Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

TRAKTOR 2.6.1

Re: TRAKTOR 2.6.1

Příspěvekod konszpic » 10 bře 2013 13:09

zkoušels i na jiném / popřípadě stáhl znova upgrade?
konszpic
 
Příspěvky: 451
Registrován: 28. 11. 2010
Bydliště: Kostelec u Kyjova

Re: TRAKTOR 2.6.1

Příspěvekod N-Tony » 12 bře 2013 05:58

Nemam uz zaujem to este skuuusat. kamos mal ten isty problem na windowse.. takze to nebude nahoda.. ja som musel preistalovat mac. mam rad veci perfektne. kaslat cele 2.6.1 :/
MacBook Pro 13 late 2011, RAM Corsair 8Gb 1600Mhz DDR3, OSX 10.9 (13A303), Traktor 2.5.1 (R13951), Reloop Digital Jockey 2, NI Audio 6, NI X1 MK1, NI F1 MK1, Reloop RMX 40, Shure SRH 750 DJ, KRK Systems ROKIT 8 G2, Belkin F5U237V1 USB Hub 7 port ext.
N-Tony
 
Příspěvky: 95
Registrován: 26. 4. 2012
Bydliště: Bratislava

Re: TRAKTOR 2.6.1

Příspěvekod Stay.ONE » 12 bře 2013 12:05

já nevím, ale příjde mi dost uhozený napsat, že je na 2.6.1 všechno špatně a že je t o celý na ho*no...a hotovo. Nic proti, ale takhle to může napsat každej. Možná, kdyby jsi napsal, co je na tom špatně a co ti na tom nejde, tak by se o tom dalo i diskutovat. Ale takhle...
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno
Stay.ONE
 
Příspěvky: 187
Registrován: 16. 1. 2012
Bydliště: Prague

Re: TRAKTOR 2.6.1

Příspěvekod atlon » 12 bře 2013 12:15

myslím si že toto by bola rozsiahla téma o tejto problematike.
hlavne preto, lebo traktor sa používa na x zariadeniach , strašne veľa možných kombináciach, nie vždy s originál mapovaním , na rôznych notebookoch a podobne , dalo by sa písať ešte ďalej, je toho dosť :wink:
preto by som poprosil jednotlivých členov o jednoduché porovnanie v tvare:
napríklad
traktor - 2.5.0/2.6.1
mapping - originál/upravený
loop - funguje super/ problém s presnosťou
...
...
a podobne

vysvetlenie:
traktor - 2.5.0/2.6.1 - pred lomítkom verzia traktora ktorú som mal / za lomítkom nová verzia ktorú skúšam
loop - funguje super/ problém s presnosťou - pred/ funguje ako má, presne atd atd / za / nie je presný treba nastaviť a pod...

čo vy na to?
Uživatelský avatar
atlon
 
Příspěvky: 841
Registrován: 4. 3. 2008
Bydliště: Levice,SVK

Re: TRAKTOR 2.6.1

Příspěvekod N-Tony » 13 bře 2013 00:15

Traktor pouzivam dlho. a do teraz som nemal jediny problem. az pri verzii 2.6.1 problem s presnostou velkovo. nic nesedi. lopy mi nesedeli.. rozchadzalo sa bpm, zle mi porobilo analizy a nic co bolo porobene v traktore 2.5.1 nevedelo spravne v tracku nacitat a bolo to posunute...
MacBook Pro 13 late 2011, RAM Corsair 8Gb 1600Mhz DDR3, OSX 10.9 (13A303), Traktor 2.5.1 (R13951), Reloop Digital Jockey 2, NI Audio 6, NI X1 MK1, NI F1 MK1, Reloop RMX 40, Shure SRH 750 DJ, KRK Systems ROKIT 8 G2, Belkin F5U237V1 USB Hub 7 port ext.
N-Tony
 
Příspěvky: 95
Registrován: 26. 4. 2012
Bydliště: Bratislava

Re: TRAKTOR 2.6.1

Příspěvekod Bobo69 » 13 bře 2013 00:43

Mně traktor 2.6.1 jede v pohodě... Windows 7 Ultimate ... Notebook viz podpis.
Naposledy upravil Bobo69 dne 13 bře 2013 20:57, celkově upraveno 1
Pioneer CDJ 2000 NXS2 - Pioneer 900 NXS2 - Pioneer RMX-1000 -Technics DH1200 - Sennheiser HD 25-1 II - ASUS VivoBook K551LA-XX127H -Yamaha HS8 -Yamaha HS8s
Uživatelský avatar
Bobo69
 
Příspěvky: 597
Registrován: 26. 6. 2011

Re: TRAKTOR 2.6.1

Příspěvekod atlon » 13 bře 2013 09:45

začni zvažovať čo napíšeš do svojho príspevku, nie každý to môže pochopiť tak ako to napíšeš !
táto diskusia má byť o POSTREHOCH A PROBLÉMOCH s TRAKTOR 2.6.1 a nie o tom že má niekto veriť svojím ušiam !

Ďakujem za pochopenie
Uživatelský avatar
atlon
 
Příspěvky: 841
Registrován: 4. 3. 2008
Bydliště: Levice,SVK

Re: TRAKTOR 2.6.1

Příspěvekod ri-chard » 13 bře 2013 11:15

najde se někdo kdo mi poradí? trápí mě problém s traktorem 2.6 - a sice když traktor rozběhnu (používám pioneer djm 6OO, 2x technics 1200 mkII), zkalibruju timecode vinyly a nahraju track, track zní jako bych prstem občas dobržďoval talíř gramofonu. prostě zvuk hrozně kolísá...

zajímavý ale je, že když pustím starší traktor , který jsem dostal ke zvukovce (traktor duo) tak to běží úplně ale úplně normálně a je jedno jak dlouho traktor běží...

stalo se to taky někomu?

ještě abych dodal - pc mam silný dost - 2.8 mhz, 4 gb ram...

za rady DÍKY!!
ri-chard
 
Příspěvky: 9
Registrován: 12. 3. 2012

Re: TRAKTOR 2.6.1

Příspěvekod konszpic » 13 bře 2013 19:25

richarde? nemáš zaplý sync, aniž bys měl na pevno daný beat grid při analýze?? je možné že ti to pak jakoby skáče tím posunem tracků a při vypnutém keylocku to zní jako kolísání otáček
konszpic
 
Příspěvky: 451
Registrován: 28. 11. 2010
Bydliště: Kostelec u Kyjova

Re: TRAKTOR 2.6.1

Příspěvekod ri-chard » 13 bře 2013 22:48

abych pravdu řek, tak jsem z tý odpovědi moc nepochopil... každopádně sync nepoužívám a nejsem si vědomej toho, že bych se tam hrabal v nastavení něčeho takovýho, tím spíš, že mi to nic neříká...
ri-chard
 
Příspěvky: 9
Registrován: 12. 3. 2012

Re: TRAKTOR 2.6.1

Příspěvekod N-Tony » 14 bře 2013 07:52

ja som mal presne tento problem ako ma richard. to co popisuje sa stalo aj mne. len ja idem z reloop rmx 40 a kozoly. zvukovku mam audio 6. kazdopadne ked uz za nieco platim ocakavam ze to bude fungovat. myslim ze som sa vyjadril jasne. to je pocut to kolisanie ako svina a robi aj to ked dam sync aj ho neham vypnuty. proste sa nedaju za nijakych okolnosti zrovnat tracky. blbne to po zvukovej stranke aj ked mam len jeden track. podla mna cele zle. niekomu to ide alebo je proste hluchy a mysli si ze mu to ide... :D bud alebo.

napisem to tak ako sa to sprava.
BPM: tracky ktore su jednoznacne ciste 128 mi detekovalo na 107.. co je dost od veci.
Prechody: Ak chytim dva loopy ktore maju rovnake bpm a co sa tyka toho ze by isli krasne cez seba nie nejdu.. nedorovnatelne..
Deck A alebo hoci ktory iny, sklbe uz samotnym trackom sam od seba a nie len to este aj hra uplne necisto.
CUE: ak si som urobil tieto zalozky v trackoch v traktore 2.5.1 v konkretnych miestach v tracku vo verzii 2.6.1 su plne inde alebo posunute o cely tak, pol takt alebo inde.. nesedia.
Celkove zhodnotenie: Nie len mne aje aj kamosovi to fungovalo rovnako na prd. Ja mam MacBook Pro 13, late 2011, 8 Gb ram 1600 mhz, OSX 10.8.1 cistu instalaciu iba ako pracovny stroj. kamosovi to robilo na Lenovo win 7 neviem konretnu verziu. takze budu tam bugy a mnoho bugov. Pri navrate na verziu 2.5.1 stiahnutu a registrovanu zo stranky Native Instruments vsetko zase v poriadku ako pred tym a hralo sa mi znova perfektne. Dufam ze toto moje vysvetlenie uz pochopil kazdy. Viac chyb vo verzii 2.6.1 som uz ani nemal chut hladat. Kaslem na dalsie ugrady...
MacBook Pro 13 late 2011, RAM Corsair 8Gb 1600Mhz DDR3, OSX 10.9 (13A303), Traktor 2.5.1 (R13951), Reloop Digital Jockey 2, NI Audio 6, NI X1 MK1, NI F1 MK1, Reloop RMX 40, Shure SRH 750 DJ, KRK Systems ROKIT 8 G2, Belkin F5U237V1 USB Hub 7 port ext.
N-Tony
 
Příspěvky: 95
Registrován: 26. 4. 2012
Bydliště: Bratislava

Re: TRAKTOR 2.6.1

Příspěvekod ri-chard » 14 bře 2013 08:58

mno... přeinstaloval jsem na verzi 2.5.1 a...... kraví se to pořád. zajímavý ale je, že když jsem to rozběhnul poprvý, tak to šlo normálně. ale při druhým a dalším spuštění to dělá zas pořád to samý, jako kdybych brzdil nebo naopak popoháněl talíř gramofonu... zní to fakt divně.
ri-chard
 
Příspěvky: 9
Registrován: 12. 3. 2012

Re: TRAKTOR 2.6.1

Příspěvekod konszpic » 14 bře 2013 11:22

n-tony nastav si v traktoru při detekci rozsah bpm pro analýzu a je tam toho víc na nastavení
nevím proč vám to dělá neplechu, ale mě se ani v 2.6.0 ani v 2.6.1 neobjevil žádný problém a jsem s tím spokojen
konszpic
 
Příspěvky: 451
Registrován: 28. 11. 2010
Bydliště: Kostelec u Kyjova

Re: TRAKTOR 2.6.1

Příspěvekod N-Tony » 14 bře 2013 16:14

no to som nastavil a aj tak naprd to bolo. ja som si prebehol cele nastavenie 2.6.1 polozku po polozke a otrasne.. nepomohlo mi nic. a richard.. ty mas pc ci mac?
MacBook Pro 13 late 2011, RAM Corsair 8Gb 1600Mhz DDR3, OSX 10.9 (13A303), Traktor 2.5.1 (R13951), Reloop Digital Jockey 2, NI Audio 6, NI X1 MK1, NI F1 MK1, Reloop RMX 40, Shure SRH 750 DJ, KRK Systems ROKIT 8 G2, Belkin F5U237V1 USB Hub 7 port ext.
N-Tony
 
Příspěvky: 95
Registrován: 26. 4. 2012
Bydliště: Bratislava

Re: TRAKTOR 2.6.1

Příspěvekod ri-chard » 14 bře 2013 18:27

n-tony: já to jedu na pc, win 7, amd 2.8 dual core, ram 4gb....
ri-chard
 
Příspěvky: 9
Registrován: 12. 3. 2012

PředchozíDalší

Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+