??s2??na xp??muzete nekde sehnat?
jalcin
 
Příspěvky: 42
Registrován: 25. 11. 2012


Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+