Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Mapovani DENON MC6000 na TRAKTOR2

Mapovani DENON MC6000 na TRAKTOR2

Příspěvekod TONYT » 13 kvě 2016 18:36

Ahoj, neví někdo kde by se dalo sehnat mapovaní kontorleru DENON MC6000 MK2 na Traktor Pro2. Mám starší verzi software a nechce mi to načíst. Díky za každou radu
TONYT
 
Příspěvky: 6
Registrován: 11. 5. 2016

Re: Mapovani DENON MC6000 na TRAKTOR2

Příspěvekod Venti » 13 kvě 2016 19:03

Google... Denon MC6000 Traktor2 mapping
Vysledok...
http://www.traktorbible.com/freaks/mapp ... spx?id=127

Druhy v poradi.. advanced mapping.
http://www.traktorbible.com/freaks/mapp ... spx?id=214
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / servis techniky pre DJov / Autorizovany servis Vestax pre SR / Autorizovany predaj a servis Innofader
Uživatelský avatar
Venti
 
Příspěvky: 94
Registrován: 30. 10. 2012
Bydliště: Bratislava

Re: Mapovani DENON MC6000 na TRAKTOR2

Příspěvekod TONYT » 13 kvě 2016 19:28

dik
TONYT
 
Příspěvky: 6
Registrován: 11. 5. 2016

Re: Mapovani DENON MC6000 na TRAKTOR2

Příspěvekod TONYT » 13 kvě 2016 19:28

no ale ja mam MK2
TONYT
 
Příspěvky: 6
Registrován: 11. 5. 2016

Re: Mapovani DENON MC6000 na TRAKTOR2

Příspěvekod Venti » 13 kvě 2016 23:16

no tak si daj do googlu vyhladavat Mk2 mapping.
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / servis techniky pre DJov / Autorizovany servis Vestax pre SR / Autorizovany predaj a servis Innofader
Uživatelský avatar
Venti
 
Příspěvky: 94
Registrován: 30. 10. 2012
Bydliště: Bratislava

Re: Mapovani DENON MC6000 na TRAKTOR2

Příspěvekod TONYT » 15 kvě 2016 05:33

jo jo,, uz sem neco nasel ...
ono je toho spousta, ale 90procent nefunguje tak jak má
TONYT
 
Příspěvky: 6
Registrován: 11. 5. 2016


Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+