Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Skusenosti so zosilnovacom T AMP PROLINE 3000

Skusenosti so zosilnovacom T AMP PROLINE 3000

Příspěvekod dj_snake » 04 čer 2013 07:45

ma tu niekto skusenosti s tymto zosikom??? a ak ano tak ake??? chcel by som tym pohanat suby a bude asi frcat do 4 OHM... mne osobne to pride ako lacnejsia varianta QSC RMX 4050 HD aj ked porovnat sa asi nebudu dat... alebo sa mylim??? vopred dakujem za odpovede

http://www.thomann.de/cz/tamp_proline_3000.htm
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...
dj_snake
 
Příspěvky: 151
Registrován: 14. 6. 2011
Bydliště: SVK - PD

Re: Skusenosti so zosilnovacom T AMP PROLINE 3000

Příspěvekod honcka » 05 čer 2013 22:38

co na to chces povesit za bedny?
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1894
Registrován: 9. 4. 2009

Re: Skusenosti so zosilnovacom T AMP PROLINE 3000

Příspěvekod dj_snake » 06 čer 2013 03:02

no dva repraky a v kazdom su osadene 2X beyma 15G450N jeden ma 750 W AES... su to take domarobene bedne... cize dokopy bude ten zosik tahat 4 x beyma 15G450N 750+750 je 1500 na 4 ohmy pokial dobre pocitam... OFFTOPIC ked chcem mat zosik v prevadzke na 2 ohm tak je pripojenych kolko 8 ohm reproduktorov???? 3 na stranu teda 6???? alebo 4 na stranu teda 8??? ako to je ?? co to uz mam nastudovane ale pre istotusa pytam...
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...
dj_snake
 
Příspěvky: 151
Registrován: 14. 6. 2011
Bydliště: SVK - PD

Re: Skusenosti so zosilnovacom T AMP PROLINE 3000

Příspěvekod honcka » 07 čer 2013 11:15

jestli chces s tech repraku vymacknou bezpecny maximum, tak se doporucuje mit na basaky zesik cca 1,5 vykonejsi nez bedny tj u tebe tak 2-2,5 kw do 4 ohm, aby si mel dost vykonu na dynamicky spicky, ze hrat na hranici clipu pokud nemas dobrej procesor moc nedoporucuju, velice snadno tak odsmazis bedny. Na 2 ohm dle ohmova zakona mas 4ks 8 ohm beden, jinak toho t-ampa doporucuju hnat max na 4 ohm, ze mel nejaky problemy pri max zatizeni s ochranama(mam to z doslechu)
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1894
Registrován: 9. 4. 2009

Re: Skusenosti so zosilnovacom T AMP PROLINE 3000

Příspěvekod dj_snake » 12 čer 2013 08:39

diki myslel som si ze 8 na stranu... :-D a to sa len pytam bude to frcat na 4ohmy... a urcite nikdy nie na hranici limitualebo do clipu...
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...
dj_snake
 
Příspěvky: 151
Registrován: 14. 6. 2011
Bydliště: SVK - PD

Re: Skusenosti so zosilnovacom T AMP PROLINE 3000

Příspěvekod honcka » 12 čer 2013 09:23

8na stranu mozna max povesis kombinaci seriovyho a paralelniho zapojeni a musel by si mit obludu ala LabGruppen FP14000, ktera dava 2*7kW do 2 ohm, jestli to zase nebudes pouzivat na hranici klipu, tak ty repra budou hrat klidne i o polovinu min nez by mohly
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1894
Registrován: 9. 4. 2009

Re: Skusenosti so zosilnovacom T AMP PROLINE 3000

Příspěvekod dj_snake » 12 čer 2013 19:21

jj sak vravim sa mi to pomotalo.... :-D teraz uz viem ze na prevadzku do 2 ohmov potrebujem 4 kusy 8 ohm reprakov na stranu...cize spolu 8 bedni... a je mi jasne ze na toho T-ampa by to bolo moc... uvidim ako bude hrat do 4 ohmov to jest z 2 reprakmi na stranu cize 4 spolu... uvidim ako si s tym poradi ten zosik...
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...
dj_snake
 
Příspěvky: 151
Registrován: 14. 6. 2011
Bydliště: SVK - PD


Zpět na Nákupová poradna


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], MSNbot Media

reklama
Facebook  Twitter  Google+