Nahravanie setu

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Paul Diamond
Příspěvky: 446
Registrován: 09 bře 2007 07:23

Nahravanie setu

Příspěvek od Paul Diamond » 27 srp 2008 14:32

zdravim, chcem sa spytat cez co vy nahravate sety... pouzivam traktor 3 z neho mam vystup na externy mix cez mayu44 usb a z mixu mam na maji vstup skusal som to nahravat cez traktor no neide mi to zvolil som si externy mix ale tie channels A B C D mi neide ani jedno. v nahravke je uplne ticho. pritom maya signal z mixu dostava lebo ledky svietia takze musi byt problem niekde v nastaveni. tiez som skusal program goldwave no ten som tiez nevedel nastavit spravne mozete mi prosim vas poradit ako to ponastavovat alebo mi poradte nejaky program cez ktory to bude OK

DIQ
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

dj-johny4
Příspěvky: 309
Registrován: 28 lis 2007 12:39

Re: Nahravanie setu

Příspěvek od dj-johny4 » 27 srp 2008 14:37

použij Audacity a tam nastav nahrávní "line-in" :)

Paul Diamond
Příspěvky: 446
Registrován: 09 bře 2007 07:23

Re: Nahravanie setu

Příspěvek od Paul Diamond » 27 srp 2008 15:00

no to iste mi radit aj stereoman len ked som mu volal rozumel som audiocity :D preto som to nemohol najst na nete DIQ vyskusam a dam vediet
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

Paul Diamond
Příspěvky: 446
Registrován: 09 bře 2007 07:23

Re: Nahravanie setu

Příspěvek od Paul Diamond » 27 srp 2008 15:15

btw kde tam nastavim to nahravanie cez line in?
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Nahravanie setu

Příspěvek od Azu » 27 srp 2008 15:45

to nemá vůbec co společného s programem, ty používáš externí mixák na kterém kroutíš korekce a hejbeš šavlema atak naprosto logicky nemá co by traktor přímo nahrál, je potřeba vzít kabel a ten zapojit z mixu (record, both výstup) do počítače na linkový vstup (modrej) a pak použít jakýkoliv program na záznam zvuku. Na to jsou jinak nejlepší různé rekordéry na SD karty, kdy jej připíchnu k mixáku, nahraju set aniž bych zatěžoval počítač a ryskoval sekání a výpadky v nahrávce a pak jen z té SD karty zkopíruju nahraný set v MP3 do počítač.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Paul Diamond
Příspěvky: 446
Registrován: 09 bře 2007 07:23

Re: Nahravanie setu

Příspěvek od Paul Diamond » 27 srp 2008 16:17

Mam kabel 2cinch 2cinch pripojeny na record na mixe a na vstupe na mayi.nevidim potrebu mat nejaky recorder na sd karty len proste potrebujem nastavit soft
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

dj-johny4
Příspěvky: 309
Registrován: 28 lis 2007 12:39

Re: Nahravanie setu

Příspěvek od dj-johny4 » 27 srp 2008 16:30

no jasný pač třeba ve virtualu to de nastavit tak aby se nahrávalo "line in" ale jak to de v traktoru to nevim... asi bude fakt lepšípoužít ten externí program (audacity)

to AZU: mohl bys mi plís hodit na tu kartu odkaz, já bych si rád něco pořídil na co bych moh nahrávat sety bez použití PC, ale nece se mi do toho vrážet moc peněz, už sem to tady v jednom topicu řešil, nějaký jakoby mp3 recordéry ale ty stojej přes 4litry což mi příde zbytečně moc..

Paul Diamond
Příspěvky: 446
Registrován: 09 bře 2007 07:23

Re: Nahravanie setu

Příspěvek od Paul Diamond » 27 srp 2008 16:35

No ved hovorim ze potrebujem asi nastavit ten audacity lebo som stlacil rec a nic mi to nenahralo.:-( neviem tam najst nejake nastavenia odkial ma nahravat atd.
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Nahravanie setu

Příspěvek od Azu » 27 srp 2008 19:18

to volíš ve windowsech v ovládacích panelech pro nastavení zvuku, je tam pak v menu možnosti / vlastnosti / záznam a tam se zvolí že chceš nahrávat z line vstupu
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Paul Diamond
Příspěvky: 446
Registrován: 09 bře 2007 07:23

Re: Nahravanie setu

Příspěvek od Paul Diamond » 27 srp 2008 20:39

ok uz to mam ... ja kkt som nenastavil mayu ako souncards/line in :D moja chyba sorac... uz to ide
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

iceSee
Příspěvky: 135
Registrován: 26 pro 2008 22:55

Re: Nahravanie setu

Příspěvek od iceSee » 24 úno 2009 12:52

takze kdyz chci nahravat svuj set , co zahraju na playerech, do PC, staci propojit booth na mixu s line in na zvukovce v PC a jedu? :)
soundcloud.com/stanleydevito

M@to
Příspěvky: 161
Registrován: 19 úno 2009 11:29

Re: Nahravanie setu

Příspěvek od M@to » 24 úno 2009 22:51

radsej record out z mixu :wink:

iceSee
Příspěvky: 135
Registrován: 26 pro 2008 22:55

Re: Nahravanie setu

Příspěvek od iceSee » 24 úno 2009 23:37

to na VMX-200 nevidim :?

M@to
Příspěvky: 161
Registrován: 19 úno 2009 11:29

Re: Nahravanie setu

Příspěvek od M@to » 24 úno 2009 23:43

ja tam skor nevidim booth :)
record=tape

iceSee
Příspěvky: 135
Registrován: 26 pro 2008 22:55

Re: Nahravanie setu

Příspěvek od iceSee » 28 úno 2009 15:53

tak propojim tape s line in (modrym na zvukovce) , v audacity dam vstup vnejsiho zdroje a stejne nenahrava :-(
soundcloud.com/stanleydevito

Odpovědět