Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

AKE REPRO KUPIT?

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvekod trackIDerNR » 22 úno 2011 17:56

Nevidim problem v tom kupit reprobox...miesto nato mam,len som chcel tip na nejaky lacny
trackIDerNR
 
Příspěvky: 34
Registrován: 3. 2. 2011

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvekod crewy » 22 úno 2011 20:11

kdo rika že musíš mixovat přes PC? tak si kup nejake dalsi PC bedny a je to
crewy
 
Příspěvky: 617
Registrován: 30. 4. 2007
Bydliště: ------

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvekod microgenius » 22 úno 2011 21:43

si to spatne pochopil tak jeste jednou mix je zarizeni ktere ti slucuje signal ,mixazni pult je omezen vstupy a vystupy ,coz znamena z pokud tvuj mix pioneer DJM 400 ma 4xline in vstup tak na nem muzes mit pripojeno bud 4 cd prehravace a nebo 2 cd prehravace nebo pc a budes si mezi tim prepinat jen packou a bedny ti zustanou pripojene na mastru.

takze kdyz budes chtit hrat z prhravacu prepnes na vtupy s prehravacema,
kdyz budes chtit si pustit hudbu z pc prepnes packu kde mas bodlej pc takze nemuis prepojovat repro .
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
microgenius
 
Příspěvky: 721
Registrován: 17. 11. 2009
Bydliště: Teplice

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvekod trackIDerNR » 22 úno 2011 21:53

Hej uz chapem :)
trackIDerNR
 
Příspěvky: 34
Registrován: 3. 2. 2011

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvekod Sobi » 12 kvě 2011 10:41

Prosím poraďte.

Malý klub - 110m čtvercových

Nevíme, jestli aktivni dvoupásmovky a woofer nebo passivní třípásmovky a zesák

Cena max do 10 000,-

Může být i starší.
Sobi
 
Příspěvky: 33
Registrován: 1. 5. 2011

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvekod honcka » 12 kvě 2011 10:56

110m/2 neni maly klub, jak je velkej parket? Kdyby mel dejme tomu polovinu, tak to chce mit jako zaklad tak 2-3kW, za 10000 nekoupis ani odposlechy
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1892
Registrován: 9. 4. 2009

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvekod nema.dj » 12 kvě 2011 12:11

honcka píše:110m/2 neni maly klub, jak je velkej parket? Kdyby mel dejme tomu polovinu, tak to chce mit jako zaklad tak 2-3kW, za 10000 nekoupis ani odposlechy


2-3kW nie je trosku vela na plochu 10x10m?.....predpokladam, zeparket bude tak polovica, ostatne bude asi bar a nejaky ten box
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
Uživatelský avatar
nema.dj
 
Příspěvky: 600
Registrován: 20. 6. 2010
Bydliště: SVK

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvekod honcka » 12 kvě 2011 12:38

neni, co jsem zvucil akce (party a koncerty) u znamyho v klubu, tam je sal s parketem zhruba 7*8m + predsali a bar 8*6m, tak jsem tam zvucil party i koncerty na megatony 4*MT18sub+2*MT2122 na basy QSC RMX5050 (3600W cistej vykon) na vrsky RMX2450(1400W cistej vykon) a bylo to akorat.
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1892
Registrován: 9. 4. 2009

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvekod Sobi » 16 kvě 2011 13:55

Tekno...
Sobi
 
Příspěvky: 33
Registrován: 1. 5. 2011

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvekod honcka » 16 kvě 2011 16:11

na tekno do takovyho prostoru to chce aspon 10kW :p
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1892
Registrován: 9. 4. 2009

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvekod stopo » 16 kvě 2011 16:30

a 10 000 € :D
stopo
 
Příspěvky: 315
Registrován: 27. 11. 2010

Předchozí

Zpět na Nákupová poradna


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Ruslan

reklama
Facebook  Twitter  Google+