Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

ndx800 CUE

ndx800 CUE

Příspěvekod desann » 02 pro 2011 00:30

mozno budem mat blbu otazku ale na mojich novych prehravacoch numark ndx800 si neviem manualne zmenit polohu CUE bodu. default je nastaveny na zaciatok tracku ale ja si ho potrebujem posunut az na prvy beat ktory prichadza neskor.

doteraz som pouzival traktor v ktorom som to robil tak ze v rezime PAUSE som proste v urcitej pozicii stlacil CUE. tu ak to robim tymto sposobom skoci mi to opat na zaciatok treku teda tam kde uz sa CUE nastavil automaticky....

mohol by mi niekto poradit?
NDX800 | DDM4000
desann
 
Příspěvky: 106
Registrován: 27. 9. 2011

Re: ndx800 CUE

Příspěvekod djfelixus » 02 pro 2011 09:27

Řekl bych, že bys měl vypnout Auto CUE.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové
djfelixus
 
Příspěvky: 786
Registrován: 15. 7. 2008
Bydliště: Jirkov (Chomutov)

Re: ndx800 CUE

Příspěvekod piatro » 02 pro 2011 16:09

desann píše:mozno budem mat blbu otazku ale na mojich novych prehravacoch numark ndx800 si neviem manualne zmenit polohu CUE bodu. default je nastaveny na zaciatok tracku ale ja si ho potrebujem posunut az na prvy beat ktory prichadza neskor.

doteraz som pouzival traktor v ktorom som to robil tak ze v rezime PAUSE som proste v urcitej pozicii stlacil CUE. tu ak to robim tymto sposobom skoci mi to opat na zaciatok treku teda tam kde uz sa CUE nastavil automaticky....

mohol by mi niekto poradit?

neviem ako to je v nových numarkoch ale na axis 4 sa cue nastavuje tak,že máš v pauze móde,naladíš si presný začiatok úderu,dáš play a keď ti párkrát preblikne cue tak stlačíš cue. takže v podstate cue sa nastavuje takto: pause,play,cue.....ale neviem ako to je na novších mašinách
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7
piatro
 
Příspěvky: 490
Registrován: 27. 4. 2011
Bydliště: Košice (Svk)

Re: ndx800 CUE

Příspěvekod desann » 02 pro 2011 23:28

piatro píše:neviem ako to je v nových numarkoch ale na axis 4 sa cue nastavuje tak,že máš v pauze móde,naladíš si presný začiatok úderu,dáš play a keď ti párkrát preblikne cue tak stlačíš cue. takže v podstate cue sa nastavuje takto: pause,play,cue.....ale neviem ako to je na novších mašinách


ako si povedal... ide to
len trosku neprakticke mi to pride... trosku dost
NDX800 | DDM4000
desann
 
Příspěvky: 106
Registrován: 27. 9. 2011

Re: ndx800 CUE

Příspěvekod piatro » 03 pro 2011 06:18

je to len o zvyku. ja som začínal na axis 4 a nemal som s tým problém. dokonca som si na tie playere tak zvykol,že som sa naučil doladiť jednou rukou,dlaň som si položil na pitch a prstenník a prostredník na plus/mínus gombíky,všetko je o zvyku a o tom ako tie mašiny poznáš. rád som ti pomohol
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7
piatro
 
Příspěvky: 490
Registrován: 27. 4. 2011
Bydliště: Košice (Svk)

Re: ndx800 CUE

Příspěvekod matuli » 05 pro 2011 12:28

Je to len zvyk, inak zda sa mi ze aj denon to ma takto riesene.
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
Uživatelský avatar
matuli
 
Příspěvky: 304
Registrován: 5. 8. 2008

Re: ndx800 CUE

Příspěvekod nema.dj » 05 pro 2011 22:27

matuli píše:Je to len zvyk, inak zda sa mi ze aj denon to ma takto riesene.

denon to ma tak len v nastaveniach "Denon".....pri nastaveni other sa chova inak....zapauzujes, das cue a odtial ti odpaluje....pri Denon nastaveni musis dat Pause...Play....Cue a potom odtial je nastaveny bod
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
Uživatelský avatar
nema.dj
 
Příspěvky: 600
Registrován: 20. 6. 2010
Bydliště: SVK

Re: ndx800 CUE

Příspěvekod matuli » 06 pro 2011 14:13

heh, tak ja ked som hral na S3700 tak som nevedel ze sa to da prestavit.
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
Uživatelský avatar
matuli
 
Příspěvky: 304
Registrován: 5. 8. 2008

Re: ndx800 CUE

Příspěvekod desann » 07 pro 2011 03:03

ja nakoniec dospievam k nazoru ze toto riesienie na numakoch je asi to najlepsie ake mohlo byt :D uplne vyhovujuce.
takto si trek pustim cca 10s pred prvy beat (ktory si chcem "ocueovat":D) aby som chytil rytmus a potom uz len v momente ked ma prist stlacim pause, play a po par sekundach CUE. vysledok je ten ze ozacenie takymto sluchovym sposobom je este presnejsie ako ked som si to oznacoval v traktore na zaklade waveformu..

tak teda diky za radu :wink:
NDX800 | DDM4000
desann
 
Příspěvky: 106
Registrován: 27. 9. 2011

Re: ndx800 CUE

Příspěvekod matuli » 07 pro 2011 09:54

Skus este takto: daj pause cca pri Cue bode a zo scratch mode si to dolad tak aby si to mal akurat (to budes pocut) potom stlac play/pause a mas Cue bod.
Pripadne sa da mixnut aj cez scratch mode...
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
Uživatelský avatar
matuli
 
Příspěvky: 304
Registrován: 5. 8. 2008


Zpět na Nákupová poradna


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+