Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Traktor 2 pro !"ASIO problem"

Traktor 2 pro !"ASIO problem"

Příspěvekod sickASS » 19 pro 2015 14:49

Zdravim , pri pouzivani ASIO nastaveni vsechno krasne slape , ale obcas vypadne na chvili zvuk, takovy nejaky lag . Jde s tim neco udelat ?

pouzivam dve zvukovky , uplne obycejne . jedna interni na notebooku na odposlech a druha Sound Blaster Play! External USB .
sickASS
 
Příspěvky: 1
Registrován: 19. 12. 2015

Re: Traktor 2 pro !"ASIO problem"

Příspěvekod DJLazer » 16 úno 2016 19:01

aký máš notebook? aký máš kontroler alebo čo máš?
DJLazer
 
Příspěvky: 1
Registrován: 16. 2. 2016

Re: Traktor 2 pro !"ASIO problem"

Příspěvekod kitemonkee » 17 úno 2016 15:58

zkus si navýšit latenci. buď to půjde rovnou v Traktoru (Audio Settings), nebo v Control Panelu zvukovky
Uživatelský avatar
kitemonkee
 
Příspěvky: 45
Registrován: 14. 10. 2013

Re: Traktor 2 pro !"ASIO problem"

Příspěvekod djperoxid » 14 črc 2016 10:05

Ahoj chci se zeptat zdali jsi ve vyřešil problém s tím VDJ 8 kde ti jednou za čas vynechal zvuk na 1-2 vteřiny. mě to právě taky dělá a je to nepříjemný. jednou za dvě minuty pak za 10minut a nikdy nevíš kdy to udělá..díky za rady

Používám Lenovo W7 - i7, 8gb RAM - Reloop Mixage a traktor audio 2

díky
djperoxid
 
Příspěvky: 3
Registrován: 5. 2. 2014

Re: Traktor 2 pro !"ASIO problem"

Příspěvekod kitemonkee » 14 črc 2016 10:14

NI nedávno vydal nové drivery pro Audio2, právě kvůli problémům ve Win7. takže udělej update TA2 ovladače.
když problém nezmizí, tak zvyš latenci ve VDJ, a když ani to nepomůže, tak si polaď Windowsy:
http://blog.dubspot.com/optimize-your-w ... roduction/
Uživatelský avatar
kitemonkee
 
Příspěvky: 45
Registrován: 14. 10. 2013

Re: Traktor 2 pro !"ASIO problem"

Příspěvekod djperoxid » 14 črc 2016 10:17

Ok. Jak říkáš..zkusím to a uvidím..díky
djperoxid
 
Příspěvky: 3
Registrován: 5. 2. 2014

Re: Traktor 2 pro !"ASIO problem"

Příspěvekod Venti » 15 črc 2016 16:29

Pozri hlavne ci mas korektne nainstalovany vsetok hardware v notebooku.. teda v device manageri, nie je vidiet ziadne zlte vykricniky.
Skontroluj ci nie je novsia verzia Traktora, VDJ... a ovladacov, pripadne fimrware.
Disabluj sietovu kartu, pripadne aj wifi sietovu kartu.
Vypni antivirus
Skus pouzit iny USB port v notebooku, nie je dobre aby sa pouzivali aj ine USB porty.
Vymen USB kabel

Ak nic z toho nepomoze, skus odtestovat Traktor na inom pocitaci.
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / servis techniky pre DJov / Autorizovany servis Vestax pre SR / Autorizovany predaj a servis Innofader
Uživatelský avatar
Venti
 
Příspěvky: 94
Registrován: 30. 10. 2012
Bydliště: Bratislava


Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+