Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Nahravanie setu

Nahravanie setu

Příspěvekod Paul Diamond » 27 srp 2008 14:32

zdravim, chcem sa spytat cez co vy nahravate sety... pouzivam traktor 3 z neho mam vystup na externy mix cez mayu44 usb a z mixu mam na maji vstup skusal som to nahravat cez traktor no neide mi to zvolil som si externy mix ale tie channels A B C D mi neide ani jedno. v nahravke je uplne ticho. pritom maya signal z mixu dostava lebo ledky svietia takze musi byt problem niekde v nastaveni. tiez som skusal program goldwave no ten som tiez nevedel nastavit spravne mozete mi prosim vas poradit ako to ponastavovat alebo mi poradte nejaky program cez ktory to bude OK

DIQ
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
Paul Diamond
 
Příspěvky: 446
Registrován: 9. 3. 2007
Bydliště: Presov SK

Re: Nahravanie setu

Příspěvekod dj-johny4 » 27 srp 2008 14:37

použij Audacity a tam nastav nahrávní "line-in" :)
dj-johny4
 
Příspěvky: 308
Registrován: 28. 11. 2007
Bydliště: Choceň, Vých.čechy

Re: Nahravanie setu

Příspěvekod Paul Diamond » 27 srp 2008 15:00

no to iste mi radit aj stereoman len ked som mu volal rozumel som audiocity :D preto som to nemohol najst na nete DIQ vyskusam a dam vediet
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
Paul Diamond
 
Příspěvky: 446
Registrován: 9. 3. 2007
Bydliště: Presov SK

Re: Nahravanie setu

Příspěvekod Paul Diamond » 27 srp 2008 15:15

btw kde tam nastavim to nahravanie cez line in?
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
Paul Diamond
 
Příspěvky: 446
Registrován: 9. 3. 2007
Bydliště: Presov SK

Re: Nahravanie setu

Příspěvekod Azu » 27 srp 2008 15:45

to nemá vůbec co společného s programem, ty používáš externí mixák na kterém kroutíš korekce a hejbeš šavlema atak naprosto logicky nemá co by traktor přímo nahrál, je potřeba vzít kabel a ten zapojit z mixu (record, both výstup) do počítače na linkový vstup (modrej) a pak použít jakýkoliv program na záznam zvuku. Na to jsou jinak nejlepší různé rekordéry na SD karty, kdy jej připíchnu k mixáku, nahraju set aniž bych zatěžoval počítač a ryskoval sekání a výpadky v nahrávce a pak jen z té SD karty zkopíruju nahraný set v MP3 do počítač.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Azu
 
Příspěvky: 2168
Registrován: 29. 3. 2007

Re: Nahravanie setu

Příspěvekod Paul Diamond » 27 srp 2008 16:17

Mam kabel 2cinch 2cinch pripojeny na record na mixe a na vstupe na mayi.nevidim potrebu mat nejaky recorder na sd karty len proste potrebujem nastavit soft
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
Paul Diamond
 
Příspěvky: 446
Registrován: 9. 3. 2007
Bydliště: Presov SK

Re: Nahravanie setu

Příspěvekod dj-johny4 » 27 srp 2008 16:30

no jasný pač třeba ve virtualu to de nastavit tak aby se nahrávalo "line in" ale jak to de v traktoru to nevim... asi bude fakt lepšípoužít ten externí program (audacity)

to AZU: mohl bys mi plís hodit na tu kartu odkaz, já bych si rád něco pořídil na co bych moh nahrávat sety bez použití PC, ale nece se mi do toho vrážet moc peněz, už sem to tady v jednom topicu řešil, nějaký jakoby mp3 recordéry ale ty stojej přes 4litry což mi příde zbytečně moc..
dj-johny4
 
Příspěvky: 308
Registrován: 28. 11. 2007
Bydliště: Choceň, Vých.čechy

Re: Nahravanie setu

Příspěvekod Paul Diamond » 27 srp 2008 16:35

No ved hovorim ze potrebujem asi nastavit ten audacity lebo som stlacil rec a nic mi to nenahralo.:-( neviem tam najst nejake nastavenia odkial ma nahravat atd.
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
Paul Diamond
 
Příspěvky: 446
Registrován: 9. 3. 2007
Bydliště: Presov SK

Re: Nahravanie setu

Příspěvekod Azu » 27 srp 2008 19:18

to volíš ve windowsech v ovládacích panelech pro nastavení zvuku, je tam pak v menu možnosti / vlastnosti / záznam a tam se zvolí že chceš nahrávat z line vstupu
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Azu
 
Příspěvky: 2168
Registrován: 29. 3. 2007

Re: Nahravanie setu

Příspěvekod Paul Diamond » 27 srp 2008 20:39

ok uz to mam ... ja kkt som nenastavil mayu ako souncards/line in :D moja chyba sorac... uz to ide
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
Paul Diamond
 
Příspěvky: 446
Registrován: 9. 3. 2007
Bydliště: Presov SK

Re: Nahravanie setu

Příspěvekod iceSee » 24 úno 2009 12:52

takze kdyz chci nahravat svuj set , co zahraju na playerech, do PC, staci propojit booth na mixu s line in na zvukovce v PC a jedu? :)
soundcloud.com/stanleydevito
iceSee
 
Příspěvky: 135
Registrován: 26. 12. 2008
Bydliště: České Budějovice

Re: Nahravanie setu

Příspěvekod M@to » 24 úno 2009 22:51

radsej record out z mixu :wink:
M@to
 
Příspěvky: 161
Registrován: 19. 2. 2009
Bydliště: Brno/BB

Re: Nahravanie setu

Příspěvekod iceSee » 24 úno 2009 23:37

to na VMX-200 nevidim :?
iceSee
 
Příspěvky: 135
Registrován: 26. 12. 2008
Bydliště: České Budějovice

Re: Nahravanie setu

Příspěvekod M@to » 24 úno 2009 23:43

ja tam skor nevidim booth :)
record=tape
M@to
 
Příspěvky: 161
Registrován: 19. 2. 2009
Bydliště: Brno/BB

Re: Nahravanie setu

Příspěvekod iceSee » 28 úno 2009 15:53

tak propojim tape s line in (modrym na zvukovce) , v audacity dam vstup vnejsiho zdroje a stejne nenahrava :-(
soundcloud.com/stanleydevito
iceSee
 
Příspěvky: 135
Registrován: 26. 12. 2008
Bydliště: České Budějovice

Další

Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+