Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

RELOOP TERMINAL MIX4 vs Digital Jockey 3 Master edition

RELOOP TERMINAL MIX4 vs Digital Jockey 3 Master edition

Příspěvekod GeGi » 10 čer 2012 23:20

Zdravím vás tu všechny... Bohužel jedna milá dáma vylila na stůl kde jsem měl položený svůj kontrolér a od té doby se mi připojí, ale počítač jej nevidí a USB není rozpoznáno. To je můj problém, kdyby někdo věděl co s tím budu rád, ale i tak to podnítilo rozhodnutí koupit novější kousek.
Proto jsem se zde obrátil, kdo by mi poradil, který z těchto dvou kontrolérů je lepší, nebo lépe využitelnej.. Ano vím je to RELOOP, ale já s touto značkou nemám problém, když se k ni člověk chová jak má..
Někdo namítne kup si radši Pioneera, ale to není v mých finančních možnostech ;)
Děkuji za všechny rady a připomínky...
P.S. U terminala se mi líbí 4kanál, u master edition DJ3 se mi líbí připojení jako normálního mixu s přehrávači, zda to má i terminál o volbu mín, ale bohužel jsem se to nedočetl nikde..
GeGi
 
Příspěvky: 21
Registrován: 6. 4. 2010

Re: RELOOP TERMINAL MIX4 vs Digital Jockey 3 Master edition

Příspěvekod GeGi » 11 čer 2012 00:09

Ted mám i menší dilema ohledně DENONA DN-MC 6000

Díky za rady
GeGi
 
Příspěvky: 21
Registrován: 6. 4. 2010

Re: RELOOP TERMINAL MIX4 vs Digital Jockey 3 Master edition

Příspěvekod Bobo69 » 11 čer 2012 00:16

Taky sem mel ten problém..reinstal pc to jistil...
Pioneer CDJ 2000 NXS2 - Pioneer 900 NXS2 - Pioneer RMX-1000 -Technics DH1200 - Sennheiser HD 25-1 II - ASUS VivoBook K551LA-XX127H - Yamaha HS7
Uživatelský avatar
Bobo69
 
Příspěvky: 594
Registrován: 26. 6. 2011

Re: RELOOP TERMINAL MIX4 vs Digital Jockey 3 Master edition

Příspěvekod GeGi » 11 čer 2012 00:26

Bobo69 píše:Taky sem mel ten problém..reinstal pc to jistil...


No obávám se že to není můj případ... Protože mám dva systémy v počítači a ani na jednom to nejde a to samé dělá i na druhým PC... :(
GeGi
 
Příspěvky: 21
Registrován: 6. 4. 2010

Re: RELOOP TERMINAL MIX4 vs Digital Jockey 3 Master edition

Příspěvekod R3sidento » 11 čer 2012 04:34

Stenou věc už řeším tady

viewtopic.php?f=1&t=7929
R3sidento
 
Příspěvky: 56
Registrován: 22. 4. 2010
Bydliště: Brno

Re: RELOOP TERMINAL MIX4 vs Digital Jockey 3 Master edition

Příspěvekod GeGi » 11 čer 2012 11:03

R3sidento píše:Stenou věc už řeším tady

viewtopic.php?f=1&t=7929


Ja k tomu pridavam i toho denona sice je o neco drazsi, ale asi bych na nej mel... Tak me zajima co se vyplati a co je lepsi kvalitou a pouzitim...
GeGi
 
Příspěvky: 21
Registrován: 6. 4. 2010

Re: RELOOP TERMINAL MIX4 vs Digital Jockey 3 Master edition

Příspěvekod R3sidento » 11 čer 2012 16:14

Mě ta 4-ka připadá lepší, sice nemá tak pěkné podsvětlené kolečka ale na tom mi tak nezáleží. Uvažuji o tom že vrátím tu 3 vezmu 4 :)
R3sidento
 
Příspěvky: 56
Registrován: 22. 4. 2010
Bydliště: Brno

Re: RELOOP TERMINAL MIX4 vs Digital Jockey 3 Master edition

Příspěvekod GeGi » 11 čer 2012 22:27

R3sidento píše:Mě ta 4-ka připadá lepší, sice nemá tak pěkné podsvětlené kolečka ale na tom mi tak nezáleží. Uvažuji o tom že vrátím tu 3 vezmu 4 :)


vyměníš ? :D
Jo kolečka a svítí jéééé :D není podstatný, pak si toho ani nevšímáš... :)
No mě jediné co lákalo na té DJ 3, bylo připojení CD playerů.. ale když budu někdy hrát přes DVS a plánuju někdy aspon vyzkoušet, tak si koupím nákej obyč mix :) asi
GeGi
 
Příspěvky: 21
Registrován: 6. 4. 2010

Re: RELOOP TERMINAL MIX4 vs Digital Jockey 3 Master edition

Příspěvekod stereoman » 12 čer 2012 11:25

Ta trojka byl jen cileny pokus jak videlat. Kdyby dali ctverku o rok driv, tak by pak lidi nemeli takovy duvod upgradovat.

2 kanaly a kazdy z nich prepinatelny, takze ve finale 4 kanaly je opravdu stupidni myslenka a kdo si to koupil, tak toho lituji.

Z pohledu vyrobce to vsak zcela chapu, nebyla takove konkurence jako pozdeji, tak proc by to delali...
Uživatelský avatar
stereoman
 
Příspěvky: 1082
Registrován: 8. 3. 2007
Bydliště: Germany

Re: RELOOP TERMINAL MIX4 vs Digital Jockey 3 Master edition

Příspěvekod R3sidento » 12 čer 2012 14:57

stereoman píše:Ta trojka byl jen cileny pokus jak videlat. Kdyby dali ctverku o rok driv, tak by pak lidi nemeli takovy duvod upgradovat.

2 kanaly a kazdy z nich prepinatelny, takze ve finale 4 kanaly je opravdu stupidni myslenka a kdo si to koupil, tak toho lituji.

Z pohledu vyrobce to vsak zcela chapu, nebyla takove konkurence jako pozdeji, tak proc by to delali...


Ok, zni to dost přesvědčivě,... Vrátím to a vezmu si tu 4-ku,... Díkec budoucí kámo :D
R3sidento
 
Příspěvky: 56
Registrován: 22. 4. 2010
Bydliště: Brno

Re: RELOOP TERMINAL MIX4 vs Digital Jockey 3 Master edition

Příspěvekod stereoman » 12 čer 2012 15:11

Jeste bych te mel asi upozornit, ze ta 4rka nema asi Trakora. Mam pocit, ze je u toho serato.
Uživatelský avatar
stereoman
 
Příspěvky: 1082
Registrován: 8. 3. 2007
Bydliště: Germany

Re: RELOOP TERMINAL MIX4 vs Digital Jockey 3 Master edition

Příspěvekod R3sidento » 12 čer 2012 15:40

stereoman píše:Jeste bych te mel asi upozornit, ze ta 4rka nema asi Trakora. Mam pocit, ze je u toho serato.

Jo to sem četl, traktora mám svého,.. tak snad to sním bude šlapat, je to Pro verze 2.5
R3sidento
 
Příspěvky: 56
Registrován: 22. 4. 2010
Bydliště: Brno

Re: RELOOP TERMINAL MIX4 vs Digital Jockey 3 Master edition

Příspěvekod GeGi » 12 čer 2012 22:18

Já mám 4ku na cestě... tak jsem zvědavej :)
Prej kvalitativně na tom je hooodně dobře..
GeGi
 
Příspěvky: 21
Registrován: 6. 4. 2010


Zpět na Nákupová poradna


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+