Jak namapovat Kontrol F1 pro efekty

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
majkelju
Příspěvky: 3
Registrován: 29 čer 2014 22:25

Jak namapovat Kontrol F1 pro efekty

Příspěvek od majkelju » 29 čer 2014 22:33

Zdravím! Zajímalo by mě, jestli a jak lze namapovat Kontrol F1, který používám se základním nastavením tak, abych mohl horní filter knoby používat nejen jako filter, ale třeba pomocí nich dělat i delay, reverb atd. V podstatě by stačilo jen přepínání mezi dvěma efekty, třeba filter/delay, pomocí některého tlačítka, které nepoužívám, v mém případě TYPE. Může mi někdo poradit?

knoflikos
Příspěvky: 64
Registrován: 02 črc 2013 19:21

Re: Jak namapovat Kontrol F1 pro efekty

Příspěvek od knoflikos » 30 čer 2014 18:34

presne na tvoju otazku som videl na youtube F1 kde chlapik pouzival F1 na efekty. skus prehladat youtube

majkelju
Příspěvky: 3
Registrován: 29 čer 2014 22:25

Re: Jak namapovat Kontrol F1 pro efekty

Příspěvek od majkelju » 30 čer 2014 22:04

To jsem právě taky viděl. Jenže on F1 používá na efekty celou a efektuje pomocí ní track decky. Já už pro efektování dvou track decků používám X1. Na F1 bych potřeboval jen přidat možnost přepínání těch horních filter knobů a efektovat pomocí nich odpovídající samply uložené na padech "ve sloupci" pod filter knobem.

Uživatelský avatar
swoop
Příspěvky: 57
Registrován: 06 lis 2007 14:45

Re: Jak namapovat Kontrol F1 pro efekty

Příspěvek od swoop » 01 črc 2014 09:45

https://maps.djtechtools.com/ nebo http://www.traktorbible.com

Je tam toho spousta. Kdyz si nevyberes nezbyde nez mapovat sam, navodu na youtube je dost.
NI Traktor S4 MK2+X1 MK2+F1/HP4520s/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II

knoflikos
Příspěvky: 64
Registrován: 02 črc 2013 19:21

Re: Jak namapovat Kontrol F1 pro efekty

Příspěvek od knoflikos » 01 črc 2014 20:13

skus mrknut na toto [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dfc4-XiT5QA[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QcnGlPrECPc[/youtube]

majkelju
Příspěvky: 3
Registrován: 29 čer 2014 22:25

Re: Jak namapovat Kontrol F1 pro efekty

Příspěvek od majkelju » 01 črc 2014 20:30

knoflikos to je právě přesně to, co jsem psal, že nechci :))
swoop: Díky, mrknu na to.

Odpovědět