Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Serato Dj

Serato Dj

Příspěvekod Hery » 17 led 2015 15:17

Ahoj mám dotaz, jak funguje v seratu predposlech skladeb v adresáři?pripadne jak nastavit.V traktoru který používám funguje normalne.Uvazuji o koupi kontroleru Akai AMX, který je namalovaný přímo na serato, dnes jsem ho zkoušel, ale nemohl přijít na to jak získat prelisten.Poradi někdo?

Diky
Hery
 
Příspěvky: 4
Registrován: 27. 4. 2011

Re: Serato Dj

Příspěvekod LIsZ » 17 led 2015 15:52

Nevím jak nová verze Serata, ale myslím si že preview player Serato nemá.
LIsZ
 
Příspěvky: 90
Registrován: 24. 10. 2011

Re: Serato Dj

Příspěvekod Hery » 17 led 2015 17:28

Tak to je nemilé zjištění, to mě štve... Díky za odpověď
Hery
 
Příspěvky: 4
Registrován: 27. 4. 2011

Re: Serato Dj

Příspěvekod steave » 25 dub 2015 19:47

môžem sa opýtať ,ak mám vytvorený zoznám pesničiek v serato dj... dá sa zálohovať na externe médium??
Elektrovoice ELX115P ,q99 ,Sennheiser HD 25,Pioneer ddj sx,RCF 4PRO 8003-AS,mikrofóny shure ,Sennheiser a stale doplnujem
steave
 
Příspěvky: 152
Registrován: 6. 1. 2012
Bydliště: Spišské Vlachy Slovensko

Re: Serato Dj

Příspěvekod mikewithl » 25 dub 2015 20:00

pokud ti jde čistě jen o prolistování skladby, aby sis poslech jak zní a co obsahuje, tak by viděl jednu možnost: vyvést z výstupu PC/zvukovky kablíkem zvuk do mixu na některý kanál, a tam si skladby pomocí sluchátek pohodlně pouštět. Potřebuješ ale mix min se třemi kanály. Jinak předposlech skladeb v seratu = CTRL + O (pouští se pomocí preferovaného playeru např. WMP, Winamp)
2x Technics SL 1210 MK2, sluchátka Technics RP-DJ1210, Rane Serato SL1, mix Ecler NUO 4.0 nyní
2x Technics SL 1200 MK2, sluchátka Technics RP-DJ1210, mix Stanton SK 2F dříve
MIDI kontroler Roland A 800 PRO, monitory M Audio BX 5 D2
mikewithl
 
Příspěvky: 14
Registrován: 4. 2. 2015

Re: Serato Dj

Příspěvekod Vittuon » 05 čer 2015 13:14

Čau, mám dotaz... Koupil jsem si svuj první mid hardware, numark mixtrack pro 2.. Rozjel jsem jej na Seratu Dj Intru, vše krásně běží. Když ale zapnu plnou verzi, Serato Dj, midi kontrolér se nenačte a celý program se seká. Je to oficiálně stažená verze programu z webu serata. Operační systém w7.
Díky za rady, snad se to povede rozjet. :)
Vittuon
 
Příspěvky: 3
Registrován: 30. 12. 2014

Re: Serato Dj

Příspěvekod Adamson » 09 lis 2015 00:49

Zdarec je v seratu možnost automaticky napojovat skladby jako ve vdj diky :)
Adamson
 
Příspěvky: 2
Registrován: 9. 11. 2015


Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+