Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

xone 22 x reloop iq2 x ecler 2.0

xone 22 x reloop iq2 x ecler 2.0

Příspěvekod b.bounce » 16 kvě 2012 07:08

Zdravím, tak nějak už jsem vyřešil, že si koupim gramce reloop rp-6000. Teď přemýšlím nad mixem. Máte někdo konkrétní zkušenosti z těmito třemi? Podle srovnání co jsem našel na pár zahraničních stránkách z toho po zvukové i funkční stránce vychází reloop.

Díky za všechny komenty :-)
b.bounce
 
Příspěvky: 100
Registrován: 12. 4. 2012

Re: xone 22 x reloop iq2 x ecler 2.0

Příspěvekod honcka » 16 kvě 2012 09:50

pokud nepotrebujes efekty, sel bych bud do eclera nebo do xone, jsou to mixy od renomovanejch znacek, navic, jestli na tom nebudes hrat jenom ty a budes to tahat po akcich, tak ten reloop nema samostatne regulovanej vystup na odposlechy
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1892
Registrován: 9. 4. 2009

Re: xone 22 x reloop iq2 x ecler 2.0

Příspěvekod b.bounce » 16 kvě 2012 12:06

No dneska mi jeden člověk řikal, že ten xone má nějakou vadu, že prý prý "Při zapnutí a vypnutí filtru v nulové poloze zkresluje zvuk." tak nevím no. Jako akce, to nemůžu dobře teďka posoudit jesi mě někdo někde bude chtít :-D
b.bounce
 
Příspěvky: 100
Registrován: 12. 4. 2012

Re: xone 22 x reloop iq2 x ecler 2.0

Příspěvekod piatro » 17 kvě 2012 05:34

neviem ako to ten dotyčný myslel,že "zkresluje zvuk". ale pri zapnutí filtru počuť mierne puknutie aj na xone:92. vraj to robí aj x:42 a pritom písali a hovorili,že od x:92ky to vylepšili,ale asi sa im nejak nedarí. na db:2 a 4 to už nie je,lebo tam je digitálny filter,keďže celý pult je digi. inak to "puknutie" nie je skoro vôbec počuteľné. ja osobne by som šiel do A&H,aj keď nemám ani s jedným z nich skúsenosti.
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7
piatro
 
Příspěvky: 490
Registrován: 27. 4. 2011
Bydliště: Košice (Svk)

Re: xone 22 x reloop iq2 x ecler 2.0

Příspěvekod honcka » 17 kvě 2012 09:02

JJ mel jsem xone:42 a taky to bylo trosku slyset, ale naprosto minimalne, musel vedet, na co se soustredit. Jinak mel jsem kdysi i ecler smac pro 2.0 ted to nahradila rada nuo a ten mix prezil neskutecny prasarny, x let jsme ho vozili v dodavce akorat zabalenej do deky a porad fungoval, taky si clovek snadno zvykne na ty velky knoby
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1892
Registrován: 9. 4. 2009

Re: xone 22 x reloop iq2 x ecler 2.0

Příspěvekod b.bounce » 17 kvě 2012 09:08

Já abych osobně řek, reloop se mi líbil jen díky těm efektům ale jestli nemá nastavitelnou hlasitost odposlechu tak nepřipadá v úvah. Xone mi doporučil každej ale spíš z důvodu značky než konkrétní zkušenosti. Takže mi z toho asi nejlépe vylejzá ten Ecler. A jestli řikáš, že přežil kotle tak do něj asi pak půjdu :-) Nebejt všechny poišťovny a banky postavený na hlavu tak už měsíc hraju teďka to vypadá tak na začátek zaří :-(
b.bounce
 
Příspěvky: 100
Registrován: 12. 4. 2012

Re: xone 22 x reloop iq2 x ecler 2.0

Příspěvekod piatro » 17 kvě 2012 13:07

:!: pozor. Ecler Hak/Smac/nuo/evo sú na úplne odlišnej kvality spracovania. neviem ako bol na tom kvalitou smac,ale ja by som neveril mixu,ktorému sa už pri rozbalení kývu všetky poťáky (nuo,evo). narozdiel od nich hak drží po kope ako tank. ja by som na tvojom mieste zašiel do najbližšieho obchodu a ohmatal si všetky 3.
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7
piatro
 
Příspěvky: 490
Registrován: 27. 4. 2011
Bydliště: Košice (Svk)

Re: xone 22 x reloop iq2 x ecler 2.0

Příspěvekod b.bounce » 17 kvě 2012 15:37

Problém je, že nejbližší obchod je bůh ví jak daleko. Asi až v praze to je tak 100km a ještě není zaručení, že tam zrovna tyhle tři budou mít.

Abych řek pravdu moc si nedokážu představit jak přesně skresluje zvuk ten xone 22. Honcka jak moc to bylo znát? Třeba kdyby se hrálo na silnější repro. Nejsem žádnej odborník tak spíš zbírám rady abych pak neprohloupil při nákupu.
b.bounce
 
Příspěvky: 100
Registrován: 12. 4. 2012

Re: xone 22 x reloop iq2 x ecler 2.0

Příspěvekod johnny » 19 kvě 2012 14:10

za mna jednoznacne allen heath xone 22,
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500
johnny
 
Příspěvky: 305
Registrován: 20. 10. 2010

Re: xone 22 x reloop iq2 x ecler 2.0

Příspěvekod b.bounce » 19 kvě 2012 14:29

No on sice každej řekne určitě xone, ale už nikdo neřekne jesi snim má skušenosti jakej je atd. Nehledě na to že zkresluje prý ten zvuk. Což by mě zajímalo jak moc to je patrné.
b.bounce
 
Příspěvky: 100
Registrován: 12. 4. 2012

Re: xone 22 x reloop iq2 x ecler 2.0

Příspěvekod johnny » 20 kvě 2012 12:55

zvuk neskresluje!! len pri zapnuti filtru to jemne pukne,-je to pocutelne iba v tichych pasaziach, a to preto ze to je cisto analogovy pult, robi to na kazdom xone aj na 92, ktora sa pouziva na skoro vsetkych velkych akciach, tak urcite by som sa tejto drobnosti nebal.
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500
johnny
 
Příspěvky: 305
Registrován: 20. 10. 2010

Re: xone 22 x reloop iq2 x ecler 2.0

Příspěvekod b.bounce » 20 kvě 2012 17:40

Dobře díky za odpověd :-) Asi teda vletim na ten xone :-)
b.bounce
 
Příspěvky: 100
Registrován: 12. 4. 2012

Re: xone 22 x reloop iq2 x ecler 2.0

Příspěvekod johnny » 20 kvě 2012 19:29

ja tiez planujem moju djm 300 nahradit za xone, pioneera uz nechcem, su to sice dobre pulty ale nastal cas postupit o laťku vyžšie,rozhodujem sa medzi xone 22 a 42,kedze hram len z dvoch prehravacou dedinske akcie tak bude stacit aj 22,
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500
johnny
 
Příspěvky: 305
Registrován: 20. 10. 2010

Re: xone 22 x reloop iq2 x ecler 2.0

Příspěvekod b.bounce » 20 kvě 2012 20:05

Já jsem na pajonýrem ani nepřemýšlel ať si říka kdo chce co chce mě ta značka nějak nesedla. Platíš fakt randál jen za nápis :-D Steně jako Technics( i když si ty Tečka stejně asi koupim) :-D
b.bounce
 
Příspěvky: 100
Registrován: 12. 4. 2012

Re: xone 22 x reloop iq2 x ecler 2.0

Příspěvekod honcka » 21 kvě 2012 09:16

JJ bylo to znat jenom u tichych pasazi a navic kdyz to nepousti clovek uplne mimo takt, tak to nejde znat vubec, testovano na cca 20kW zvuku
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1892
Registrován: 9. 4. 2009

Další

Zpět na Nákupová poradna


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+
cron