Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

dotaz Virtual Dj-jak si nastavim na klavesnici killbass apod

dotaz Virtual Dj-jak si nastavim na klavesnici killbass apod

Příspěvekod Fonziii » 30 lis 2009 20:45

Zdravim,potreboval bych si ve virtualu nastavit abych klavesnici ovladal effekty atak.Kdyz si dam setting a keyboard shortcust a dam ADD a najdu si ten effekt tak mi nejde pridat nevim proc.Diky za pomoc :)
Fonziii
 
Příspěvky: 5
Registrován: 30. 11. 2009

Re: dotaz Virtual Dj-jak si nastavim na klavesnici killbass apod

Příspěvekod CrissC » 01 pro 2009 08:35

to je divný, mě to šlo úplně v pohodě... vybereš efekt a zmáčkneš nějakou klávesu a to by mělo stačit...
www.twitter.com/DjCrissC
www.facebook.com/DjCrissC
CrissC
 
Příspěvky: 262
Registrován: 29. 7. 2009
Bydliště: Praha

Re: dotaz Virtual Dj-jak si nastavim na klavesnici killbass apod

Příspěvekod dj-johny4 » 01 pro 2009 14:59

V keybord shortcuts ne, tj klavesnice. Musis dat general midi > config
dj-johny4
 
Příspěvky: 308
Registrován: 28. 11. 2007
Bydliště: Choceň, Vých.čechy

Re: dotaz Virtual Dj-jak si nastavim na klavesnici killbass apod

Příspěvekod M@to » 01 pro 2009 22:40

ale on to chce na klavesnicu :)
M@to
 
Příspěvky: 161
Registrován: 19. 2. 2009
Bydliště: Brno/BB

Re: dotaz Virtual Dj-jak si nastavim na klavesnici killbass apod

Příspěvekod dj-johny4 » 01 pro 2009 22:51

nj já jsem trotl :lol:
já jsem nějak žil v najivní myšlence že má nějakej midi kontroler.. jsem na to odepisoval z mobilu, tak sem viděl mainký písmenka :D :D
dj-johny4
 
Příspěvky: 308
Registrován: 28. 11. 2007
Bydliště: Choceň, Vých.čechy

Re: dotaz Virtual Dj-jak si nastavim na klavesnici killbass apod

Příspěvekod CrissC » 02 pro 2009 11:20

Jakou máš verzi? já mám stahlou 6 a tam to je pod mappers a z dropdown menu si vybereš keyboard a pak dáš plusko dole v rohu, vybereš si efekt nebo prostě to co chceš aby tak zkratka dělala, vybereš jí a pak zmáčkneš nějakej čudl na klávesnici a je to hotovo... Easy as it looks.
www.twitter.com/DjCrissC
www.facebook.com/DjCrissC
CrissC
 
Příspěvky: 262
Registrován: 29. 7. 2009
Bydliště: Praha

Re: dotaz Virtual Dj-jak si nastavim na klavesnici killbass apod

Příspěvekod Fonziii » 02 pro 2009 12:44

ja mam virtuala 5.2 full...na tom mi to nejde.tak to zkusim na ty 6 verzi.diky moc
Fonziii
 
Příspěvky: 5
Registrován: 30. 11. 2009

Re: dotaz Virtual Dj-jak si nastavim na klavesnici killbass apod

Příspěvekod Fonziii » 02 pro 2009 13:03

ok funguje to nastavim sem si kill bass na klavesnici,ale potrebuju abych si nastavil na klavesnici kill bass na kazdy pisnicke...na deck 1 a na deck 2...nevite jak ?protoze ted to funguje jen kdyz kliknu na urcitej deck tak pismenem na klavesnici killnu bassy.ale ja to chci na kazdym decku zvlast killnout,treba obe dohromady.Diky
Fonziii
 
Příspěvky: 5
Registrován: 30. 11. 2009

Re: dotaz Virtual Dj-jak si nastavim na klavesnici killbass apod

Příspěvekod crewy » 02 pro 2009 13:07

funguje to vždy na aktivním decku,takže tabem vždycky přepnout deck a zmáčknout kill
crewy
 
Příspěvky: 617
Registrován: 30. 4. 2007
Bydliště: ------

Re: dotaz Virtual Dj-jak si nastavim na klavesnici killbass apod

Příspěvekod M@to » 02 pro 2009 17:16

ako to nastavis, tak to bude fungovat...bud si to mozes nastavit na aktivny deck a tak musis medzi nimi prepinat, alebo si osobitne nastavis na kazdy deck na tu funkciu inu klavesu
M@to
 
Příspěvky: 161
Registrován: 19. 2. 2009
Bydliště: Brno/BB

Re: dotaz Virtual Dj-jak si nastavim na klavesnici killbass apod

Příspěvekod CrissC » 03 pro 2009 13:46

tak už sem na to přišel! dej si novej, zadej nějaký písmeno a do scriptu napiš: deck 1 kill_eq_low
pak na druhou akorát místo 1 dáš 2 a máš to! takovýhle bindování je trochu v 6 těžší... ale dám se tam udělat víc věcí, protože obsahuje atommix scripting language.
www.twitter.com/DjCrissC
www.facebook.com/DjCrissC
CrissC
 
Příspěvky: 262
Registrován: 29. 7. 2009
Bydliště: Praha

Re: dotaz Virtual Dj-jak si nastavim na klavesnici killbass apod

Příspěvekod Fonziii » 03 pro 2009 15:37

mazec!diky moc :) Funguje to
Fonziii
 
Příspěvky: 5
Registrován: 30. 11. 2009

Re: dotaz Virtual Dj-jak si nastavim na klavesnici killbass

Příspěvekod Ludek » 28 pro 2009 18:32

Jo jo, VDJscript je geniální nástroj a dají se s ním dělat i mnohem složitější věci. Tady je například script pro funkci tlačítek CUE a PLAY jako na CD přehrávačích Pioneer (opakovaným stiskem a podržením CUE se trefuješ do rytmu a až se ti to podaří, domáčkneš navíc play)

Pro tlačítko CUE: set 'cuedown' while_pressed & var 'playdown' ? set 'playdown' 0 : cue_stop

Pro tlačítko PLAY: var 'cuedown' ? play & set 'playdown' 1 : play_pause

Já to používám na externím kontroleru, ale můžeš si to namapovat i na klávesnici, funguje to.... :)

edit 02/2011: platí pro starší edice VDJ. Nové verze VDJ už se takto chovají automaticky, takže tento script pak ztrácí smysl..
Ludek
 
Příspěvky: 368
Registrován: 10. 9. 2007
Bydliště: Jižní Morava.


Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+