Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Lupani v Traktoru pri načitani tracku na decky

Lupani v Traktoru pri načitani tracku na decky

Příspěvekod jalcin » 11 bře 2014 10:51

Zdravim prosim o radu mam Traktor 2.6.0 a kontroler reloop mixage a sem tam kdyz nahazuju tracky na decky a-b tak mi to lupne ..jak se asi načita..poradi nekdo co stim?
jalcin
 
Příspěvky: 42
Registrován: 25. 11. 2012

Re: Lupani v Traktoru pri načitani tracku na decky

Příspěvekod Avender » 12 bře 2014 03:15

Asi treba trochu pridat na latencii/odozve - "prida to trosku viac casu pre PC na pracu so subormi a pre vseliake ine vypocty a operacie". Takto by to nemalo prisekavat.
Mozno este mozes vyskusat defragmentovat HDD, nech su informacie/subory na disku lepsie zoradene a tym padom budu nacitavane rychlejsie. Lenze to by si musel mat riadne rozmrdany disk, zeby to pomohlo. (Myslim ze pri SSD diskoch neodporucaju robit defragment!!!)
A tiez to moze byt kvoli zavirenemu PC, takze aj nato sa pozri...aj na toto: dj-software/navod-jak-zoptimalizovat-pc-na-beh-vdj-tsp-serato-etc-t4238.html?hilit=optimalizace%20pc
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Uživatelský avatar
Avender
 
Příspěvky: 387
Registrován: 20. 11. 2009
Bydliště: SVK/KS

Re: Lupani v Traktoru pri načitani tracku na decky

Příspěvekod jalcin » 13 bře 2014 14:54

No podle navodu co jsi poslal mam vse uz hotove ale dela to porad..ale co se tyce latency odezvy mam asioall4 a jak tam nastavit mam na 512 nastavene..kdyz pridam tak je pozdni reakce na savle kdyz chci sekat ...do tracku..chapes...??,tak spise porad jak tu odezvu fi prej je i nakej fix..pro windows a zvukovky ale nevim co to je
jalcin
 
Příspěvky: 42
Registrován: 25. 11. 2012

Re: Lupani v Traktoru pri načitani tracku na decky

Příspěvekod Avender » 14 bře 2014 01:13

Jo chapem...a pozrel si jak mas nastavenu latenciu priamo v traktore? Mozno je tam prilis mala a pod Asio4all moc vysoka - skus to nejak doladit...
Ten fix pre Win nepoznam. A co mas za windows? Pretoze ja som pod win XP nemal ziadne problemy a program na mixovanie bezal uplne plinulo. Teraz mam win 7 a nejak to ide, ale nie tak plinule ako na XPcku. Sice to je zastaraly OS ale ked sa ti nepodary vyriesit ten problem, mohol by si skusit nainstalovat XP na iny disk cisto pre mixovanie. Popripade na ten svoj win doinstaluj nejaky vyssi Service Pack, aj ked pochybujem ze to pomoze...no mozno hej...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Uživatelský avatar
Avender
 
Příspěvky: 387
Registrován: 20. 11. 2009
Bydliště: SVK/KS

Re: Lupani v Traktoru pri načitani tracku na decky

Příspěvekod jalcin » 14 bře 2014 11:59

No jedu na win 7 pripada mi ze jsou lepsi maji nove drivery.atd..ale jak jsto myslel nastaveni latency v traktoru a pak v asio4all sak v nastaveni traktoru je soud card a tam se da nastavit prece ty hz--mam od 22.000-48.000 ja mam pro stabilitu 22.000 bo kdyz mam as na 48.000hz..tak mi vyjede cpu load co cervena..a kliknu na kartu asio a tam mam latency 512 ..nebo se to jeste nekde da nastavit???
jalcin
 
Příspěvky: 42
Registrován: 25. 11. 2012

Re: Lupani v Traktoru pri načitani tracku na decky

Příspěvekod LIsZ » 14 bře 2014 17:36

A co máš za procesor.?
LIsZ
 
Příspěvky: 90
Registrován: 24. 10. 2011

Re: Lupani v Traktoru pri načitani tracku na decky

Příspěvekod jalcin » 14 bře 2014 18:39

Intel 2 jadro a ram 2 gb...a traktor 2.6.0 a windows 7 komplet upraven...
jalcin
 
Příspěvky: 42
Registrován: 25. 11. 2012

Re: Lupani v Traktoru pri načitani tracku na decky

Příspěvekod LIsZ » 14 bře 2014 22:27

Jo tak to by mělo být v pohodě protože většina AMD procesorů dělá problémy, takže pak už jedině jak radil Avender.. defrag HDD, zkoušet ladit odezvu a taky bych zkusil pohledat něco přímo na fóru NI.. mám Serato takže s Traktorem moc nepomůžu.
LIsZ
 
Příspěvky: 90
Registrován: 24. 10. 2011

Re: Lupani v Traktoru pri načitani tracku na decky

Příspěvekod atlon » 14 bře 2014 23:55

môže to robiť aj ramka (odporúčaná je 4GB) ale napríklad aj to, že nemáš zanalyzované skladby a pri načítavaní ich analyzuje a tým zaťažuje noťas :wink:
robil si toto?

V ľavo klikni pravým tlačidlom na Track Collection - v okne čo sa objaví na Check Consictency o počkaj pokial to prebehne celé
01.jpg
01.jpg (125.19 KiB) Zobrazeno 634 krát


Po skončení sa ti objaví nasledovné okienko, kde ti ukáže počet neanalyzovaných skladieb. Klikneš na Analyze a počkáš si (čas závisí od počtu skladieb :wink: )

02.jpg
02.jpg (114.31 KiB) Zobrazeno 634 krát


malo by to pomôcť :palec+:
Uživatelský avatar
atlon
 
Příspěvky: 827
Registrován: 4. 3. 2008
Bydliště: Levice,SVK

Re: Lupani v Traktoru pri načitani tracku na decky

Příspěvekod Avender » 15 bře 2014 01:14

jalcin píše:No jedu na win 7 pripada mi ze jsou lepsi maji nove drivery.atd..ale jak jsto myslel nastaveni latency v traktoru a pak v asio4all sak v nastaveni traktoru je soud card a tam se da nastavit prece ty hz--mam od 22.000-48.000 ja mam pro stabilitu 22.000 bo kdyz mam as na 48.000hz..tak mi vyjede cpu load co cervena..a kliknu na kartu asio a tam mam latency 512 ..nebo se to jeste nekde da nastavit???

Traktor som uz dlhu dobu nevidel, ale myslim ze aj priamo pod traktorom islo nastavit latenciu (tam jak su Hz). No je dost mozne ze v nejakom starsom alebo si to mylim s nejakym podobnym programom...Ked to tam nemas tak potom sa da len cez Asio. A sample rate by som dal na 44100 Hz - takmer vsetky hudobne subory maju tolko Hz, ked mas nejaky kvalitnejsi flac alebo wav tak mozno ma 48000 tak ci tak si to software presampluje na 44100.

A win 7 mas 64bit? Pretoze 2gb ram je minimum pre 64bit. (1gb pre 32bit). Jak pise Atlon... tiez by som ti odporucal pridat ramku, hlavne ked mas 64bit win7.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Uživatelský avatar
Avender
 
Příspěvky: 387
Registrován: 20. 11. 2009
Bydliště: SVK/KS

Re: Lupani v Traktoru pri načitani tracku na decky

Příspěvekod jalcin » 15 bře 2014 13:45

no tracky mam analyzovane..to mi je jasne ze kdyt neni analyza tak se seka nes nacte..ale me to dela prave sem tam treba odehraju cca 3-4 tracky a dam dalsi na deck a-ci b tak mi to lupne ne ze se to sekne jen lup..a to je naprd ze to jde do eteru ale mozna ...mam prave asio4all 2.11 beta to je asi neuplna verze??ne??
jalcin
 
Příspěvky: 42
Registrován: 25. 11. 2012

Re: Lupani v Traktoru pri načitani tracku na decky

Příspěvekod Avender » 15 bře 2014 14:57

JJ... skus nejaku "uplnu verziu". Hz nastav na 44100. A windows mas 64bit ci 32bit?
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Uživatelský avatar
Avender
 
Příspěvky: 387
Registrován: 20. 11. 2009
Bydliště: SVK/KS

Re: Lupani v Traktoru pri načitani tracku na decky

Příspěvekod jalcin » 15 bře 2014 16:00

ok..no ale kdyz nastavim na 44100 tak mi lita load meter ci cpu..v traktoru do cervena ale kdyz snizim na 24000hz tak je ok..a win mam 7 32bit...co mam jeste prosim te upravit ..bo v patek mam hrat a je to na piii kdyz ti to lupe
jalcin
 
Příspěvky: 42
Registrován: 25. 11. 2012

Re: Lupani v Traktoru pri načitani tracku na decky

Příspěvekod knoflikos » 15 bře 2014 16:16

Slabe parametre a s tym nic neurobis. Akurat mi vcera chlapik povedal, ze ma kamosa ktory robi v traktore a ma procak i3 a tiez mu hadze procak do cervena. Mas notebook alebo stolny PC? Ja mam notebook i7 procak, ram 8 gb, win 7 64 Bit, povipinane veci ako bluetooth , wifi, setric energie?
knoflikos
 
Příspěvky: 49
Registrován: 2. 7. 2013

Re: Lupani v Traktoru pri načitani tracku na decky

Příspěvekod jalcin » 15 bře 2014 16:21

mam 2 jadro intel a ram 2 gb...to prej staci..a win upravene dle dj optimalizace...a jak setrit energii?,mam na vysoky vykon nastavene
jalcin
 
Příspěvky: 42
Registrován: 25. 11. 2012

Další

Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+