Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Fotky vašeho domácího pracoviště :) / Your setup pics

Příspěvekod djtranceforce » 19 led 2008 17:02

Gen-D píše:Taky něco přidám.
2x Stanton t.120
Reloop RMX-40 DSP Blackfire edition
Technics RP-DJ 1210

http://img141.imageshack.us/my.php?imag ... izekn0.jpg


dost dobry,kde jsi sehnal ten stul? to je delany na zakazku? :shock:
djtranceforce
 
Příspěvky: 12
Registrován: 13. 11. 2007

Příspěvekod PVD » 19 led 2008 17:49

stereoman píše:Obrázek

Toto je fotka meho davneho DJ koutku. Jak vidite, tak resim problem kam s BCD2000 a notebookem. Mel bych to rad pekne pred sebou. Ma nekdo nejaky napad? Zatim me napadlo pouzit stojany pro CD prehravace nebo Stanton uberstand, ale neni to levna zalezitost :( . Jsem zvedav na vase napady.


si navrtej do steny policku a poloz to na to :wink:
PVD
 
Příspěvky: 136
Registrován: 9. 3. 2007
Bydliště: ^

Příspěvekod Gen-D » 19 led 2008 18:53

djtranceforce píše:
Gen-D píše:Taky něco přidám.
2x Stanton t.120
Reloop RMX-40 DSP Blackfire edition
Technics RP-DJ 1210

http://img141.imageshack.us/my.php?imag ... izekn0.jpg


dost dobry,kde jsi sehnal ten stul? to je delany na zakazku? :shock:



Dělal jsem ten stul i ty nožičky a to světlo sám, jsem truhlař :wink: !
2x Stanton t.120 - Reloop RMX-40
Stanton c.314 - Technics RP-DJ 1210
Gen-D
 
Příspěvky: 16
Registrován: 22. 4. 2007
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Příspěvekod stereoman » 22 bře 2008 12:50

PVD píše:
stereoman píše:Obrázek

Toto je fotka meho davneho DJ koutku. Jak vidite, tak resim problem kam s BCD2000 a notebookem. Mel bych to rad pekne pred sebou. Ma nekdo nejaky napad? Zatim me napadlo pouzit stojany pro CD prehravace nebo Stanton uberstand, ale neni to levna zalezitost :( . Jsem zvedav na vase napady.


si navrtej do steny policku a poloz to na to :wink:


To me take napadlo, ale ja chci neco nezavisle na mistnosti. Obcas se stane, ze mam nekde zahrat a musim sebou tahat komplet vlastni techniku. V takovem pripade by mi byla policka na 2 veci. Proste chci neco co vyuziji i na zminovanych akcich :roll: .
Uživatelský avatar
stereoman
 
Příspěvky: 1082
Registrován: 8. 3. 2007
Bydliště: Germany

Příspěvekod Mitass » 27 bře 2008 13:28

to Gen-D: faakt kruty:) ses dobrej, to se musi nechat:) asi si od tebe necham taky udelat takovy koutek:)NO.1!!!
Mitass
 
Příspěvky: 6
Registrován: 5. 10. 2007
Bydliště: Olomoucky kraj(UNICOV)

Příspěvekod Thund3R » 27 bře 2008 19:41

Tak se taky pochlubím (i když není moč čím),průser je že mám mrňavej pokoj takže se s tím sotva vejdu :(

Jinak equip: 2x RP-4000 + DJM400 + HDJ100

Obrázek
Obrázek
Energy Uplifting Trance = Thund3R Style
In Trance we Trust :)
Thund3R
 
Příspěvky: 48
Registrován: 6. 6. 2007
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod LuKyss » 27 bře 2008 20:09

To máš opravdu natěsno, bych se nedivil, kdybys kvůli tomu musel posunovat skříňě.
ReproMania.NET
LuKyss
 
Příspěvky: 179
Registrován: 15. 3. 2007
Bydliště: Choceň

Příspěvekod Thund3R » 27 bře 2008 20:15

No to jsem musel,a kdyby ty gramce byly snad jen o cm širší tak je sem už nenarvu.. :cry: dokonce jsem musel použít starý 5.1 repro (satelity),protože nic většího by se mi k tomu nevešlo... :evil:
Energy Uplifting Trance = Thund3R Style
In Trance we Trust :)
Thund3R
 
Příspěvky: 48
Registrován: 6. 6. 2007
Bydliště: Plzeň

Re: Fotky vašeho domácího pracoviště :) / Your setup pics

Příspěvekod Azu » 25 říj 2008 21:32

Dneska sem to doma trochu přestavěl, tak sem taky hodim svoje pracoviště

Obrázek
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Azu
 
Příspěvky: 2168
Registrován: 29. 3. 2007

Re: Fotky vašeho domácího pracoviště :) / Your setup pics

Příspěvekod Kenny » 26 říj 2008 02:48

Azu píše:Dneska sem to doma trochu přestavěl, tak sem taky hodim svoje pracoviště


hmmmm Zero 4 8)
já myslel že tam bude Mackie d.4 Pro, ale ten zřejmě taháš po akcích hádám :)
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG :)
Kenny
 
Příspěvky: 266
Registrován: 23. 9. 2007
Bydliště: Severní čechy

Re: Fotky vašeho domácího pracoviště :) / Your setup pics

Příspěvekod Azu » 26 říj 2008 11:08

Kenny Dixx píše:hmmmm Zero 4 8)
já myslel že tam bude Mackie d.4 Pro, ale ten zřejmě taháš po akcích hádám :)

O Mackieho mně připravil známej když přišel na návštěvu, viděl ho a za každou cenu si jej chtěl odnést :-) Tak teď čekám až příští týden dorazí opět Mackie, tentokrát jen dvoušavlová verze. Na Korgu mně přijdou dobré ty efekty, ale ty zrovna moc často nepoužiju a paksamozřejmě MIDI když je po něj využití, jinak mně na tom mixu hodně zklamali poťáky na korekcích, jsou moc malé, ale také naprosto plastové a měké a mam pomalu strach na ně šahat abych je třeba nezlomil, navíc jak jsou tam nahuštěné, tak se tam nevejdou ani pořádně s prackama. Mackie sice nenabízí krom té zvukovky vůbec nic, ale když si k tomu koupim externí efektor a pro hraní z vinylů nepotřebuju MIDI, tak mně to přijde jako podstatně lepší volba. Ale Korga si nechám, třeba se mně někdy podaří pochopit jak používat Ableton a tam své uplatnění najde :-)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Azu
 
Příspěvky: 2168
Registrován: 29. 3. 2007

Re: Fotky vašeho domácího pracoviště :) / Your setup pics

Příspěvekod Kenny » 26 říj 2008 18:09

Obrázek

Azu:
tedy mě ty korekce nepřijdou měkké a menší jsou a to spíš vidim jako výhodu, teda pokud máš velký ruce tak to je jiná.. se nemusíš bát že je zlomíš co jsem to tak zkoušel tak by byla na to potřeba velká síla, která se u normálního hraní nevyvine :) na ty nahuštěné knoby jsem si dávno zvykl a je to v pohodě, myslim že narozdíl od značek nižších tříd a některých midi konzolí co jsem zkoušel jsou knoby kvalitnější, co mě u toho mixpultu jen trochu štve že když změním EQ na předním panelu tak to je trochu slyšet při tý změně na jiný EQ, už jsem se to nějak naučil přehazovat rychle aby to nebylo poznat ale mohli ty přechody EQ udělat plynulejší :geek2:
Jinak jsem s mixpultem moc spokojenej, má fakt skvělej sampler, a to MIDI to je taky k nezaplacení, já bych si momentálně nemoh představit používat jinej mixpult než Zero 4 :mrgreen:
jo jináč s Abletonem jsem to zkoušel zprovoznit a fachčí dobře, teda mam zatim jen demo, do budoucna si určitě pořídim plnou verzi + Macka k tomu :D
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG :)
Kenny
 
Příspěvky: 266
Registrován: 23. 9. 2007
Bydliště: Severní čechy

Re: Fotky vašeho domácího pracoviště :) / Your setup pics

Příspěvekod Azu » 26 říj 2008 18:55

Taky hezká sestavička. Určitě jde o zvyk s těma korekce, já měl před těmato mixákama Eclera NUO2 a tam jsou obzvlášť veliký poťáky a pevný, takže je to trochu změna, ale to se časem určitě podá. Jinak funkcema je to podle mně nejlepší možná volba mixu. Ty si k tomu mixáku nedostal plnou verzi Abletonu Live 7 LE?
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Azu
 
Příspěvky: 2168
Registrován: 29. 3. 2007

Re: Fotky vašeho domácího pracoviště :) / Your setup pics

Příspěvekod Kenny » 26 říj 2008 21:15

je k tomu právě Live Lite 6 Korg Edition, a ten je víc ořezanej než Demo z jejich stránky, nejdou tam cpát mp3 jen wav a jdou jen 2 kanáli myslim :(
takže sem si radši stáh demo a občas se v tom patlám...
jo když sem zkoušel Pincka DJM 600 tak sem si řikal jaký má široký korekce a kdybych měl mít Eclera tak nevim co bych dělal asi na to používal hasák :) ale samozřejmě že má Ecler korekce kvalitnější robustnější a lepší :idea:
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG :)
Kenny
 
Příspěvky: 266
Registrován: 23. 9. 2007
Bydliště: Severní čechy

Re: Fotky vašeho domácího pracoviště :) / Your setup pics

Příspěvekod Paul Diamond » 27 říj 2008 01:01

takze vidim ze fotiek je tu neurekom :) pridam aj moje nadobicko

Pioneer DJM 800
2x Pioneer CDJ 400
Korg KP3
Sennheiser HD 25 II
Alesis active mk2
Asus M51Se

Obrázek


Obrázek
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
Paul Diamond
 
Příspěvky: 446
Registrován: 9. 3. 2007
Bydliště: Presov SK

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná diskuse o technice


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], vladko01, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+