Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Serato Sratch Live

Serato Sratch Live

Příspěvekod marw_84 » 24 úno 2010 11:07

Ahoj, měl bych pár dotazů ohledně Serata. Už mám skoro došetřeno a brzo si ho objednám. Vím že je nová verze softu 2.0 ale nevím jestli to bude fungovat s SSL3 nebo bude novější karta.
Ve 2.0 jde hrát 4 tracky, ale pokud to dobře chápu tak zvukovka je pouze na 2 gramce. Asi se
jedním gramofonem ovládaj dvě stopy, protože o nové zvukovce sem neslyšel.

Dál bych se chtěl zeptat jestli někdo neviděl cracknutej sofr pro Serato, chtěl bych to vyzkoušet aspoň v tom internal modu než za to dám 15tis. Na jejich stránkách se dá stáhnout nějaká poloviční verze, ale já bych chtěl full verzi. Traktoru a VDJ je všude plno, ale serato sem nikde neviděl.
Super by bylo kdyby mi někdo z Phy za nějakou flašku, nebo nějaký brka mohl Serato ukázat v akci. :wink:

Díky moc za každou radu
marw_84
 
Příspěvky: 116
Registrován: 11. 8. 2009

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod CrissC » 24 úno 2010 11:22

Stačí zajít do Prodance (Praha) a tam si to můžeš vyzkoušet, Traktor, Serato a myslim i Mixvibes Cross.
www.twitter.com/DjCrissC
www.facebook.com/DjCrissC
CrissC
 
Příspěvky: 262
Registrován: 29. 7. 2009
Bydliště: Praha

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod marw_84 » 24 úno 2010 11:30

Díky, mají to tam pořád zapojený nebo mi to budou muset zapojit?
marw_84
 
Příspěvky: 116
Registrován: 11. 8. 2009

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod Dj.BoB » 24 úno 2010 12:31

Serato je dá se říct Free, protože jede pouze s Hardware od Rane, takže si ten Soft nevyzkoušíš. Taky sem hledal Cracknutý, ale nikde nic.

V Prodance ti to zapojí, jsou tam v pohodě.
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!
Dj.BoB
 
Příspěvky: 145
Registrován: 29. 11. 2008
Bydliště: Jižní Morava

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod marw_84 » 24 úno 2010 12:41

Dj.BoB píše:Serato je dá se říct Free, protože jede pouze s Hardware od Rane, takže si ten Soft nevyzkoušíš. Taky sem hledal Cracknutý, ale nikde nic.

V Prodance ti to zapojí, jsou tam v pohodě.


no ale stáhneš jenom tu verzi kde pustíš jenom jeden track, chtěl bych vyzkoušet aspon ten mod jak si klikáš myškou třeba jako ve VDJ
marw_84
 
Příspěvky: 116
Registrován: 11. 8. 2009

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod amdman » 01 bře 2010 08:47

Je to presne tak jak rek Bob. Serato co si stahnes na ofiko strankach je plna verze jenze dokud nepripojis original zvukovku tak z toho ani ten internal mod nedostanes i kdyby si se na hlavu stavel. Chlapci z Rane to maj vychytany :wink2: . Mas 2 moznosti, bud si to zkusit nekde v obchode nebo u nekoho kdo serato ma. Zadna cracknuta verze neexistuje.
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...
amdman
 
Příspěvky: 130
Registrován: 29. 4. 2008
Bydliště: Hradec Králové

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod marw_84 » 01 bře 2010 10:50

byl sem se na něj podívat v Prodance, jsem z toho úplně hotovej. Mají tam tu jedničku a myslim že pro mě je plně dostačující. Doufám že bude co nejdřív doma.
marw_84
 
Příspěvky: 116
Registrován: 11. 8. 2009

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod amdman » 03 bře 2010 12:27

Serata se neboj, ne nadarmo ji pouziva vetsina djs na svete. Kdyz sem k nemu poprvy prisel, vadilo mi tam par detailu, tak sem zkusil Traktor, u kteryho sem teprve zjistil proc se rika ze je Serato spicka. V Seratu sem si na tech par drobnosti zvyk a nic jinyho uz bych nechtel...
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...
amdman
 
Příspěvky: 130
Registrován: 29. 4. 2008
Bydliště: Hradec Králové

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod marw_84 » 03 bře 2010 14:00

amdman píše:Serata se neboj, ne nadarmo ji pouziva vetsina djs na svete. Kdyz sem k nemu poprvy prisel, vadilo mi tam par detailu, tak sem zkusil Traktor, u kteryho sem teprve zjistil proc se rika ze je Serato spicka. V Seratu sem si na tech par drobnosti zvyk a nic jinyho uz bych nechtel...



a máš SSL 1 nebo 3?
marw_84
 
Příspěvky: 116
Registrován: 11. 8. 2009

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod Dj.BoB » 03 bře 2010 17:51

Já jsem už pevně rozhodnutý, že půjdu do Serata. Proto v pátek vyrážím do Práglu a v Prodance vyzkouším a potom koupím. Ale vezmu SL 1, uplně to stačí a navíc se mi líbí, že má THRU výstupy. Zkoušel někdo tu zvukovku i s jinným softem? Třeba VDJ? Teda doufám, že funguje i jako samostatně bez Scratch softem.
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!
Dj.BoB
 
Příspěvky: 145
Registrován: 29. 11. 2008
Bydliště: Jižní Morava

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod hoolifan » 03 bře 2010 20:26

VDJ funguje s jakýmkoliv hardware ať se jedná o midi nebo zvukovky.. nevidím důvod proč by to s tou zvukovkou nemělo fungovat :wink2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
hoolifan
 
Příspěvky: 761
Registrován: 5. 6. 2007
Bydliště: Okres Uherské Hradiště

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod Dj.BoB » 03 bře 2010 21:47

Jooo, to vím, ale myslel jsem přímo tu zvukovku, jestli jede i normálně, myslím ve Windows-třeba jí nastavit jako master, jako integrovanou nebo kterou-koliv jinnou apod. Protože dnes už se nedá věřit ničemu :)
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!
Dj.BoB
 
Příspěvky: 145
Registrován: 29. 11. 2008
Bydliště: Jižní Morava

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod hoolifan » 04 bře 2010 10:02

to je fakt..no melo by k ni byt aspon cd s ovladacema pro win a mac..tudiz by mela pod win fungovat jako jakakoliv jina zvukovka..odzkousene to nemam ale melo by to fungovat..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
hoolifan
 
Příspěvky: 761
Registrován: 5. 6. 2007
Bydliště: Okres Uherské Hradiště

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod Azu » 04 bře 2010 11:10

:lol: Tím si nebuďte tak jistí
Není to ještě tak dávno co to opravdu nefungovalo s ničím než s tím seratem a nefungovalo to ani jako běžná zvuková karta, kterou by mohli použít i jiné aplikace. Nyní jsou snad již u nich na webu ASIO ovladače pro Windows. Ovšem jak je to s SL3 tak to nevím, protože pro ni tam ovladače nevidím.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Azu
 
Příspěvky: 2168
Registrován: 29. 3. 2007

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod amdman » 04 bře 2010 11:16

Ja mam SSL3 a funguje to skutecne jenom v original Serato SW a s nicim jinym tzn. bohuzel ani jako obyc zvukovka kdyz si chci pusti treba jenom neco ve Windows Media Playeru coz je docela na pytel ale snad s tim casem neco provedou...
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...
amdman
 
Příspěvky: 130
Registrován: 29. 4. 2008
Bydliště: Hradec Králové

Další

Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+