Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Prosba o radu

Prosba o radu

Příspěvekod MikyMerta » 26 čer 2013 13:37

Prosím moc o radu, jak mám nastavit Virtual Dj se zvukovou kartou SoundMax Digital Audio tak, aby mi šly sluchátka? Myslím jako aby mě jedna strana hrála do repráků a druhá do sluchátek. Moc prosím o radu! Děkuji!
MikyMerta
 
Příspěvky: 13
Registrován: 26. 6. 2013
Bydliště: Mohelnice

Re: Prosba o radu

Příspěvekod Ludek » 27 čer 2013 03:49

Settings → Sound setup → Outputs → Headphones
Settings → Sound setup → Sound card → mono separated

Toto nastavení je ale tak dobré na první pokusy s VDJ doma. Pokud chceš opravdu s VDJ hrát, potřebuješ dvě zvukovky, nebo nejlépe jednu zvukovku se dvěma stereo výstupy.
Ludek
 
Příspěvky: 368
Registrován: 10. 9. 2007
Bydliště: Jižní Morava.

Re: Prosba o radu

Příspěvekod MikyMerta » 03 črc 2013 00:49

Děkuju za radu! A prosím tě, když si teda koupím ještě jednu zvukovku, jak to potom nastavím a propojím, nevíš? Děkuju!
MikyMerta
 
Příspěvky: 13
Registrován: 26. 6. 2013
Bydliště: Mohelnice

Re: Prosba o radu

Příspěvekod Ludek » 03 črc 2013 04:37

Zvukovky máš třeba tady: http://www.shop4djs.com/zvukove-karty.html Stačí si jen vybrat.
Tato by mohla stačit, má dokonce tři stereo výstupy (ty potřebuješ dva) a umí i ASIO: http://www.shop4djs.com/esi/esi-udj-6.html
Zapojení už tu bylo řešené mockrát, zkus hledat a když nic nenajdeš, tak se třeba znovu ozvi...
Ludek
 
Příspěvky: 368
Registrován: 10. 9. 2007
Bydliště: Jižní Morava.

Re: Prosba o radu

Příspěvekod MikyMerta » 04 črc 2013 12:11

Prosím tě moc ještě jednou! Tady jsou všude řešený jiný zvukovky než mám já a zkoušel jsem to a je to chytřejší než já :) Mám mix BEHRINGER DJX700 http://www.muziker.cz/dj/dj-mixpulty/p/ ... -PRO-MIXER. Zvukovky mám Genius Sound Maker Value Series http://zvukove-karty.cenovyradce.cz/gen ... a-pci.html a druhou mám integrovanou a pro nastavení tam slouží SoundMax control panel. Mohl bys mi prosím poradit kam mám dát kábly ( mám dva kábly jack a dva cinče a jeden dva cinče a dva cinče ). Vzadu natom mixu je zdířek pro cinče hafo :) Moc prosím!
MikyMerta
 
Příspěvky: 13
Registrován: 26. 6. 2013
Bydliště: Mohelnice

Re: Prosba o radu

Příspěvekod johney » 04 črc 2013 16:39

Cinche daj do 'Line' , bude to oznacene
Uživatelský avatar
johney
 
Příspěvky: 170
Registrován: 29. 11. 2012
Bydliště: PD - SVK

Re: Prosba o radu

Příspěvekod MikyMerta » 04 črc 2013 22:50

jj, já to tam dal a funguje to, ale když dám do Virtualu další písničku, tak mi to úplně stlumí tu předešlou, co hraje. Hádají se mi tam páčky volume u mixu a u Virtuálu :(
MikyMerta
 
Příspěvky: 13
Registrován: 26. 6. 2013
Bydliště: Mohelnice


Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+