Serato Sratch Live

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
DJ Clubco
Příspěvky: 57
Registrován: 13 říj 2009 16:28

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od DJ Clubco » 17 bře 2010 18:17

dá se někde koupit jen ten Serato Scratch Live software?? Mělo by to totiž chodit s mojim DN-HC 4500. Díky za rady

Stvanec
Příspěvky: 14
Registrován: 15 bře 2010 18:33

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od Stvanec » 17 bře 2010 19:05

staci stiahnut z oficialnej stranky serata je to free SW platis len za ten HW

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od CrissC » 17 bře 2010 20:32

DJ Clubco píše:dá se někde koupit jen ten Serato Scratch Live software?? Mělo by to totiž chodit s mojim DN-HC 4500. Díky za rady
NEPODPORUJE SSL ale jen ITCH

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od hoolifan » 17 bře 2010 20:41

DJ Clubco píše:dá se někde koupit jen ten Serato Scratch Live software?? Mělo by to totiž chodit s mojim DN-HC 4500. Díky za rady
bohužel serato dostaneš jen ke kontroleru DN-HC 5000 a navíc je to serato itch :ugeek2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

distrikt
Příspěvky: 63
Registrován: 12 kvě 2009 00:22

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od distrikt » 12 dub 2010 11:18

tak sem se nakonec taky rozhod koupit nějake to dvsko a když už tak serato chci se zeptat jak je to s požadavkama na noťas? četl sem že mu stači 700mhz 256ramka ale moc tomu nevěřim šel bych třeba do nějakeho netbuku mate s tim nějake skušenosti?

honcka
Příspěvky: 1910
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od honcka » 12 dub 2010 11:57

melo by to teoreticky zvladat, na Serato 2.0, ktery nedavno vyslo, to asi stacit nebude
http://serato.com/news/5725/scratch-live-20-is-released
jinak ohledne toho netbooku si dej bacha, aby mel minimalni rozliseni 1024/768
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od Azu » 12 dub 2010 16:01

To co se uvádí jako základ není nikdy na reálný hraní, na tom to jde tak leda spustit, ale ne hrát. Základem je vždy optimálně alespoň 1GB RAM (512MB je opravdu to nejnutnější minimum) a procesor cca 1GHz a výše i když dneska už u těch procesorů se nedá moc s tou frekvencí počítat, protože ta už dnes mnoho neřekne.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

distrikt
Příspěvky: 63
Registrován: 12 kvě 2009 00:22

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od distrikt » 13 dub 2010 14:27

pravě proto sem se radši zeptal protože se fakt s tim minimalem neda moc počitat no....moc nevěřím těm procesorům atom nevím...není tu nahodou někdo kdo přes to hraje?

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od Azu » 13 dub 2010 15:57

S Atomem na DVS rozhodně ne, to opravdu nefunguje jak má.
Možná tak ještě Atom ta nejrychlejší verze dvoujádrová, ale tak to chce vyzkoušet.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od hoolifan » 13 dub 2010 16:49

atom na midi je ok na dvs ho zatím mám v plánu vyzkoušet.. ale furt nevím jestli si chci lajznout ten průser, když se mi to z ničeho nic zasukuje, ale nejspíš se na to raději vybodnu a nechám atom atomem a budu s ním hrát na midi :wink2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

distrikt
Příspěvky: 63
Registrován: 12 kvě 2009 00:22

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od distrikt » 19 dub 2010 18:46

zasukuje :lol: není nad ruštinu no....

chlapci uvažuju važně o koupi serata teda toho zakladního co je...mooooc o tom uvažuju přecijen desky jsou drahe a peníze by nato byly...

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od amdman » 21 dub 2010 10:11

distrikt píše:zasukuje :lol: není nad ruštinu no....

chlapci uvažuju važně o koupi serata teda toho zakladního co je...mooooc o tom uvažuju přecijen desky jsou drahe a peníze by nato byly...
Pokud penize nejsou problem, kup SSL3 a pak stahni SW Scratch Live 2.0 neprohloupíš... :wink2:
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

distrikt
Příspěvky: 63
Registrován: 12 kvě 2009 00:22

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od distrikt » 22 dub 2010 00:25

obědnal sem si ten zakladní ssl3 je zbytečný jsou tam efekty a 3. gramec navíc to stejně nevyužiju to radši nacpu ty prachy do nového synťaku...

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od Azu » 22 dub 2010 02:09

Software je stejný pro všechny serato karty (SS1, SS3, ...), ale ty karty SSL1 a SSL3 se liší krom počtu vstupů hlavně po zvukové a výkonové stránce.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

distrikt
Příspěvky: 63
Registrován: 12 kvě 2009 00:22

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od distrikt » 22 dub 2010 23:42

tak mi došla a sem naprosto nadšen jak výkonem tak kvalitou a odezvou nejsou to vubec vyhozené prachy ta sl1 bohatě stačí :D

Odpovědět