Serato intro

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
LIsZ
Příspěvky: 94
Registrován: 24 říj 2011 17:49

Serato intro

Příspěvek od LIsZ » 13 led 2013 21:23

Zdravím,
Mám dotaz ohledně toho, že se mi na mojem NTB serato intro+tm4 seká.. Kamarád mi nabídl, že kdy půjdem někde hrát tak si mám vzít ext. HDD a hrát přez jeho.. Jenže nevím co všechno zkopírovat a kde to pak nakopírovat aby jsem nemusel analyzovat tracky a aby mi zůstali všechny creates. Podle mě když zkopíruju z dokumentu vše ze složky Create tak to nepojede protože cesta k trackům bude jiná. Dělal to už někdo.? Díky za každou radu.

yde
Příspěvky: 15
Registrován: 09 lis 2012 01:25

Re: Serato intro

Příspěvek od yde » 14 led 2013 06:18

používám SL 3 ale taky je to Serato a tam to funguje, že si ten track překopíruju kam potřebuju a ono si to vytvoří složku kde jsou všechny poznámky o tom tracku takže zkus překopírovat 1 track na ex disk a pustit ho v seratu cue body atd by tam mělo být :) (by mě jeblo teď jsem měnil Pc za Mac kdybych měl všechny tracky projíždět analizovat a dělat cue body :)) jinak co máš za notebook, že se ti seká intro?
Rane Empath, Serato Scratch live SL3, gramce AA, MacBook pro, mix AKG nechce se mi hledat typ :D

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: Serato intro

Příspěvek od piatro » 14 led 2013 09:26

cue body a loopy,atď ti serato zapisuje priamo do mp3/wav/flac,atď. Ak chceš zkopírovať crate na ext hdd,tak si otvor intro,otvor si files a chyť ten playlist a pretiahni kam ho chceš mať. Serato sa ťa opýta,či copy,move alebo cancel.
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

LIsZ
Příspěvky: 94
Registrován: 24 říj 2011 17:49

Re: Serato intro

Příspěvek od LIsZ » 14 led 2013 16:15

Mám HP probook 4525s.. 2,3GHz AMD 3GB ram.. a nejspíš to bude tím procesorem. mám latencí na max 20ms a pořád to jakby prská. a co je zajimavé když stáhnu bass korekce tak to nedělá, třeba když je nějaký víc "bassový" track tak to dělá víc ale někdy zas to jede v pohodě, koušel sem ten DSP latency checker ten mi vyhodil vše v zeleným. Řeším to tak je zapnu NTB, povypínam wifi a zbytek věcí, zapnu serato nechám chvíli, pustím tam nějaký set se staženýma basama a pomaličku přidávám, jenže to trvá někdy i půl hodiny, takže to je nanic, někdy mi to najede hned bez problému ale když srovnávám a třeba jedu pitchfaderem a zaroveň dorovnávam JOGem tak se mi to začne zas sekat. Sem z toho už dost na nervy. Koupil sem aktivní USB hub protože se tady řešilo že to je menším napětím usb.. to nepomohlo. Ještě skusím downgrade z W7 64bit na XP32 ale pochybuju. A jinak díky za rady hned to jdu vyzkoušet :idea:

LIsZ
Příspěvky: 94
Registrován: 24 říj 2011 17:49

Re: Serato intro

Příspěvek od LIsZ » 14 led 2013 18:21

piatro píše:cue body a loopy,atď ti serato zapisuje priamo do mp3/wav/flac,atď. Ak chceš zkopírovať crate na ext hdd,tak si otvor intro,otvor si files a chyť ten playlist a pretiahni kam ho chceš mať. Serato sa ťa opýta,či copy,move alebo cancel.
Zkoušel sem to.. ale nejde, není to tím že to je Intro.. osekaná verze.?

EVO
Příspěvky: 555
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: Serato intro

Příspěvek od EVO » 14 led 2013 19:01

LIsZ píše:Mám HP probook 4525s.. 2,3GHz AMD 3GB ram.. a nejspíš to bude tím procesorem. :

Myslim, že Serato oficiálně nefunguje pod AMD procesorama pokud vim ;-) je potřeba mít Intel ;-) tedy jestli se nemejlim...

LIsZ
Příspěvky: 94
Registrován: 24 říj 2011 17:49

Re: Serato intro

Příspěvek od LIsZ » 14 led 2013 19:05

Jojo myslím že jo, ale teď sem nevěděl jestli to je přimo seratem, ASIO ovladačeme nebo Reloop konzolí.. takže jestli chcu do budoucna SSL tak budu muset vyměnit i noťas.. :(

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: Serato intro

Příspěvek od piatro » 14 led 2013 20:34

LiSZ files si otvoril to okienko vedľa prepare,či si to robil cez tento počítač?
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

LIsZ
Příspěvky: 94
Registrován: 24 říj 2011 17:49

Re: Serato intro

Příspěvek od LIsZ » 14 led 2013 20:39

Tak jak si to napsal Files a přetáhnou creates tak kde chcu. zkoušel sem to i přez tento počítač.

Stay.ONE
Příspěvky: 187
Registrován: 16 led 2012 18:43

Re: Serato intro

Příspěvek od Stay.ONE » 14 led 2013 21:52

EVO píše:
LIsZ píše:Mám HP probook 4525s.. 2,3GHz AMD 3GB ram.. a nejspíš to bude tím procesorem. :

Myslim, že Serato oficiálně nefunguje pod AMD procesorama pokud vim ;-) je potřeba mít Intel ;-) tedy jestli se nemejlim...

Nejde o Serato ale o zvukovku v Reloopu. Na ofiko stránkách Reloop nedoporučujou AMD procáky. AMDéčka jsou mrdky, sám mám osobní zkušenost
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: Serato intro

Příspěvek od piatro » 14 led 2013 23:19

tak to nechápem,môže byť,že intro to nemá v sebe,mne cez SL to ide v pohode. Existuje ešte jedna možnosť. Stiahni si scratch live,malo by to čítať crates intra a v offline režime si to prekopírovať na ext hdd/usb kľúč.
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

LIsZ
Příspěvky: 94
Registrován: 24 říj 2011 17:49

Re: Serato intro

Příspěvek od LIsZ » 15 led 2013 20:07

Stahnul sem SL a jde to :) díky moc.. jo a abych nezakládal nové téma, tak nevíte někdo co udělat pro to aby se dalo AMD cpu hrát slušně bez sekanců na rozumnější latenci.?

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: Serato intro

Příspěvek od piatro » 15 led 2013 23:18

zamálo. ;) ohľadom tej nekompatibility amd, som tu už niečo na fóre čítal. Myslím,že novší ovládač na controller to trocha vylepšil,ale nie som si istý. Skús prehľadať fórum,prípadne na ofic stránke serata,pokiaľ ti angličtina nerobí problém.
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

LIsZ
Příspěvky: 94
Registrován: 24 říj 2011 17:49

Re: Serato intro

Příspěvek od LIsZ » 16 led 2013 18:00

Tak dneska sem udělal upgrade firmwaru, ze začátku to bylo lepší, dalo se hrát i na měnší lantenci ale zase se to začlo jebat. Sice už ne tak jak předtím ale pořád. A tak ze srandy sem to skusil na druhým HP booku (Intel i3, 4GB myslím) a jelo to krásně. Takže asi jedině nový noťas. :confused2:

1.djdrak
Příspěvky: 26
Registrován: 06 kvě 2011 14:34

Re: Serato intro

Příspěvek od 1.djdrak » 16 led 2013 19:36

Ahoj.Mel jsem ten samy problem ze sekanim hudby a velkeho brumu pri hrani a delal mi to procak AMD na Hp.Vyzkousel jsem vsechno,az na konec jsem musel koupit novy notas s INTELEM a ted mi to jede bez problemu.

Odpovědět