Doporučíte aktivní reprobox ?

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
Odpovědět
Uživatelský avatar
Steffy
Příspěvky: 7
Registrován: 25 zář 2013 08:27

Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvek od Steffy » 25 zář 2013 09:06

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co říkáte na aktivní reprobox Skytec RC-15a s MP3 modulem :) ( http://www.dj-obchod.eu/zvukova-technik ... a-mp3.html ). Nebo jaký by jste doporučili ? :) Mám rád bassovou hudbu tento reprák vypadá jako skvělý kandinát, nebo víte o něčem lepším ? :) nejčastěji by měl hrát v pokoji asi 3x4 metry, ale někdy to vemu do gymnastické tělocvičny 12x20 metrů, ale hlavně mi zaleží aby to doma dobře hrálo a basovalo. Jo a ještě hrálo by to líp s nějakým mix pultíkem, nebo to bude jedno?:) díky

Uživatelský avatar
Steffy
Příspěvky: 7
Registrován: 25 zář 2013 08:27

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvek od Steffy » 25 zář 2013 09:09

omlouvám se odkaz je špatný je na 12" verzi opravuji :) ( http://www.dj-obchod.eu/zvukova-technik ... a-mp3.html )

honcka
Příspěvky: 1910
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvek od honcka » 25 zář 2013 10:04

Slusnej aktivni reprak poridis tak od 12000 vejs, zamer se na renomovane vyrobce (rcf, d&b, yamaha, qsc, ev, atd...) skytec repra stojej za starou belu
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

Uživatelský avatar
Steffy
Příspěvky: 7
Registrován: 25 zář 2013 08:27

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvek od Steffy » 25 zář 2013 10:42

http://www.electronic-star.cz/Skytec-SP ... i32894.htm takže tohle třeba nee? jo :-D mě se to docela líbí ten výkon a cena a ddocela mi vyhovuje takový set aktivní/pasivní :-)

Uživatelský avatar
Steffy
Příspěvky: 7
Registrován: 25 zář 2013 08:27

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvek od Steffy » 25 zář 2013 13:06


DoMiN
Příspěvky: 131
Registrován: 04 led 2012 20:36

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvek od DoMiN » 25 zář 2013 14:20

výkon týchto reprakov nezodpovedá popisu... jednoducho povedané aj ja si môžem dať na internet reprobox a napíšem že ma 1KW a to možno má v posledný moment pred odpálením(P.M.P.O) oblúkom sa vyhýbaj značke ako je Skytec, Auna a pod. a hlavne nepozeraj po stránke ako je electronic-star.cz ...
Zvuk: 2xRCF ART 712A-MKII, DB Technologies SUB18D, 2x Numark NDX400, Numark iM9 (plánovaná výmena za Denon :D )
Svetlo: 6X LED PAR FLAT 7x12W, ADJ REVO III a ďalšie efekty....
Kopec káblov, predlžovačiek a tak :D

Uživatelský avatar
Steffy
Příspěvky: 7
Registrován: 25 zář 2013 08:27

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvek od Steffy » 25 zář 2013 14:36

a doporučíte něco nebo aspoň kvalitní značku? :-)

honcka
Příspěvky: 1910
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvek od honcka » 25 zář 2013 16:22

Napsal jsem je v mem prvni prispevku, jsou to takove znacky stredni tridy, existuje samzrejme jeste top (EAW, Nexo, LA, Meyer), ale ty jsou cenove uplne nekde jinde
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

Uživatelský avatar
Steffy
Příspěvky: 7
Registrován: 25 zář 2013 08:27

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvek od Steffy » 25 zář 2013 16:27

Nejsem nějaký profi dj, nechci ani nic drahého, něco levnějšího, ale ne zas něco strašného něco co hraje dobře bassuje, abych to mohl mít u pc, a sem tam to vzít třeba ven ke krbu, ale ať to jako buří :) a opravdu jsou ty skytecy tak strašné? :/ třeba tohle kombo aktivní a druhá passivní se mi docela libí ale ta cena vypadá zrádně, něco se mi na tom nezdá :/ http://www.electronic-star.cz/Skytec-SP ... i32894.htm .. nevím no kdyby jste měli něco já nevím třeba i jedna aktivní repro mi určitě postačí pokoj který má 3x4 metry bude asi stačit něco levnějšího :D nemám opravdu přestavu kolik wattů by to mělo být

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 842
Registrován: 04 bře 2008 14:30

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvek od atlon » 25 zář 2013 17:51

najskôr sa rozhodni , že ČO vlastne chceš !!!
kombinácia - izba 4x3 a telocvičňa 12x20 ?? keď kúpiš podľa izby. na telocvičňu nestačí, keď podľa telocvični, v izbe ťa to bude hádzať keď si to pustíš ...
na izbu 3x4m ti stačí PC 2.1 od logitechu alebo creativu a to bohate !!!

Uživatelský avatar
Steffy
Příspěvky: 7
Registrován: 25 zář 2013 08:27

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvek od Steffy » 25 zář 2013 18:46

ok máš pravdu, možná koupim jenom nějaky levnější 100w aktivní subwoofer, zamlouvá se mi tenhle od YAMAHA http://www.alza.cz/yamaha-yst-sw012-cerny-d374052.htm jenomže nevím jak ho napojit na moje repro, mám repro na drátkách, takže to asi neklapne co?

DoMiN
Příspěvky: 131
Registrován: 04 led 2012 20:36

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvek od DoMiN » 26 zář 2013 07:46

pozor ten sub má 50W ... 100W je len špičkový (že ho zachvíľu porazí :D )
Zvuk: 2xRCF ART 712A-MKII, DB Technologies SUB18D, 2x Numark NDX400, Numark iM9 (plánovaná výmena za Denon :D )
Svetlo: 6X LED PAR FLAT 7x12W, ADJ REVO III a ďalšie efekty....
Kopec káblov, predlžovačiek a tak :D

Odpovědět