Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Doporučíte aktivní reprobox ?

Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvekod Steffy » 25 zář 2013 09:06

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co říkáte na aktivní reprobox Skytec RC-15a s MP3 modulem :) ( http://www.dj-obchod.eu/zvukova-technik ... a-mp3.html ). Nebo jaký by jste doporučili ? :) Mám rád bassovou hudbu tento reprák vypadá jako skvělý kandinát, nebo víte o něčem lepším ? :) nejčastěji by měl hrát v pokoji asi 3x4 metry, ale někdy to vemu do gymnastické tělocvičny 12x20 metrů, ale hlavně mi zaleží aby to doma dobře hrálo a basovalo. Jo a ještě hrálo by to líp s nějakým mix pultíkem, nebo to bude jedno?:) díky
Uživatelský avatar
Steffy
 
Příspěvky: 7
Registrován: 25. 9. 2013

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvekod Steffy » 25 zář 2013 09:09

omlouvám se odkaz je špatný je na 12" verzi opravuji :) ( http://www.dj-obchod.eu/zvukova-technik ... a-mp3.html )
Uživatelský avatar
Steffy
 
Příspěvky: 7
Registrován: 25. 9. 2013

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvekod honcka » 25 zář 2013 10:04

Slusnej aktivni reprak poridis tak od 12000 vejs, zamer se na renomovane vyrobce (rcf, d&b, yamaha, qsc, ev, atd...) skytec repra stojej za starou belu
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1893
Registrován: 9. 4. 2009

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvekod Steffy » 25 zář 2013 10:42

http://www.electronic-star.cz/Skytec-SP ... i32894.htm takže tohle třeba nee? jo :-D mě se to docela líbí ten výkon a cena a ddocela mi vyhovuje takový set aktivní/pasivní :-)
Uživatelský avatar
Steffy
 
Příspěvky: 7
Registrován: 25. 9. 2013

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvekod Steffy » 25 zář 2013 13:06

Uživatelský avatar
Steffy
 
Příspěvky: 7
Registrován: 25. 9. 2013

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvekod DoMiN » 25 zář 2013 14:20

výkon týchto reprakov nezodpovedá popisu... jednoducho povedané aj ja si môžem dať na internet reprobox a napíšem že ma 1KW a to možno má v posledný moment pred odpálením(P.M.P.O) oblúkom sa vyhýbaj značke ako je Skytec, Auna a pod. a hlavne nepozeraj po stránke ako je electronic-star.cz ...
DoMiN
 
Příspěvky: 129
Registrován: 4. 1. 2012

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvekod Steffy » 25 zář 2013 14:36

a doporučíte něco nebo aspoň kvalitní značku? :-)
Uživatelský avatar
Steffy
 
Příspěvky: 7
Registrován: 25. 9. 2013

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvekod honcka » 25 zář 2013 16:22

Napsal jsem je v mem prvni prispevku, jsou to takove znacky stredni tridy, existuje samzrejme jeste top (EAW, Nexo, LA, Meyer), ale ty jsou cenove uplne nekde jinde
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1893
Registrován: 9. 4. 2009

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvekod Steffy » 25 zář 2013 16:27

Nejsem nějaký profi dj, nechci ani nic drahého, něco levnějšího, ale ne zas něco strašného něco co hraje dobře bassuje, abych to mohl mít u pc, a sem tam to vzít třeba ven ke krbu, ale ať to jako buří :) a opravdu jsou ty skytecy tak strašné? :/ třeba tohle kombo aktivní a druhá passivní se mi docela libí ale ta cena vypadá zrádně, něco se mi na tom nezdá :/ http://www.electronic-star.cz/Skytec-SP ... i32894.htm .. nevím no kdyby jste měli něco já nevím třeba i jedna aktivní repro mi určitě postačí pokoj který má 3x4 metry bude asi stačit něco levnějšího :D nemám opravdu přestavu kolik wattů by to mělo být
Uživatelský avatar
Steffy
 
Příspěvky: 7
Registrován: 25. 9. 2013

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvekod atlon » 25 zář 2013 17:51

najskôr sa rozhodni , že ČO vlastne chceš !!!
kombinácia - izba 4x3 a telocvičňa 12x20 ?? keď kúpiš podľa izby. na telocvičňu nestačí, keď podľa telocvični, v izbe ťa to bude hádzať keď si to pustíš ...
na izbu 3x4m ti stačí PC 2.1 od logitechu alebo creativu a to bohate !!!
Uživatelský avatar
atlon
 
Příspěvky: 827
Registrován: 4. 3. 2008
Bydliště: Levice,SVK

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvekod Steffy » 25 zář 2013 18:46

ok máš pravdu, možná koupim jenom nějaky levnější 100w aktivní subwoofer, zamlouvá se mi tenhle od YAMAHA http://www.alza.cz/yamaha-yst-sw012-cerny-d374052.htm jenomže nevím jak ho napojit na moje repro, mám repro na drátkách, takže to asi neklapne co?
Uživatelský avatar
Steffy
 
Příspěvky: 7
Registrován: 25. 9. 2013

Re: Doporučíte aktivní reprobox ?

Příspěvekod DoMiN » 26 zář 2013 07:46

pozor ten sub má 50W ... 100W je len špičkový (že ho zachvíľu porazí :D )
DoMiN
 
Příspěvky: 129
Registrován: 4. 1. 2012


Zpět na Nákupová poradna


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Bobo69, Google [Bot], honcka

reklama
Facebook  Twitter  Google+