Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

(Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato etc.

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvekod atlon » 15 led 2014 19:40

pokiaľ viem, tak Pioneer DDJ T1 má v balení origoš Traktor, tak neviem, asi si ho kúpil s podruky :wink: ono, v drvivej väčšine origoš funguje na 100% na hocičom , pokiaľ hardwerovo vyhovuje ten notebook, na MAC som sa ešte nestretol s tým že by to nestíhalo
Uživatelský avatar
atlon
 
Příspěvky: 841
Registrován: 4. 3. 2008
Bydliště: Levice,SVK

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvekod DJ Rodrigez » 16 led 2014 00:08

atlon: konzolu som kúpil novú, traktor tam bol aj je ale je to najaka LE verzia - nie vsetky funkcie tam idu - myslím že nepríklad tam nevidíš polohu pitch faderov - čo mne osobne chýbalo - a preto som mal černotu, no teraz na MAC chcem kúpiť origo SCRATCH PRO lebo chcem aj gramce a TIME CODE VINYL....
DJ Rodrigez
 
Příspěvky: 3
Registrován: 13. 4. 2010
Bydliště: za bránami firewallu

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvekod MocloWolcoM » 03 dub 2014 07:35

Zdravím, nesetkal se někdo s tím že by mu nechtěl o PC spustit serato 1, mám Lenovo B320, je to all in one a prostě mi to neustále říká že zařízení nelze spustit, udělal jsem už vše od aktualizace biosu přes přeinstalování systému a i když jsem neinstaloval nic krom serata nerozjede se to, nevíte někdo čím by to mohlo být, na jiném kompu to normálně funguje.../:
MocloWolcoM
 
Příspěvky: 2
Registrován: 31. 3. 2014

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvekod EVO » 03 dub 2014 11:40

Jakej v tom máš procesor, neni to náhodou AMD? To neni se Seratem úplně kompatibilní a ofiko není podporováno :wink:
EVO
 
Příspěvky: 554
Registrován: 23. 8. 2007

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvekod nO!s » 26 čer 2014 11:54

Myslím, že jde o problem se 64x taky jsem si stím lámal hlavu. Mala vychytávka zkopíruj v serato složce ovladače z sl1 32bit do 64bit pak to v klidu půjde.
nO!s
 
Příspěvky: 11
Registrován: 26. 5. 2011

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvekod ctiteljan » 14 lis 2014 18:15

Mám stařičkýho cca 5let Asus K52DE s Athlonem II P360 (2,3GHz) doplněn o 256GB SSD a 8GBram. a teprve instalace čistých w7 bez bordelu od Asusu to začlo konečně makat latence zvukovky nastavená na 7ms níž už to občaš škytne jinak úprava registru nebo jiný vypínaní se nekonalo bez wifi bych se nepřipojil k NASu kvůly hudbě, a legální soft taky dělá svoje crackovaný dělávaj dost problému tam kde vlastně žádnej není.
ctiteljan
 
Příspěvky: 25
Registrován: 24. 3. 2013
Bydliště: Praha

Předchozí

Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+