Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Serato Sratch Live

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod DJ Clubco » 17 bře 2010 18:17

dá se někde koupit jen ten Serato Scratch Live software?? Mělo by to totiž chodit s mojim DN-HC 4500. Díky za rady
DJ Clubco
 
Příspěvky: 57
Registrován: 13. 10. 2009
Bydliště: Brandýs nad Labem

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod Stvanec » 17 bře 2010 19:05

staci stiahnut z oficialnej stranky serata je to free SW platis len za ten HW
Stvanec
 
Příspěvky: 14
Registrován: 15. 3. 2010

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod CrissC » 17 bře 2010 20:32

DJ Clubco píše:dá se někde koupit jen ten Serato Scratch Live software?? Mělo by to totiž chodit s mojim DN-HC 4500. Díky za rady

NEPODPORUJE SSL ale jen ITCH
www.twitter.com/DjCrissC
www.facebook.com/DjCrissC
CrissC
 
Příspěvky: 262
Registrován: 29. 7. 2009
Bydliště: Praha

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod hoolifan » 17 bře 2010 20:41

DJ Clubco píše:dá se někde koupit jen ten Serato Scratch Live software?? Mělo by to totiž chodit s mojim DN-HC 4500. Díky za rady


bohužel serato dostaneš jen ke kontroleru DN-HC 5000 a navíc je to serato itch :ugeek2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
hoolifan
 
Příspěvky: 761
Registrován: 5. 6. 2007
Bydliště: Okres Uherské Hradiště

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod distrikt » 12 dub 2010 11:18

tak sem se nakonec taky rozhod koupit nějake to dvsko a když už tak serato chci se zeptat jak je to s požadavkama na noťas? četl sem že mu stači 700mhz 256ramka ale moc tomu nevěřim šel bych třeba do nějakeho netbuku mate s tim nějake skušenosti?
distrikt
 
Příspěvky: 63
Registrován: 12. 5. 2009

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod honcka » 12 dub 2010 11:57

melo by to teoreticky zvladat, na Serato 2.0, ktery nedavno vyslo, to asi stacit nebude
http://serato.com/news/5725/scratch-live-20-is-released
jinak ohledne toho netbooku si dej bacha, aby mel minimalni rozliseni 1024/768
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1892
Registrován: 9. 4. 2009

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod Azu » 12 dub 2010 16:01

To co se uvádí jako základ není nikdy na reálný hraní, na tom to jde tak leda spustit, ale ne hrát. Základem je vždy optimálně alespoň 1GB RAM (512MB je opravdu to nejnutnější minimum) a procesor cca 1GHz a výše i když dneska už u těch procesorů se nedá moc s tou frekvencí počítat, protože ta už dnes mnoho neřekne.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Azu
 
Příspěvky: 2168
Registrován: 29. 3. 2007

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod distrikt » 13 dub 2010 14:27

pravě proto sem se radši zeptal protože se fakt s tim minimalem neda moc počitat no....moc nevěřím těm procesorům atom nevím...není tu nahodou někdo kdo přes to hraje?
distrikt
 
Příspěvky: 63
Registrován: 12. 5. 2009

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod Azu » 13 dub 2010 15:57

S Atomem na DVS rozhodně ne, to opravdu nefunguje jak má.
Možná tak ještě Atom ta nejrychlejší verze dvoujádrová, ale tak to chce vyzkoušet.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Azu
 
Příspěvky: 2168
Registrován: 29. 3. 2007

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod hoolifan » 13 dub 2010 16:49

atom na midi je ok na dvs ho zatím mám v plánu vyzkoušet.. ale furt nevím jestli si chci lajznout ten průser, když se mi to z ničeho nic zasukuje, ale nejspíš se na to raději vybodnu a nechám atom atomem a budu s ním hrát na midi :wink2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
hoolifan
 
Příspěvky: 761
Registrován: 5. 6. 2007
Bydliště: Okres Uherské Hradiště

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod distrikt » 19 dub 2010 18:46

zasukuje :lol: není nad ruštinu no....

chlapci uvažuju važně o koupi serata teda toho zakladního co je...mooooc o tom uvažuju přecijen desky jsou drahe a peníze by nato byly...
distrikt
 
Příspěvky: 63
Registrován: 12. 5. 2009

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod amdman » 21 dub 2010 10:11

distrikt píše:zasukuje :lol: není nad ruštinu no....

chlapci uvažuju važně o koupi serata teda toho zakladního co je...mooooc o tom uvažuju přecijen desky jsou drahe a peníze by nato byly...

Pokud penize nejsou problem, kup SSL3 a pak stahni SW Scratch Live 2.0 neprohloupíš... :wink2:
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...
amdman
 
Příspěvky: 130
Registrován: 29. 4. 2008
Bydliště: Hradec Králové

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod distrikt » 22 dub 2010 00:25

obědnal sem si ten zakladní ssl3 je zbytečný jsou tam efekty a 3. gramec navíc to stejně nevyužiju to radši nacpu ty prachy do nového synťaku...
distrikt
 
Příspěvky: 63
Registrován: 12. 5. 2009

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod Azu » 22 dub 2010 02:09

Software je stejný pro všechny serato karty (SS1, SS3, ...), ale ty karty SSL1 a SSL3 se liší krom počtu vstupů hlavně po zvukové a výkonové stránce.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Azu
 
Příspěvky: 2168
Registrován: 29. 3. 2007

Re: Serato Sratch Live

Příspěvekod distrikt » 22 dub 2010 23:42

tak mi došla a sem naprosto nadšen jak výkonem tak kvalitou a odezvou nejsou to vubec vyhozené prachy ta sl1 bohatě stačí :D
distrikt
 
Příspěvky: 63
Registrován: 12. 5. 2009

PředchozíDalší

Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+